Magyarországra jelenleg nem nehezedik migrációs nyomás – jelentette ki a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója az M1 aktuális csatorna szerda esti műsorában.

Bakondi György elmondta: hétfőn tizenkettő, kedden hét, szerda 18 óráig pedig négy illegális határátlépő volt a határokon, ami még "békeidőszakban" is kiemelten alacsonynak számít.

A miniszterelnöki főtanácsadó szerint az, hogy mostanra ilyen módon sikerült lecsökkenteni a Magyarországra érkező illegális migránsok számát, a "határrendészeti rezsim" – a kerítés, az azt védő élőerő és a jogi feltételrendszer – nyújtotta hármas védelemnek köszönhető.

Magyarországon minimális határsértő mozgás van – emelte ki a belbiztonsági főtanácsadó. Ugyanakkor felhívta a figyelmet, hogy a szomszéd országokban továbbra is tömeges illegális migráció zajlik.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Butautáló
@Peller Anikó: Amilyen Te vagy, okádok is! Írj tisztességesen, kultúremberhez méltón vagy ne szólíts meg! Nem vagyok kíváncsi a személyeskedésedre, kedves Kovács Emőke Kolozsvárról!
Hellcat
@Butautáló: Nemmondod!!! Ő az Emőke??? Ezer éve nem láttam...ritka világtalan barom az egyszer biztos :D A farkas szintjével vetekszik :D A másik meg, hogy külföldről ide okoskodni...az még a nagy patkánykodás.
Butautáló
@Hellcat: Ő bizony! Meg @izo is. Félreismerhetetlen stílusjegyeket visel magán minden szösszenete. Igazából jókat nevetek de sohasem csíptem a személyeskedést, még ha néha én is beleesek abba a hibába...
Hellcat
@Butautáló: Általában én is csak vidulok az ilyesféléken...annyira buták, hogy az már vicces :D
nyanya001
Viktor fejében sokkal nagyobb a nyomás !
Butautáló
@Hellcat: Tipikus FideSS pártkatonák! Vita-képtelenek, a legalapvetőbb ok-okozati összefüggéseket sem értik meg. Kvázi nem meggyőzhetők. Mint Hofi Olga nénije. Tyabattyág Eltársak!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.