A hála nem történelmi vagy politikai kategória. Különösen akkor, olyan körülmények között nem, amikor hallgatólagosan elviselve, burkoltan, vagy nem is annyira burkoltan hallható az antiszemita retorika. Soros Györgyöt ekézni a kormányzat részéről nem új passzió. Az a fajta conteo, hogy a jelenlegi problémákról tehet Soros György, illetve az, hogy a migránsok és embercsempészek között van kapcsolat, mégsem egészen nélkülöz minden alapot. Legfeljebb az az alap a plafonról lóg lefele. Ahhoz képest, amit Orbán Viktor legutóbb előadott.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Ez a sejthalmaz mikor mondott köszönetet bármiért is talán életében soha, most miért tenné???
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
papa.49
Ez a sejthalmaz mikor mondott köszönetet bármiért is talán életében soha, most miért tenné???
Csizmás Kond
Hála...
Sorosnak világszerte vannak alapítványai ami nem az egyének hálálkodásáért hozott létre hanem anyagi megfontolából. Elméletileg az alapítvány szabályaiba bele sem szólhat, tehát megalapította de tovább nem azt tesz vele amit akar.
Ösztöndíjat is az kap aki valamilyen kiváló tehetséggel rendelkezik. Az, hogy tovább mi lesz belőle az szintén nem alapítványi előírás, sőt az volna csak igazán furcsa ha minden Soros alapítványon végzett akárki Sorosimádóvá válna.
Orbán politikusnak készült és jó politikus lett belőle és ezt szerinte4m Soros is érzékeli.
varirmag
"hallgatólagosan elviselve, burkoltan, vagy nem is annyira burkoltan hallható az antiszemita retorika."

Na ezt miből szürte le ez a sorosbérenc ???

A félvilág gyülöli sorost ! Okkal !!

Ha a hála "történelmi vagy politikai kategória" lenne ennek az országnak( és lakosainak ) nagyon jó lenne !

Na de egy ilyen ,véletlenül ide született firkásznak hiába magyaráznám.
aremy
@papa.49: ez egy ilyen rassz soros meg etette és most ez a drága a kezébe harap mit harap marcangolni akarja..ez olyan mint amikor a
komondor és a tacskó egymásnak ugrik.
aremy
@Csizmás Kond: kiválló???te nagyon
GeoCravker
@varirmag: Nem hiszem, hogy Soiros elvárná az osztatlan imádatot. Ellentétben Orbánnal.

Azzal az Orbánnal, aki:

Horthy kultusza és a neohorthyzmus ellen sosem emelte fel a szavát. Holott a templomi Horthy-fétisek avatásánál annak a felekezetnek a tagja is asszisztált, amelynek Orbán Viktor is részese állítólag.
Orbán Viktor „elfelejtett” részt venni a Gyöngyösi Márton antiszemita megnyilatkozása után szervezett antifasiszta nagygyűlésen, de másnap egy igencsak antiszemita felhangoktól sem mentes beszédet mondott a Parlamentben;
Nem igazán publikus az elhatárolódása Szakály Sándor értékelésétől, mely szerint „csak” egyszerű idegenrendészeti kérdést oldottak meg a Gestapo szaktanácsai alapján a zsidókat a halálba deportálók;
Alkalmasint nem hogy nem határolódott el a Szakályt megvédő Boross Pétertől, hanem a biodíszletként rendre megjelenik Boross elvti;
Nem igazán publikus Orbán Viktor elhatárolódása Novák Előd legutóbbi rasszista megnyilatkozásától, de a Jobbik korábbi antiszemita megnyilatkozásaitól sem;
Nem tudunk arról, hogy valaha is elítélte volna a belügyi erők biztosító jelenlétét a gárda utódszervezeteinek avatásá(ai)n;
Orbán Viktor nem volt jelen az auschwitz-birkenaui tábor felszabadulásának 70. évfordulója alkalmából, Lengyelországban rendezett megemlékezésen. Holott kiváló alkalom lett volna arra, hogy kormányfői szinten határolódjon el a magyarországi antiszemitizmustól;

stb...
...
GeoCravker
@varirmag: Még jó, hogy Te nem véletlenül születtél ide. SőT! Te vagy az Isten, aki ezt meghatározta.
Orvos látott?
Vagy együtt pálinkáztatok Csimmással?
varirmag
Van egy vicc Mórickáról,akinek mindenről ugyan az jut eszébe.
Ez a mindennapokban nagyon unalmas és szánalmas.
GeoCravker
@Horizont: Azt hiszem Orbán sosem volt liberális. Annyira volt liberális, mint amennyire előtt ifjúkommunista, és jelenleg konzervatív.

Orbán egy, az állandó másodhegedűs szerepébe szorult komplexusos személyiség mintapéldánya.
Pusztán az egész ország megszívja, mire eltakarodik, eltakarítják.

- Másodhegedűs volt, amikor a tesójánál gyengébbnek bizonyult, és a kedves papa hülyére verte;
- Másodhegedűs volt, amikor Gyurcsányt beemelték a kISZ-vezetésbe, ahove Orbánt (és a Bibóból senkit) nem hívták meg.;
- A Bibón belül is a második vonalat képviselte. Nem véletlen, hogy a FIdesznek sokáig úgy sem volt formális vezetője, amikor informálisan már az volt (felelősségpánik);
- A Fideszen belül is a második vonal embere volt sokáig; Az alapításnál sokkal inkább Stumpf, Fodor és a többiek bábáskodtak. Még anno, a Park-szinpadnál;

Szinte törvényszerű, hogy egy ilyen ember, ha egyszer hatalmat kap, akkor az egész világon bosszút állva akarja megmutatni, hogy valaki. Csakhogy addigra annyi keserűség, kisebbrendűség halmozódik fel, hogy már a hatalom birtokában is csak önimádatra, vagdalkozásra képes.
Eriksson
Soros pénzen nem csak Orbán tanult, hanem az egész brancs, akik most az államvezetésben jeleskednek. Nem titkolt céllal arra lettek kinevelve, hogy az országot cégvezetőként kezeljék, egy magasabb szempont érdekében.
Lehet Orbánt bárminek elmondani, jónak is rossznak is, ő egy előre megtervezett úton halad előre. A megvalósult célt majd egyszer meg fogja látni mindenki. Azok is, akik tudatlanságukban most mindenfélének elmondják.
Soros számára ez lett a leggyümölcsözőbb hosszútávú befektetés.
papa.49
Mindig más a hibás ő, ők sohasem!!!)))))))))))))Ezen már csak nevetni lehet)))))))))))))))))))
Eriksson
@Horizont: Kicsi csillag. Ha nyitott szemmel járnál és nem a hülyeséget tolnád magad előtt, ilyen hsz-t nem írtál volna. Orbán vérlibsi, azt csinálja amit diktálnak neki, azért kapja a fizetségét. A magyar nép végtelen ellehetetlenítését kapta feladatul, s amit Gyurcsány nem vitt végbe, azt majd ő fejezi be. Ha nem így lenne, már régen eltávolították volna.
A seggnyaló titulussal meg illesd a hozzád hasonló buta, vaksi, elfogult, gyűlölködő elvbarátaidat, ha kérhetem.
Eriksson
@Horizont: Hogy kitől? Nem nehéz kitalálni.
Ezek után röhögj ameddig még röhöghetsz, mert te is csak járulékos vesztességnek számítsz. Úgy látom a tisztánlátás nem erős oldalad, a mocskolódás annál inkább. Nem feltétlenül kedvelem az ilyen társaságot.
kutyahűség
Orbán nem Sorost gyűlöli - rá csak áttolja azt a gyűlöletet, amit más ember kelt benne. Orbán egy másik embert gyűlöl valójában: azt, aki gyerekkorában dagadtra verte, azt, aki ellen még a kezét se emelhette fel védekezésül, azt, aki kutyába sem vette, azaz azt, aki még ma is uralkodik felette.

Szánnám, ha nem az én és még 10 millió honfitársam bőrére tenné.
magyarbakancs
@papa.49: Orbán úr igazi Magyar ember.
Ahonnan jól lakott oda kakál.
A Soros alapítvány pénzén elmenni Angliába tanulni az jó volt.
Ifjú kommunistából liberálisnak lenni az is jó volt.
Az is jó, hogy liberálisból Keresztény konzervatív lett.
Kicsi kérdésem lenne Orbán úrhoz.
Menyi színe változáson fog még át esni?
Gerince van - e?
Mikkor köpi szemközt magát?
szaboria1
@Eriksson: Te sem vagy napra kész Orbánból. Pedig előbb jól kellene tájékozódni róla. Menj vissza a 80-as évek közepére és onnantól kövesd a munkásságát. Ráfogsz jönni micsoda köpönyeg forgató. Csak a valláshoz való állását kell megnézned. Volt kiszista, metodista, református, lánya esküvőjén már katolikus.
@kutyahüség írta le a lényeget a sérelmeit amit otthonról kapott azt most mirajtunk vezeti le.
Eriksson
@szaboria1: Sosem voltam naprakész Orbánból, nem a kedvenc politikusom. Kizárólag a mostani menekült mizéria kezelése az, ami szimpatikussá teszi.
Köpönyegforgatás minden politikus sajátja, alkalmazkodniuk kell a mindennapi eseményekhez. Egyik nap ez az elvárás tőlük, másik nap más, harmadnap esetleg az előző kettő ellentéte. Egy elképzelés mellett csak autisták szoktak leragadni, s mint tudjuk, azok nem is alkalmasak politikusnak.
Csizmás Kond
@Horizont: hogy-hogy megütötte ?...kiálló szemeid vannak ?
Csizmás Kond
@Horizont: megnyugtattál...már gondoltam olyan szemeid vannak mint a csigának...:)
...és honnan látsz belém..alulról... felülről...?
Csizmás Kond
@Horizont: ...láttál te már nagyobb szörnyet is...:)
verum
Orbán és Soros kapcsolatáról egy régi orosz szokás jut eszembe, nem is tudom, miért. ;-)
Mégpedig az a szokás, hogy amikor valamit ünnepeltek és ittak, akkor utána a poharat összetörték, hogy más ne igyon utána abból...
Szókrakész
@varirmag: Imádja Anglia, Indonézia, Oroszország.
Ezért is adtak ki az utóbbiak elfogatóparancsot ellene, mert közelebbről is szeretnék megismerni és elpletyizni vele.
Szókrakész
@Szókrakész: Sőt Olaszország is hálás neki a líra bedöntéséért, Portugáliát se szabad elfelejteni.
És a legfőbb a Balkán háború, ahová előbb bementek a Soros alapítványok és utána Let's Rock and Roll.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.