Gábor négy hónapig a menekültek között élt, lefotózták, ahogy önkéntesként segít. Azóta kitették az albérletéből és munkát is nehezebben talál. Most azt mondja, lehet, hogy menekült lesz. Vagy gazdasági bevándorló.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
Magyarország jobban teljesít. Ebben is.
nyanya001
Ennyire nem kellene szorgalmasnak lenni,,,..
Freewolf
Nagyon helyes! Érezze meg a hazaáruló oldal is, milyen, amikor ellehetetlenítenek! Támogattad a vadakat? Költözz el tőlem! Én sem tettem volna másképp!
namihami
@Freewolf: Bravo Wolfi. Ez egy igazi, keresztényi, humánus hozzáállás. Ha tehetnéd, akkor talán még a szökött farkas után ezt a szerencsétlent is lelövetnéd, mi?
De a főbérlő az igazi hülye, mi köze hozzá? Nem fizette az albérleti díjat vagy tönkretette a kéglit?
Egyébiránt hányat láttál ezek közül az ún, "vadak" közül? Téged miben lehetetlenítettek el, mit vettek el tőled, miből lett neked kevesebb? Neked ezek nem emberek, csak "vadak"?
Akkor az én családom néhány tagja és a magyarok egy részének a családtagjai is "csak" vadak, mert kinn élnek itt-ott a világban? Mert jobb nekik arra, mint itt a bőség, gazdagság és jobban teljesítés honában?
Freewolf
@namihami: Azt sem tudod, miről beszélsz! Akik gyerekeket dobálnak át a kerítésen, azok neked nem vadak?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.