Európa elözönlés alatt áll, de még nem érzi át a súlyát annak, hogy a kultúráját, az életformáját, élete eddigi rendjét érte kihívás – mondta Orbán Viktor miniszterelnök a Tudomány világfóruma (World Science Forum, WSF) megnyitóján, szerdán Budapesten.

A kormányfő a Magyar Tudományos Akadémián tartott eseményen kiemelte: ez a korábban nem látott kihívás "összeroppanhatja és maga alá temetheti életünk eddig ismert formáját", ezért óriási a tét.

Orbán: Európa elözönlése zajlik

A válság az attól való félelem, hogy kifogytunk a lehetőségekből, nincs megfelelő erő, tudás és eszköz az élet megszokott rendjének folytatásához – magyarázta Orbán Viktor. Úgy vélte, együtt kell keresni az új kihívásokból fakadó új lehetőségeket, és ezért ennek a fórumnak, valamint az ehhez hasonló tanácskozásoknak rendkívüli jelentőségük van.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

cs.n.
Kurvára unalmas már, hogy Orbán és pincsijei nonstop ezen lovagolnak. Ugyanazt elmondja x kormánytag 25x alkalommal a közmédiának, ott ezek a hírek. Meg persze a kormányzati sikerpropaganda. Ja, és persze minden rendezvényen ott kell lenni minimum egy kicseszett kormánytagnak, mert mindig k. fontos HÍR a gagyi MTI-nek, hogy mit mond. A kormányzati agymosógép fullon pörgött eddig is, de most már a főzőprogramot is bekapcsolták.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bakegya
VILÁGSZINVONAL!!!ORBÁN TEKNŐS,JOGVÉGZETT akadémikusssss ELMAGYARÁZZHATJA a felcsutkai kísérleti műfüves falábak technológiájával, HOGYAN KELL SEGGBE RÚGNI KERESZTÉNY HITTEL ,ERŐBŐL NÉPPÁRTOSAN, NEM CSAKKK EMBERTÁRSAINKAT,HANEM MAGÁT A TUDOMÁNYT IS!
varrólány
Csak a vak nem látja az elözönlést, bár felesleges állandóan hangoztatni. Nem hinném hogy annyira Európát félti vagy a magyarokat, hanem inkább a saját pozícióját, hatalmi helyzetét. Hiszen ha annyira a magyarok jobb létén lenne nem ilyen intézkedési sarcai lennének a kormánynak.
De viszont lehet nem hallani és nem látni , úgy értelmezni az embertömeget hogy semmi baj csak a Fidesze barmok félnek)de attól még jönnek . Az ellenzék meg úgy gondolja nekik mindenben hülyének is kell lenniük és mindenben ellent mondani, mert ezt várják tőlük.
A jó lét miatt akarnak a jobb helyekre menni a bevándorlók ami nem is lenne baj ha nem kezdenék fenyegetőzésekkel , követelésekkel a beilleszkedésüket. De majd biztos előtör belőlük a szorgoskodás a tanulás a fejlődés iránti vágy. Gondolhatjuk ezt? Nem igazán mert nem olyan helyen nőttek fel , van saját törvényük , vallásuk ami elég messze van az európai értékrendtől.Bátor az aki ki meri jelenteni majd ők lesznek a munkaerők meg a nyugdíj "kitermelők". Az biztos egész más idők jönnek Európára , és ők is jönnek ez is valóság !
JAJMÁR
Mo. leigázása zajlik. Egy-két magán nagybirtok lesz az országunkból.
JAJMÁR
"de még nem érzi át a súlyát annak, hogy a kultúráját, az életformáját, élete eddigi rendjét érte kihívás"
csa-csa
akármilyen elvakultak is vagytok, (sok egyéb problémában jogosan) spec. ebben a kérdésben Orbánnak van igaza! nagyon is sokan egyet sem akarnak itt látni! majd ha ők kapnak lakást, meg munkát, a mi hajléktalanjaink meg továbbra is az utcán élnek és meló sehol akkor másként beszéltek!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.