Bár a kormány nemrégiben elutasította a Nemzeti Minimum program megszavazását, most mégis tárgyalást kezdeményezett a tervezet eredeti ötletgazdájával, Horgas Péterrel – tudta meg az atv.hu.

A lap szerint a találkozót Balog Zoltán, az EMMI minisztere kérte, ami meg is történt a mai napon. Horgas szerint átbeszélték, hogy „ebben a felzaklatott állapotban mi a teendő, ki mit gondol az ügyről”, illetve a saját javaslatukon kívül áttekintették a minisztérium ajánlásait is, „melyek közül van egy-kettő, amit érdemes átgondolni”.

Horgas kitért arra is: nem Harrach kijelentése miatt – miszerint ellenzéki kezdeményezés a civilek javaslata – hívták össze a mai találkozót, szerinte ugyanis Balog is tisztában van azzal, hogy szó sincs ilyenről. Egyébként Horgas szerint ami az ominózus bizottsági ülésen történt, nem több, mint egy kötelező politikai hisztériakör, amit azóta a KDNP-s politikussal is tisztáztak.

Abszolút bizakodó vagyok

– szögezte le.

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kakaósbögre
ugyanmár.pontosan tudja,tudhatja mindenki aki nyitott szemmel él ebben az országban hogy csupán elterelés,megvezetés az egész.nem akar a kormány megegyezni.csupán naz időt húzza amíg elül a dolog.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
silber13
@eszegfu: Hagyd rá!Tudod, milyen betegagyú elvakult! Csak vonyít a kertek alján!
silber13
@Freewolf: 19:23-ra: Látod farkaska, tudsz te aránylag normálisan is megnyilvánulni. Mennyivel jobb ez, mint a többi kiszólásod!
aremy
@Freewolf: @Freewolf: igazad lehet hogy egy fillért sem vett el a fidessss
banda de "szerintük törvényesen "hány ezer milliárdot lopott el.
eszegfu
@nevemnick: 19:38 Esetleg privátban megirnád a szervezet nevét? Pusztán kiváncsiságból szeretném megnézni... de ha nem, akkor sem haragszom meg érte!
eszegfu
@Freewolf: 19:23 Rendben, ajánlatod a beszélgetésre, gyülölködés nélkül elfogadva!! Azt gondolom, hogy a legnagyobb különbség nem is a nézeteink miatt van, hanem abban: én az érzelmeimet igyekszem másodlagosként kezelni, inkább a számszerü tényekkel "operálok", Te meg ez utóbbiba egyáltalán nem "ártod bele" Magad! Pedig a számok és az érzelem közötti összhang nélkül nem lehet jól érvelni! Ez az én "vesszőparipám"!
bakegya
Hol van a ki-kacsatáncoltató néni,aki kisebb,de inkább nagyobb fizetés ellenében disznóságokat osztogatott!??Azokkal az évtizedek óta emberi módon segítőkkel fog páváskodni a kurmány akiket a Soros támogatott és a rendszerváltogató teknős és szabadságharcos csapata törvényes keretek közt sose támogatott???
Hát kíváncsi leszek mit akasztottak ennek a Horgasnak a horgára, amit az éhező gyerekek családjában is bekajálhatnak!!!-tegnap is késő lett volna ezzel foglalkozni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.