Mert egy nap… …egy nap belenéztem egy hétéves kislány szemébe, aki mezítláb állt decemberben, egy fűtetlen, földdel döngölt padlójú, egyszobás ház szobájának közepén, és akkor, abban a pillanatban evett életében először csokoládét.

Feltöltő: kakaósbögre
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Es ha hozzaveszed, hogy ez a mai magyar valosag, erre az oldalra pedig bepofatlankodnak Erdelybol csizmas, enslave a Lexusaval, es beleverne a fejedbe, hogy ilyen jo meg sosem volt Magyarorszagon, akkor csak s@ggberugni volna kedvem oket...
(A masodikkent emlitettnek az is lenne a megjegyzese,: mert szulnek a penzert, - nem mondja ki hogy a ciganyok - de ez lenne az uzenete).

Szegyen ez pontosan orbanra, aki valahonnan onnan jott,... (Lattam egy nagyon fiatalkori kepet a csaladdal a putriajtoban,... Nepszabadsagos kep volt, jo regi, kb 20 evvel ezelott jelent meg az ujsagban, tet nelkul, mert orban akkor lemardt arrol, amit most buntetlenul csinalhat...)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.