Kubatov Gábor, az FTC elnöke, a Fidesz pártigazgatója fenyegetve érezte magát és családját, ezért ő, illetve egy másik ügyben az asszisztense a rendőrséghez fordult – értesült a Magyar Nemzet.

A mi lelkünk a lelátón, a te lelked a halálsoron

- ez a felirat állt az egyik,  a klubelnök háza közelében kifeszített molinón, amely ráijesztett Kubatovra, továbbá  asszisztense a fideszes politikust ért internetes zaklatások miatt is a rendőrséghez fordult.

A lap úgy tudja, a két ügyet végül egyesítették, és személy elleni erőszakos cselekménnyel fenyegetve elkövetett zaklatás vétsége miatt a Nemzeti Nyomozó Iroda vizsgálódott. A Magyar Nemzet birtokába került dokumentum szerint a molinós ügyben még DNS-vizsgálatokat is rendeltek. Ennek keretében a Bűnügyi Szakértői és Kutatóintézet 378 mintát vizsgált meg csaknem hárommillió forintértékben.

Ám a nyomozás itt nem állt meg: a molinó kifeszítése időpontjában a környéken dolgozó BKV-sofőröket is beazonosították, és állítólag maga Kubatov is listát adott át a nyomozónak néhány Fradi-drukker adataival. Ennek ellenére a nyomozás végén mégsem gyanúsítottak meg senkit.

Az internetes fenyegetések ügyében – amely miatt még a Facebook üzemeltetőjét is megkeresték, hogy adja ki egyes személyek belépési IP-címét – végül két embert gyanúsított meg a rendőrség, esetükben az ügyészség vádemelést javasolt.

A Magyar Nemzet megkereste először a rendőrséget, majd a Fővárosi Főügyészséget is az üggyel kapcsolatban, de azt állítják: érdemi válasz helyett csak ennyit közöltek velük:

a nyomozó hatóság a nyomozást befejezte, és az ügy iratait érdemi döntésre irányuló javaslattal megküldte a Budapesti X. és XVII. Kerületi Ügyészségnek.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
@Hellcat: Sokban van az nekünk, amikor maguk alá reccsentenek félelmükben. Amikor minket vegzáltak, nyuggereztek, (így lettünk Kubatov-nyuggrek), az teljesen rendjén való volt számára. Ha lenne egy kis humora, nem csak a görcsös alattvalók iránti gyűlöletét mutatná, hanem alapítana egy Kubatov Nyugger Közösségi Házat, már csak a poén kedvéért is.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Toby
Ugyan már, amikor egy szaros, "saját lábon álló" mobillopás tárgyában is milliók mentek el !

Egyébként az az érzésem, hogy a a kubatov-ügy kapcsán, eben a formában szerezte be a pintérség a még hiányzó DNS mintákat a "kemény magtól" !
Papuska1
Sajnos vannak dolgok, amiket komolyan kell venni. Az ország vezetését és annak minden jogát és kötelességét ellátó, sajátos jogokkal felruházott országgyűlési képviselők védelme ilyen. Ez a parlamenti demokrácia egyik apró nüansznyi ismérve, de ismerjük a múlt rendszerből fennmaradt mondást "nem szeretjük a demokráciát, mert iszonyú drága". No ez nem vicc! Persze bizonyos körökben összetévesztik a demokráciát az anarchiával, és annak rokon fogalmaival. Az tényleg nem drága, csak hamar az ország széthullásához vezet, és a rend nélküliségben nem biztos, hogy neked sikerül előbb és nagyobbat ütnöd!
egyvandor
Ha egy ner-banda tag fenyegetve érzi magát akkor célszerű lenne elzárni a külvilágtól annak az országrésznek a lakosait a világtól ahol az adott bandatag tartózkodik. Csak így képzelhető el nemzethy felemelkedésünk.
egyvandor
papuska1 Ha az a demokrácia, hogy azok akik szélsőségesekkel kokettálnak, milliárdos pénzeket költenek el a hatalom hátterét biztosító verőlegényekre, paranoid félelmükben dns mintákat gyűjtenek be elhagyott mobil telefonok esetében, miközben egy átlagos ember kirablása kapcsán amint lehet ejtik a nyomozást, akkor neked ilyen világot kívánok kicsit kevesebb napsütéssel.
Papuska1
@egyvandor: Nem ezt írtam, ésa nem is erről van szó. Ferdíteni lehet! Kubatov országgyűlési képviselő. Hasonló védelem illeti meg például Gyurcsányt vagy bármelyik MSZP-s, vagy akár Jobbikos képviselőt, mivel ezt a törvény. Mi lenne, ha valós fenyegetés érhetne bármely képviselőt? Hogy lehetne garantálni a döntéseik zsarolástól, fenyegetéstől (nem párt határozattól) független döntéseit? Most Kubatovról van szó, hasonló eljárásban részesülne bármelyik képviselő! Persze gyűlölködni, azt lehet!
Desischado
Mit fog csinálni, ha már nem lesznek hatalmon, mert el fog jönni ez a nap is! Akkor kihez fog szaladni, ha megfenyegetik?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.