Holott inkább az orvosát hívhatnák. „Megtámadták az Európai Uniót és mi is veszélyben vagyunk”. A párizsi események nyomán csontossá vált a kijelentés arca, és kasza került a vállára. Egy ország miniszterelnöke, morális okokból, csak abban, és abban az egyetlen esetben élhetne a kijelentés második felével, ha konkrét bizonyítékokkal rendelkezik a fenyegetettségről. Ebben az esetben M1-ben nyilatkozó Hajdu János, vagy a nyilatkozatról beszámoló MTI szakított az igazmondással, vagy a kormányfő csapott fel pánikkeltőnek. Az MTI szerint a TEK főigazgatója „hangsúlyozta: nincs olyan információjuk, amiből arra lehetne következtetni, hogy magyar emberek közvetlen veszélyben lennének egy esetleges terrorakció miatt”.

Feltöltő: GeoCravker
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

40 hozzászólásarrow_drop_down_circle

GeoCravker
@karma1: Valószínűleg kezdenek kicsit belezavarodni a történésekbe. A franciák bombáznak, de Hollande fogadja a menekülteket. Merkel, vszínűleg gazdaságii okokból, de szintén. A pénz meg ott van.
Orbán csak nem fog háborút indítani a nyugat ellen? Bár amennyi esze van...
Viszont, ha lezárják a határokat, akkor az elégedetlenek nem Londonba mennek dolgozni, hanem Felcsútra tüntetni.
Aki meg kiment, az ott is marad. S egy fillért nem fog hazautalni. Mert inkább megfizet egy embercsempészt, de viszi a családját. Mint '948 körül.
Tőke és vállalkozók nélkül Orbán elmehet a fenébe.
a baj csak az, hogy alsó hangon 3 nemzedékre visszavetette már az országot. Az ő tíz éve 60-70 év elmaradást jelent. Nem É-Koreához, hanem a világhoz képest.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
GeoCravker
@Jankó123: orbán is inkább játszasna. Akármit. Csak ne miniszterelnököt. Vagy legalább ne itt
Jankó123
@GeoCravker: Még nem készült el a kisvasútja, de talán karácsonyra megkapja.
Ha meg lesz, felőlem, egyből elmehet vasutast játszani. -Örökre!
:-)))
karma1
Kivalo iras, mint rendesen Simaytol, ilyenkor persze nem jon elo ezen az oldalon egy Szokrates, enslaved, csizmas, veroce, mittudomenki...l
Mindenesetre eleg ciki, es mar megint a "magyar emberek"-kel takarozik...

propeller.hu/itthon/3171784-orban-kormanynak-magyar-emberek-biztonsaga-elso
GeoCravker
@karma1: Valószínűleg kezdenek kicsit belezavarodni a történésekbe. A franciák bombáznak, de Hollande fogadja a menekülteket. Merkel, vszínűleg gazdaságii okokból, de szintén. A pénz meg ott van.
Orbán csak nem fog háborút indítani a nyugat ellen? Bár amennyi esze van...
Viszont, ha lezárják a határokat, akkor az elégedetlenek nem Londonba mennek dolgozni, hanem Felcsútra tüntetni.
Aki meg kiment, az ott is marad. S egy fillért nem fog hazautalni. Mert inkább megfizet egy embercsempészt, de viszi a családját. Mint '948 körül.
Tőke és vállalkozók nélkül Orbán elmehet a fenébe.
a baj csak az, hogy alsó hangon 3 nemzedékre visszavetette már az országot. Az ő tíz éve 60-70 év elmaradást jelent. Nem É-Koreához, hanem a világhoz képest.
karma1
@GeoCravker: Igen, szinte mar a nyomozas elso oraiban megallapitottak - es a hirekben is bemondtak - hogy ezeknek a terrorcselekmenyeknek a vegrehajtasahoz tobb honap, franciaorszagi BELSO szervezes kellett, kivalo helyismerettel rendelkezo, franciaul jol beszelo, iratokkal rendelkezo terroristak hajtottak vegre a tamadasokat. NEM a migransok! orbannak meg mindegy, o ebbol most csinalt egy "kabatlopasi ugyet", amivel a rengeteg sotet, alulmuvelt kezcsokos neniket meg savas bacsikat ismet maga moge allithatja orban. De ebben a pillanatban azt se banja valoszinuleg, ha a jobbik moge allnak, legfeljebb nem a kdnp-vel kot '18-ban szovetseget, hanem veluk. Lenyeg, hogy ne a baloldali ellenzek gyarapodjon letszamban.
GeoCravker
@picike: Köszi.
S éppen ezért sem szabad olyan lózungokkal jáétszani, mint, amikkel Orbán teszi.
picike
@GeoCravker: szivesen de mindenki segitsen aki megtud valamit ok én fogok segiteni mindig ez sajnos nem játák a háboru folyik szép csenben sunyik az arabok,aki átjött az unióba elzleg ott felesküdött a hazájának és azért jönnek hogy elvégezzék a piszkos munkát.a vallásuk is meglepő forditva van mint a miénk ezek agyát át mosták a megtévesztés ,hogy az életük az örök élettel kezdődik ez tév eszme !ők nem a születést tarják fontosnak és az életet , ezek szerint hanem a halált ez a téves felfogás !!!
1magyar
@karma1: Nem a migránsok? Egyetlen terroristád mondj aki nem arab nevű!
Csizmás Kond
Lehet óbégatni...de addig amíg nem tudja valaki megfelelően kezelni az egész menekült és terroráradatot addig jobb ha hallgat mert nincs senki homlokára írva, hogy rá mikor kerülhet sor.
GeoCravker
@1magyar: Baader, Meinhof, Breivik,...
Felesleges úgy csinálni,m mintha a terror "arab" szabadalom lenne.
Ez a "nevű" is jó vicc.
Záhony és Hegyeshalom közt a BV intézetek tele vannak "magyar nevű" elkövetőkkel.
Te például utonálló vagy?
GeoCravker
@Csizmás Kond: Gratulálok! Ön nyert! Nem mondott semmit, nem állított semmit, nem cáfolt semmit, de sikerült mégis írni valamit.
Tényleg nincs különben senkire ráírva semmi.
Te hány piszkos bombát tartasz otthon?
GeoCravker
Egyébként amit előadott az nagy nyilvánosság előtt elkövetett megfélemlítés.
A franciák felé, mert ő jobban tudja náluk), bűnpártolás.
Egy esetben nem büntethető: ha kiadja az információforrásait. (majd pont ő fogja elárulni az orosz kapcsolatait).
Alkalmasint, ha igaza van, akkor viszont el kellene számolni a TEK-re, mint a jelek szerint értelmetlen, tehetetlen intézményre költött pénzzel.
Orbán a saját hazugságaiba már annyira beletekeredett, hogy a botlkadozásban átesett a köztörvényes küszöbön.
Csizmás Kond
@GeoCravker: Nem vagyok sem bevándorló sem menekült sem terrorista...bombám sincs csak véleményem...ami néha robban.
Csizmás Kond
@GeoCravker: ...és sose feledd jobb félni mint megijedni.
karma1
@1magyar: Ne tegyel egyenlosegjelet a mostani migransok es azok koze, akik 15o eve ertek Algeriabol, vagy mashonnan Belgiumba, Angliaba, Franciaorszagba! Ezeknek is arab nevuk van, de teljesen masok! A mar Franciaorszagban elo, arabnevu , francia allampolgarok sokkal veszelyesebbek, mint akik egy honapja erkeztek az orszagba, erezd mar a kulonbseget! Az utobbiaknak nincs sem hely-, sem nyelvismerete, nincsenek francia papirjaik, es nem cipelnek 5 ezer kilometeren at egy kalasnyikovot, meg akkor se, ha sehol sem regisztraltak oket, mert a vandorlasuk soran nem egy rohadt nehez fegyvert, hanem ivovizet, kajat, ruhat cipelnek inkabb. Nem tudom, jartal-e mar kulfoldon nyelvtudas nelkul. Ha nem , probald meg, es utana mondd ugyanazt , amit a fenti hsz-edben...
karma1
@1magyar: A Te analogiadra viszont minden Lakatos cigany, es minden Schwarz zsido...Igy eleg nehez,...:o)))
GeoCravker
@Csizmás Kond: Néha, nem is olyan néha, befele robban és fekete lyukat hagy maga után :-)

A "jobb félni, mint megijedni" egy nagyon hasznos mondás. Ha éjszaka bóklászol a dzsungelben.
Ha azonban a napsugaras réten, nagy látótávolsággal pánikolsz a magad mellé képzelt nem létező ellenség miatt, akkor az már nem önvédelem, hanem szellemi öncsonkítás.
Csizmás Kond
@GeoCravker: Hogy ne féljek a nagy látótávolságú napsugaras rétre nem telepítek olyan egyéneket akiknek a testvérei a terrorizmusról híresültek el...ez az önvédelem.
A szellemi csonkaság meg az amikor magad viszed oda és holnap temeted a hozzátartozóidat de továbbra is helyet adsz nekik sőt azzal ámítod magad hogy nem is ők voltak...
karma1
@GeoCravker: Nagyon becsulom a franciakban, hogy felemeltek a fejuket, es kulonosebb 2 hetes zartkoru partvitakat mellozve nagyon gyorsan dontottek arrol, hogy felerositik a tersegben a bombazasaikat a TERRORISTAK feszkei ellen, es nem egy ALLAM ellen, amit az ISIS annyira szeretne elerni. Ugyanennek az intezkedesenek a bejelentesevel egyidoben viszont turelemre is intette a mostani migransokkal szemben a franciakat, mert Hollande is tudja, hogy a rosszul kezelt algeriai migransok unokai a renitensek, es nagyon sajnalja, hogy ez megtortenhetett.
A franciak nem elnek felelemben, (ezt ki is mutatjak eppen elegge), hiszen allando felelemben mar csak azert sem lehet elni, mert az adrenalinszintunk alkalmazkodik a "high alert" allapothoz, es azt fogja alaphelyzetnek elfogadni, vagyis egy ido mulva a szervezet kezelni tudja a helyzetet...
libellle
@1magyar: Tudik én Magyar nevüt is akik pl. Bécsben nöket gyilkoltak le bestiális modon. Most akkor ...???
libellle
@libellle: tudok , akart lenni csak elirtam ( máskor is elszoktam irni, de lehet érteni)
GeoCravker
@Csizmás Kond: Már megint csak félig sikerült elolvasnod valamit :-)
"pánikolsz a magad mellé képzelt nem létező ellenség miatt, "

Amugy ez a "testvéárei" pont olyan baromság, mint az "arab nevű" a haverodnál :-)
A Te őseid közt hány sorozatgyilkos volt? A szomszédod összes ismerősének ismerősét, és azok rokonságát ismered?

S ez még mindig nem menti Orbánt a gyakorlatilag köztörvényes helyzetből :-)
Pusztán terelsz, és még azt is ügyetlenül
GeoCravker
@karma1: A "szoktatást" használja Orbán. Ellenkező esetben már belóle is körőúti fa-dísz lenne.
szaboria1
Muszáj most O.V.-nak ezen lovagolni, mert gazdaság már lelassult a forint is elkezdett gyengülni és az emberek nehogy elkezdjenek élelmiszer felvásárlásába. Aki idősebb az tudja milyen volt a 60-as évek amikor sorba kellett állni hogy kapjon egy kis húst, lisztet, cukrot. Mert ezek az élelmiszer tűnnek rögtön el.
Sziszifusz
Orbán vehemensen támad és támad... és eközben a háttérben a kiválasztottaknak potom pénzért eladják a magyar földvagyon egy részét.
Ennek a terrorista kérdésnek dramatizálása és a lakossági félelem keltése, pánik hangulat gerjesztése a legjobb módszer a figyelem elterelése a disznóságokról.
Az emberek nem beszélnek Magyarország elsorvasztásáról.
Nagy probléma a terrorista és menekült kérdés, de a magyaroknak legalább akkora baja ami itthon történik.
Csizmás Kond
@karma1: ...nagyon belevalóak...megölnek még vagy ezer ártatlan embert mert azok náluk robbantottak odavalósiak voltak...ez aztán a szemet szemért elmélet.
...csal azt nem tudom miért vártak mostanáig ?
Sziszifusz
@Sziszifusz: 10:44
Orbán ezzel a félelem keltéssel pont azt acélt teljesíti, amiért azok végrehajtották szörnyű tetteiket. Ráadásul a szakemberek szerint Magyarország veszélyeztetettsége, ebben az ügyben, minimális.
GeoCravker
@Sziszifusz: már a nyári nagy lufi mögé is befujta a questor-botrányt.
karma1
@Sziszifusz: www.origo.hu/gazdasag/20151113-mezort-foldek-kulfoldiek-is-vasarolhatnak-simicska-nyerges.html

Igen,... Orulunk az 1:0-nak, amit egy "hulladek" csapat ellen sikerult elerni (mily muvelt sportolo, aki ezt allitja!), nem kerunk a kvotabol - OK, ne kerjunk, megtehetjuk, de valoszinu, majd mindig hatrakuldenek a sor vegere, amikor a penzt fogjuk keregetni toluk, az Uniotol), es ha mindenkiben elultettuk a higf@sas gondolatat a barhol, barmikor Ma.o.-t veszelyezteto terrortamadassal valo fenyegetessel, akkor mar hipp-hopp,! ugyanezeknek a kulfoldieknek - mert honnan tudhatjuk, kinek arusitjuk ki a magyar foldet? - maris csinalhatjuk a stiklijeinket, a leghazaarulobb modon kiarusitva a magyar foldet.
Na, most hol vannak a nagy nyalverok, akik "Nem leszunk az Unio gyarmata!" hos felkialtassal, a sajat mellukkel vedtek az orszagot es a magyar foldet? Az Unio soha nem akarta a foldet, de most majd akarki megveheti.
orban mar nem csak hazug, csalo, populista kis senki, hanem egyszeruen HAZAARULO!Ha erre sem kapja fel a fejet a baloldal, akkor megerett a tortenelmi sullyesztore.

Apropos, hol vannak a melymagyar, Arpadsavos jobbikosok? Vonanak is meg a partjanak is jut majd love a foldeladasokbol? Mutyizunk, mutyizunk?
Aki Én
@Csizmás Kond: ,,amíg nem tudja valaki megfelelően kezelni az egész menekült és terroráradatot addig jobb ha hallgat"
Igaz. Ehhez képest orbánnak igen nagy a mellénye. Gondolom nem azt akarod mondani, hogy bármit megoldott, vagy akár csak tompított? Ellenkezőleg. Az nagy baj, hogy mára elfelejted mit mondott tegnap.
GeoCravker
@Aki Én: Az a baj, hogy Orbán is elfelejti holnapra, hogy ma mit hazudott.
Mégnagyob baj, hogy a hívei vele tompulnak.,
Csizmás Kond
@Aki Én: Nem Orbánt pártolom hanem azt hibáztatom aki okosabbnak képzelte magát de latyafatyábban viselkedett.
Freewolf
Idegbeteg banda! Párizsban lövöldöznek, de mi ne féljünk! Melyik hülye találta ezt ki?
Jozefina
Orbán jobban árt az EU-nak és az európai békének, mint egy milla "menekült"!!! CSak a sza.t keveri és mindenkit mindenki ellen hergel. Ez a bevált politikája!!! Meddig???
GeoCravker
@Jozefina: Orbán gyakorlatilag elárulta az EU-t

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.