Holott inkább az orvosát hívhatnák. „Megtámadták az Európai Uniót és mi is veszélyben vagyunk”. A párizsi események nyomán csontossá vált a kijelentés arca, és kasza került a vállára. Egy ország miniszterelnöke, morális okokból, csak abban, és abban az egyetlen esetben élhetne a kijelentés második felével, ha konkrét bizonyítékokkal rendelkezik a fenyegetettségről. Ebben az esetben M1-ben nyilatkozó Hajdu János, vagy a nyilatkozatról beszámoló MTI szakított az igazmondással, vagy a kormányfő csapott fel pánikkeltőnek. Az MTI szerint a TEK főigazgatója „hangsúlyozta: nincs olyan információjuk, amiből arra lehetne következtetni, hogy magyar emberek közvetlen veszélyben lennének egy esetleges terrorakció miatt”.

Feltöltő: GeoCravker
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

40 hozzászólásarrow_drop_down_circle

GeoCravker
@karma1: Valószínűleg kezdenek kicsit belezavarodni a történésekbe. A franciák bombáznak, de Hollande fogadja a menekülteket. Merkel, vszínűleg gazdaságii okokból, de szintén. A pénz meg ott van.
Orbán csak nem fog háborút indítani a nyugat ellen? Bár amennyi esze van...
Viszont, ha lezárják a határokat, akkor az elégedetlenek nem Londonba mennek dolgozni, hanem Felcsútra tüntetni.
Aki meg kiment, az ott is marad. S egy fillért nem fog hazautalni. Mert inkább megfizet egy embercsempészt, de viszi a családját. Mint '948 körül.
Tőke és vállalkozók nélkül Orbán elmehet a fenébe.
a baj csak az, hogy alsó hangon 3 nemzedékre visszavetette már az országot. Az ő tíz éve 60-70 év elmaradást jelent. Nem É-Koreához, hanem a világhoz képest.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Aki Én
@Csizmás Kond: ,,amíg nem tudja valaki megfelelően kezelni az egész menekült és terroráradatot addig jobb ha hallgat"
Igaz. Ehhez képest orbánnak igen nagy a mellénye. Gondolom nem azt akarod mondani, hogy bármit megoldott, vagy akár csak tompított? Ellenkezőleg. Az nagy baj, hogy mára elfelejted mit mondott tegnap.
GeoCravker
@Aki Én: Az a baj, hogy Orbán is elfelejti holnapra, hogy ma mit hazudott.
Mégnagyob baj, hogy a hívei vele tompulnak.,
Csizmás Kond
@Aki Én: Nem Orbánt pártolom hanem azt hibáztatom aki okosabbnak képzelte magát de latyafatyábban viselkedett.
Freewolf
Idegbeteg banda! Párizsban lövöldöznek, de mi ne féljünk! Melyik hülye találta ezt ki?
Jozefina
Orbán jobban árt az EU-nak és az európai békének, mint egy milla "menekült"!!! CSak a sza.t keveri és mindenkit mindenki ellen hergel. Ez a bevált politikája!!! Meddig???
GeoCravker
@Jozefina: Orbán gyakorlatilag elárulta az EU-t

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.