Teljes kártalanítást, a károsultak kárpótlásáról szóló törvény végrehajtását, illetve új törvény megalkotását követelték Questor-károsultak kedden Budapesten, az Alkotmánybíróság (AB) épülete előtt.

A csoport eredetileg azért hirdetett demonstrációt keddre az AB épülete elé, mert a bíróság korábbi közlése szerint ekkor hozott volna döntést a testület a Quaestor-törvény ellen benyújtott alkotmányossági kifogásokról.

"Az Alkotmánybíróság erkölcsileg megsemmisült" – tüntetnek a Quaestor-károsultakForrás: MTI

Ugyanakkor a sajtóban időközben már napvilágot látott, hogy az AB már megsemmisítette a jogszabályt. A demonstráción ezt Himmer Éva aktivista úgy értékelte: az Alkotmánybíróság erkölcsileg megsemmisült.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

colibri
A qaestorosok szerint az AB erkölcsileg megsemmisült. Annyi kiegészítéssel, hogy nem most, már régen, Orbánnal egy időben!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
colibri
A qaestorosok szerint az AB erkölcsileg megsemmisült. Annyi kiegészítéssel, hogy nem most, már régen, Orbánnal egy időben!
csetere
@colibri: Nincs is szükség AB.-ra mert nincs alkotmányunk. Alaptörvény mellett miért fizetnek nekik, mikor nincs létjogosultságuk és felső irányítást kapnak a mi adónkból.
Toby
Az Ab. nem más, mint a rezsim jogi háttérbástyája !

Szégyellhetnék a pofájukat, Stumpf - alkotmánybírói kinevezési feltételeknek nem megfelelő, mégis kajakra benyomott - Istvánnal együtt !
Ez a gyülekezet olyan, mint egy vidéki fidesznyik frakció !
butler2005
F@szra cibáltak benneteket, mint a devizahiteleseket! Ezt a hasznot is a cimbi majd befekteti valamilyen festménybe vagy kastélyba esetleg egy pár zongorába.
justhpeter
@colibri: Ez a teljes igazság. Mindkettő egy nagy nulla.
Kamcsatka
Az Ab a Fidesz- KDNP bűnszervezet jól fizetett pojácáinak testülete. Ritka nevetségesek amikor megjelennek a talárjukban. Jön nemsokára a farsangi szezon, valami jelmezbálban biztosan sikeresek lehetnének vele.
kkalman
A quaestorosok elég későn jöttek rá, hogy az AB egy erkölcsi hulla. Az egész Fidesz-KDNP bagázzsal együtt.
peno
A tőzsde az nem játék ha nyernek nem óbégatnak,de ha vesztenek akkor siránkoznak a többség rovására.
Desischado
A rezsim kiszolgálói! Jó reggelt, felébredtek végre?
Bercifiu
Na emberek! Az alapkamat 2 % míg ezek a barmok 6,5 5 - ot ígértek. Ha valakinek van némi pénzügyi vénája, vagy érzéke, rögtön rájöhetett, hogy itt valami kibaszott nagy sumák van.
A Pénzügyi felügyeleti szervek asszisztáltak a pénz beszedéshez, majd kihátráltak a következmények alól.
Na ez jellemző a fityire.
Hiába várják a pénzüket, azt már Peti kivette, a többi meg hőböröghet kedvére, suskát úgysem lát.
Bercifiu
@kkalman: A csókosok időben kivették a lóvét, a többi meg le van sza@va.
coni
Túlságosan egyszerű lenne ha az MNB és a kormány hibájából bedől egy pilótajáték, akkor rögtön "farkast" (gaz bankok!) kiálltanának és már fizetnek is a vétlenek.
Valójában meglepő döntés az AB részéről, hogy "rendetlenkednek" mert félnek Strasbourg-tól.
kutyahűség
Ez így van, csak nem most történt. Nem egészen a saját hibájából, de az is benne van: a gyávaság, a gyengeség, a hatalomnak való földig behajlás.
hetöndöe
@kkalman: Ebben az országban minden hithű fitymaszos idióta addig tapsol nekik,míg nem a saját zsebében kezdenek el turkálni az imádott férgek.Amíg másokéban turkálnak,az nem baj de egyszer mindenki sorra kerül,ahogy fogy az ellopandó állami lé.
Lepényleső
A nagyobb baj az,hogy maga az alkotmányos rend semmisült meg a kezük alatt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.