Miután Havasi Bertalan miniszterelnöki sajtófőnök tegnap nem engedte a miniszterelnök közelébe az RTL Klub stábját, Kövér László úgy döntött, hogy rövidre is zárja ezt a problémát, és úgy ahogy van, kitiltja a csatornát az Országházból. Az erről szóló levelet az RTL Klub közölte saját honlapján:

Kövér kitiltotta az RTL Klubot a Parlamentből

73 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
vadnarancs
Én meg Kövért tiltom ki az Országházból. Utóbbi mennyivel jobb lenne!
dr. prédikátor
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
nyanya001
A szar felkerült a polcra hát ő lett a lekvár !
zöldszem
Nem is értem mi szükség van rá, hogy közvetítsen az RTL...
Ott a szabad, "hiteles, objektív" M1..."mé" nehogy azt mondjátok, hogy nem így van!?
Szabad biz-a! Mindig az mondja, amit szabad neki.
papa.49
Kitiltja a tévét a parlamentből a kommunista xarházi, őt mikor tiltjuk ki az országból is???
vadnarancs
@zöldszem: Fideszes ismerőseim 2002 után csak úgy hívták, hogy kommunista-tv. Akkor nem értettem miért mondták ezt az m1, m2re. 2010 után rájöttem, igazuk van. ők egyből tudták, nekem 8 év kellett, mire rájöttem erre. Lehet, hoy tényleg okosabbak? :)
Toby
Mi van ? Szaros, hugyos papírzsepit, vagy kotont találtak az RTL-esek a folyosón ?
zöldszem
@vadnarancs: A TV csak egy a sok közül. A kép magáért beszél..-:(((
kepkezelo.com/images/c0xm0yy0jncftk7g9q4o.jpg
nezelodo
Biztos, szochazások vannak köztük, és nem akarja látni az azonos fészekaljából valókat.
papa.49
@Horizont: Igazad van nem jó hogy így van viszont nagyon találó))))))))
papa.49
@Horizont: Azt bevallom én is akkor, még semmit nem tudtam róla, csak hónapokkal később tudtam mag a valódi igazságot, akkor én is azt mondtam ,,ha ezt most nem csukják le akkor tényleg van változás,, aztán jött az ébredés, mikor kiderült kiről is van tulajdonképp szó))))))
Mára már kiderült az értelmes emberek számára hogy ,,kígyót melengettünk,,!!!
zöldszem
@Horizont: @papa.49: "Minden rosszban van valami jó"
papa.49
@zöldszem: Azt mondod ebben jó, legfeljebb az hogy sokan ismeretlenül is ismerősök lettünk...
prime777
Hát ez nagyon édes.
Már csak nevetek ezen.
Igazi kommunizmus van mostan itten kérem.
Jajj dehogy.
Én barom.
Nemzeti Magyarország van na.
Basszus mindig keverem ezt a kettőt.
bence
@Toby: ! A legnagyobb baj , hogy meglátták azt amit nem szabadott volna tudni és látni !
Köteles laci nem tűri az igaz mondást ! Nesze neked RTL !Szólj igazat betörik a fejed !
Toby
@bence: Remélem, még keményebbek lesznek a kondasumákokkal !
volvós
Ugyanez az RTL Németországban, az össze EU-s államban
müködik, és ott is nézik..." Magyarország a szakadék felé " cimmel ...
Körkérdés: Csak én utálom ennyire ezt a piperköc havasibercikét ???
Tegye fel a kezét, aki rajtam kivül...
justhpeter
Kövér Lacinak ma is elgurult a gyógyszere. Fel nem foghatom, hogy minek képzeli magát. Ha netán a kurzusa véget ér, meg fogják köpködni az utcán.
human
Ha pedig azokat is kitiltanák akik hazugságokat terjesztenek akkor az M1 sem lenne ott.
human
@justhpeter: Valaki írta egyszer, hogy kövér nagyon vágyott valami tekintélyes posztra, de nem mertek semmi komolyat rábízni (ismerik őt) és úgy gondolták a legkevesebb kárt a házelnöki poszttal tudja okozni.
Lackó50
Ez már konkrétan CENZÚRA!
(A cenzúra információk hozzáférhetőségének és terjesztésének a felügyelete, elsősorban politikai és morális alapokon.)
Hol van itt a szólásszabadság?? Persze abban is biztos vagyok, hogy rólunk is (itt) már komoly infógyüjtés folyik. Az nem egy nagy trükk, hogy a regisztrálás után előkeressenek egy nevet, ha akarnak. Aztán csak idő kérdése, hogy mikor használják fel az információt.
Én az RTL helyébe megbíznék néhány komoly oknyomozó riportert, hogy az ilyen Kövér félékről gyűjtsenek be minél több infót és ezeket a parlamenti közvetítések helyett kiteregetném a képernyőn. AZ RTL viszonylag jó helyzetben van, mert mögötte áll a Német anyavállalat, aki nagyon komoly lépéseket tehet (a begyűjtött infók birtokában) az itteni cenzúra bemutatásában. Ha betiltanák itt a működésüket, azt már az EU se hagyná szó nélkül.
vonotok
Nesze neked sajtó szabadság. Mért jut nekem erről a náci Németország az eszembe???
cs.n.
"A Miniszterelnökség szerint a tájékoztató nemvolt nyilvános, a miniszterelnök és a NATO főtitkára idézzük, "csak közösen, élőben jelentkeztek be az állami tévé adásába".
Nocsak, már a kancellárium is állami tévének nevezi? Ez csak azért érdekes, mert az MTVA pont az állami jelző miatt hisztizett nemrég, hogy ők aztán nem.
„Tiszteletben tartjuk az Ön levelében megfogalmazottakat, ugyanakkor az állami tévé megnevezést – mint azt sokadszorra tesszük – most is visszautasítjuk."-írták a HVG-nek múlt hónapban.
Lepényleső
Nem a bűnös a vétkes,hanem aki felfedi a bűnt? Mátyás bácsi mind a fiainak fogadná ezeket.
enslaved
Ha valaki nem ért a szóból és ellenkezik, alpári módon írt dalt tesz közzé, a politikusok magánéletében vájkál, akkor ez lesz az eredménye. Az RTL már régóta nem híreket közöl, hanem rászállt a Fideszre. Nem értem, min csodálkoznak annyira.
Desischado
Csodálkozik bárki is? Ez a sajtószabadság á la fidesz módra! Remélem, az RTL bekeményít!
zöldszem
@enslaved: Hallgass királyit, tele van pozitív mesékkel...:)))))))))
eszegfu
@Mirabilis: 19:04 A fb-on egy "automatikusan létrehozott" oldala van, kb. 5 mondat után átterel a Wiki...-re nincs lehetőség irni. Van egy honlapja, ahol a galamb és barofitenyésztésről lehet olvasni (ez a hobbija, ugy tünik) az ő ebbéli sikereiről, ide sem lehet irni... a másik honlapja is egy hivatalos országgyülési oldal, ahova szintén nem lehet irni, csak olvasni a havi eseményekről...
eszegfu
@enslaved: 23:20 Nem jut az eszembe, mi a neve annak a szervezetnek, aki büntetheti a helytelen hirekért a csatornákat... tudod, amikor beolvassák a közleményt, majd bizonyos ideig elsötétül a képernyő... de szerintem az ő dolguk lenne akár az "alpári dal", akár "magánéleti vájkálás" büntetése! Ha büntethetnek olyanért pl. hogy 18 éves "karika" helyett csak 16 éves volt! Sőt ez még az önbiráskodáshoz is hasonlit... ezt tetted RTL, na akkor Te nem jöhetsz be ide, meg ide! És akkor Havasi Bertalan azzal indokojal először, hogy a NATO sajtóosztálya igy "rendelkezett"?! Majd pikk-pakk kiderül: nem igaz?! Talán az az indok, hogy "csak"... még mindig méltányosabb lett volna magyarázatként. Egyébként meg ugy általában ez a dolga a hirkészitő médiáknak, hogy "közvetitsék" az eseményeket és ebben senkit sem lehet korlátozni!
Az más kérdés, hogy az igaztalan dolgok közlését mi módon kell büntetni. Pl. azért, mert én mondjuk 1x nem a megfelelő összeget fizettem a parkolásért, akkor megbüntetnek, de nem tiltanak ki arról a parkolóhelyről.
magyarbakancs
A politikus urak,hölgyek ennyire félnek ,hogy egy tv társaságot ki tiltanak?
Nem szeretik ha kérdéseket tesznek fel nekik?
Persze ez nem az állami hír tv ahol egyeseztetik a Fidesz politikusokkal a kérdéseket.
Rogán a Baló Győrgyel beszélgetett az RTL -műsorában.
Úgy szenvedett mint egy eb.
Bercifiu
@Desischado: Egyszer már belenéztem az adásukba, 2 buzerátor beszélgetett, a nyál folyt a szájukból. Na ezek után az első csatorna helyről áttettem a 200. helyre, bár a tv csak 100 csatornát fog.
enslaved
@zöldszem: Én általában a Digisportot nézem, meg a mesecsatornákat:-))
enslaved
@eszegfu: Én már az olyan főműsoridőben leadott "remekművekért" is betiltottam volna őket, mint a Mónika show, Való világ, de még lehetne sorolni.
eszegfu
@enslaved: Ehhez nincs mit hozzátennem, igy igaz!
Csizmás Kond
@eszegfu: Ők sem a parkolásért kapták a büntit hanem a tilosban forgatásért...!
eszegfu
@Csizmás Kond: 13:19 Persze lehet engem cikizni a parkolási példámért... nyilván rossz volt a hasonlitási alap, de azt hiszem ez nem is érdekes! Abban viszont nem értünk egyet, hogy miért nem engedték forgatni őket a teremben?! Változatlanul nem értem! A folyosón való forgatásra nyilván azért van tiltás, mert ezt a "menekülési utvonalat" semmilyen módon nem lehet elzárni.
Csizmás Kond
@eszegfu: A lényeg hogy vannak helyek ahol nem szabad tiltott dolgokat csinálni...ilyen a dohányzás is a forgatás is és még sokminden...ők ezt többször megszegték ezért delete...
eszegfu
@Csizmás Kond: 13:56 Elfogadom az Általad irt "lényeget". De szerintem a "tiltó levél" sem arról szól, hogy több izben megsértették a ház szabályát, hanem most a többszöri felszólitásnak nem tettek eleget: ne forgassanak a folyosón. És akkor makacsul még mindig azt kérdezem, hogy miért nem engedték őket a teremben forgatni?! Szerinted?! (Az előző hsz-d erre nem ad választ!)
Csizmás Kond
@eszegfu: Valakit többször nem azért szólítanak meg mert helyesen cselekedett...
...és mostanig is a teremben engedték forgatni de ők minduntalan kimentek a folyosóra...ezért
eszegfu
@Csizmás Kond: Most tényleg nem akarok Veled ezen vitatkozni, főleg ugy: azt sem ismered el, hogy nem engedték forgatni őket a teremben, hanem "minduntalan kimentek a folyosóra"... Legyen ugy, ahogy gondolod... biztos én egy egészen más videót néztem!:))
eugen4402
@eszegfu: Egy olyan értetlen forgatócsoportot ki kell tiltani, amelyik mindenáron a tiltott folyosón akar felvételeket készíteni. Arról a folyosóról nyílik a női napozó, ha ott vágóképeket készítenek, annak fokozott nemzetbiztonsági kockázata van.(el ne hidd, könyörgöm.):-)
Kobak
Milyen jól alkalmazza a gyakorlatban, amit a főcenzornak kikiálltott Lendvai Ildikó alatt tanult az MSZMP Társadalomtudományi intézetében :-)
Hiába, bolsevista disznóból nem lesz demokratikus szalonna.
Egyébként jellemző a féregjére, hogy a döntését az aláírásával már nincs pofája fölvállalni. Pedig (fentiek alapján) elég viharálló a pofalemeze.
eszegfu
@eugen4402: 16:09 Csurog a szememből a könny, ugy nevetek! Nagyon tetszik, de főleg, hogy felhivod a figyelmemet! Igy is kell tenni, különben én készpénznek veszek mindent... hiszen tapasztalhatod Te is, de azt hiszem itt mindenki! Szóval nagyon jóóóóóóóó!:))) kösz.
eszegfu
@magyarbakancs: 9:45 Sajnos nem láttam Rogánt Baló müsorában, az interneten meg regisztálás után nézhettem volna csak meg... bedühödtem... jól kiszurtam magammal, nem tudtam megnézni!:)
Bercifiu
@dr. prédikátor: Nem Európából, hanem az egész földrészről@Kobak: Nem is tud írni.
bence
@enslaved: ! Egyem a kis érzékeny lelkedet ! Az ország szétlopása mióta magánügy ? Mit akarsz , hogy daloljanak róluk , az internacionálét ? Úgy egyébként jól vagy ?
gulyasgyula
Nem mindegy hogy beengedték őket vagy nem ..? Orbán képét már láttuk eleget ..Hazudni meg minden csatorna tud ...Menjenek közvetíteni MERKEL-nek a migránsokról ..
enslaved
@bence: Én általában jól vagyok, remekül érzem magam ebben az országban, gondom egy szál se...
bence
@enslaved: ! Ennek igazán örülök ! Kívánom , hogy a továbbiakban is így maradjon !
kukac50
Ezért sem Nézem az állami Tv adásait mert azok hazudnak éjjel nappal.
Más téma nincs mint a migráció.Túl szegényes a híradásuk.
Aki Én
@enslaved: 23:20 ,,Nem értem, min csodálkoznak annyira."
Na ha értenéd, az maga lenne csoda! Ez nem szól másról, mint, hogy ne legyünk túlzottan tájékozottak. Nekik elég lenne, ha a többség csak annyit látna a valóságból, mint mondjuk te. Amikor a korrupcióról, megtévesztésről, kétes meggazdagodásról beszélnek a a híradóban, akkor az kicsit sem a politikusok magánügye. Ezt te sosem fogod megérteni sajnos.
Aki Én
Amikor a valós terrorveszélyről és ezzel együtt az emberek biztonságáról van szó, akkor onnan miért tiltanak ki médiákat, akik ezt a hírt eljuttathatnák az emberekhez? Miért csak a fidesztévé kap erre lehetőséget? Ez olyan ellentmondásos, mint úgy általában a fidesz.
szaboria1
Már nem csak a parlamentből, hanem a képviselők székházából is. Nesze neked sajtó szabadság.
enslaved
@Aki Én: Lassan szűnj meg, jobb lesz. Nagyon unom már az okosságaidat, te liberális majom.
Freewolf
Majd ha a pofátlan sajtó hiénák megtanulnak viselkedni, akkor lázadjanak a sajtószabadságért! A macskát is kidobják a házból, ha besz@rik!
enslaved
@Freewolf: A sajtószabadság egyesek szerint egyenlő a rágalmazással. Én is kidobtam volna őket, csak már hamarabb.
Freewolf
@enslaved: Liberális sajtószabadság= hazudozás, rágalmazás, sértegetés, manipulálás. Amennyiben erre rájönnek és szóvá teszik, azonnal lábbal tiporják a sajtót és minden fogyatékos vonítani kezd!
enslaved
@Freewolf: Nem jön meg mindenkinek magától az esze, vannak, akiket tanítani kellene:-)
Freewolf
@enslaved: Épp ezzel a libsi maszlaggal etetik meg a sok agyhalottat, akik önnön jóságuk megdicsőülése mellett akár a legborzalmasabb dolgot is művelnének azokkal, akik nem értenek egyet velük. Mindezt a demokrácia és a szabadság nevében véres szájjal és sötét aggyal!
Aki Én
@enslaved: @Freewolf: 12:23 Szandi, már nem vagy elkötelezett a ,,liberális értékek mellett"? Akkor, vagy most játszod meg magad? Tudod, az internet mindent megőriz. Kérsz linket?
De már mondtam neked, nem vagyok liberális, és ÉN nem voltam szdsz-es. De tudom, változnak az idők és az érdekek. Csak tudod kicsit gyomorforgató, mikor egy liberális eszme hívő egyszer csak szitokszónak használja a ,,liberális" szót.
enslaved
@Aki Én: A Fidesz is hordozott liberális értékeket, csak nem úgy, ahogyan azt az szdsz elképzelte többek között. A liberalizmus mára kifordult önmagából, és tudod mit? Emészd meg ezt!
enslaved
@Freewolf: Nem véletlen, hogy a Fidesz szakított ezen eszmével.
keresztapa
@Freewolf: Az elmúlt éjszaka azt álmodtam, hogy egy pillangó vagyok. Nem tudom hogy egy pillangónak álmodott ember voltam, vagy most egy pillangó vagyok aki azt álmodja hogy ő egy ember?
Aki Én
@enslaved: 15:19 És te szakítottál az szdsz-el? Mondjuk már akkor sem volt támogatód ahogy láttam.
enslaved
@Aki Én: Szart sem tudsz te, csak prédikálsz.
Aki Én
@enslaved: 2006. október 1. nem volt olyan régen. 3,56% elég karcsú, nem? Nem csodálom, hogy durcás lettél.
Aki Én
@enslaved: ...ja, a szocik közben 40%
De erről nem a liberalizmus tehet. Ez személy függő.
enslaved
@Aki Én: Lökd csak a hülyeségeidet.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.