Még az idén kiadhatják a budavári lovarda jogerős építési engedélyét, a munkaterület-átadásra és alapkőletételre márciusban kerülhet sor - mondta el az MTI-nek szerdán a Miniszterelnökség kulturális örökségvédelemért és kiemelt kulturális beruházásokért felelős államtitkára. L. Simon László azt mondta, hogy benyújtották az építésiengedély-kérelmet az egykori lovarda visszaépítésére, és ha minden jól megy, még az idén meglehet a jogerős építési engedély.

Forrás: epulettar.hu
Feltöltő: épülettár.hu
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Ez az, fiuk! Most, a karacsonyi hajszaban kell egy ejszaka alatt atnyomni megint valami buzi torvenyt, ami kozelebb emeli don orbant a kiralysaghoz... Most mindenki massal van elfoglalva, 2 eve ugyanekkor nyomta le Paks 2.-t is a zemberek torkan...
bakegya
EKKORA ÁLLAMPÉNZT ELKÖTNI AZ EURÓPAI POLGÁROK ADAKOZÁSÁBÓL!!!-Ki a lófaxnak kell a budai várba újra csakkk LOVARDA-ha csakkk nem a felcsutkai cigojokat-ésw cigojnákat akarja a zorbán oda beköltöztetni???...a lányai lovagolhatnának már máson-máshol is-ü-nyilatkozta:saját lábon-a fényetetésből meglovasított Eu milliárdokból nem telik???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.