A műkincsek után kutató rendőrök mellet a NAV munkatársai is kiszálltak Lajcsi, azaz Galambos Lajos birtokára. Őket elsősorban az érdekelte, hogy miért van a zenésznek külön benzinkútja a birtokán, azaz tudja-e bizonyítani, hogy honnan származik az ott tárolt üzemanyag, tudja-e Lajcsi számlával igazolni az eredetét – írja a Blikk.

A privát benzinkút Lajcsiék szerint arra szolgál, hogy a birtokon dolgozó munkagépek onnan vételezhessenek üzemanyagot, vagyis nem elsősorban személygépkocsik tankolására használják.

Lajcsi ügyvédje megerősítette a benzinkút létét, de hozzátette, a NAV mindent rendben fog találni a töltőállomás kapcsán:

Ügyfelem mindent a törvényeknek és a jogszabályoknak megfelelően kezel a birtokán lévő töltőállomással kapcsolatban.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
Én arra gondoltam, hogy valakinek akarva, akaratlan a tyúkszemére lépett, vagy figyelmen kívül hagyott egy vagy több, figyelmébe ajánlott bankszámlaszámot. Ha mindenkivel ez történik aki ilyen tehetős lett, akkor csak kapkodnánk a fejünket
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
egyvandor
Idejében ki kellet volna adni egy ner nótás nótás albumot pl a megjöttek e fehérvári huszárok Gorbán házi törkölytől pityókás vokál kíséretével osztjónapot. Egy a Gorbán (nemközpénzenépült) stadionjában előadott koncert után meg már teljes immunitást élvezhetett volna.
egyvandor
Ejnye-bejnye Lajcsi! Hát nem léphet be akárki az olaj bizniszbe csak úgy! Több rendőrtiszt lőtte már ilyen ügyek felderítéséhez közeledve magát három méterről tarkón. Annak idején.
egyvandor
prime777 Ha korrekt a vizsgálat, rendben van. Abból kiderülhet honnan. Mellesleg feleselek válasza logikus választ ad arra, miért tat valaki bizonyos esetben privát benzinkutat. Ha nem tartana akkor meg azt kérdezhetnéd, honnan van neki annyi pénze, hogy nem tar egy privát kutat erre a célra.
dr. prédikátor
Nem volt a szivem csücske a Lajos!de azt mondom hogy valahol valakibe beleakadt, oszt most nézheti magát!!! Azt hiszem hogy neki evvel vége!!!
eugen4402
A rendőrség nagy erőkkel kutatta át az egész környéket, de a római-kori kőtáblát nem találták sehol, feltehetőleg már nincs az ország területén. Viszont egy elhagyott csűrben kereskedelmi mennyiségben fedeztek fel avar-kori kőtrombitákat, jelenleg ezek eredete után nyomoznak az illetékes szervek.
levarosbukta
@feleselek: Egyet mutass, csak egyet! A Lajcsién kívül.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.