A kormányhivatalok népegészségügyi főosztályai 2016-ban az étrend-kiegészítőket, a gyógyászati célra szánt tápszereket, valamint a fogyasztószereket is fokozottan ellenőrzik majd, de a menzareform gyakorlati végrehajtását és a háziorvosokat sem hagyják ki a sorból – derül ki a lapunk által megismert jövő évi ellenőrzési tervből.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Tovább kell feszíteni a húrt, hogy még több orvos menjen el.
A 2010-s kormányzás alatt teljesen lezüllesztették az egészségügyet
úgy mint sok mást is, Orbánnak előbbre való a stadionépítés, mint az
emberek egészsége, az orvosok, ápolók fizetésének rendezése.
Azt hiszik, a menzareformmal meg a nagyobb ellenőrzéssel javulni fog az ellátás ?
A gagyi étrend kiegészítők vizsgálatával egyetértek, hogy mit a barackmagos Simon és társai ne húzhassák le a gyógyulni vágyó hiszékeny embereket.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
@nyanya001: Sajna, az l.simon NEM fog ebbe a kategoriaba bekerulni, a rosseb se fogja vizsgalni, gyarilag mentelmi joga van.
Nem hiszem el, hogy barmilyen jo vizsgalati modszeruk lenne peldaul az etrendkiegeszitok bevizsgalasara.
A ferjemet 14 eve az etrendkiegeszitok, vitaminok, asvanyok tartjak eletben, tehat igenis helyuk van a piacon, hiszen ezek organikus anyagokbol kell, hogy keszuljenek, szigoru vizsgalatnak vannak alavetve, mielott ujzelandi torzskonyvezest kapnanak.
Max. azt tudja ellenorizni a Jani bacsi meg a Jolanka, hogy bemennek egy bioboltba, es aminek nem tudjak elolvasni a cimkejet, mert kinaiul vagy vietnamiul van a dobozon, azt beszedetik a boltossal es megbuntetik erte.De ennek annyi az ertelme, hogy ezeket a cikkeket kesobb a pult lol fogja tovabbra is szamla nelkul arulni a kereskedo, oszt jonapot.
A haziorvosokat meg b@szogassak nyugodtan, legalabb nyugodt lelekkel fognak becsomagolni az angliai kikoltozesukhoz, mert valoszinuleg ez lesz az utolso csepp nekik a poharban.
Akkor lehet valamit ellenorizni - de akkor nagyon! - ha allambacsi minden teren mindent megad mindenkinek, es az orvosok, gyogyszereszek, bioboltosok ennek ellenere visszaelnek a helyzetukkel, vagy a jo korulmenyek ellenere rosszul vegzik a munkajukat.

De hol vagyunk mi ettol? (Ja, es majd akkor elviszik a korhazakbol a bevasarlokocsikat is, amiben a gyerekeket tologatjak az osztalyok kozott? Adnak helyette igazi betegtolo kocsit? Mit fognak beirni szemrebbenes nelkul ilyen esetben a jegyzokonyvukbe?)

Alszent az intezkedes, majd a megnovekedett teendokre valo hivatkozassal alkalmaznak nagyhirtelen meg kb. 500 szeltolo csaladtagot, havi nyo'cszazezerert, meg teljes ellatasert, benzinpenzert, , merthogy nem birja az eredeti hivatal ellatni ezt az intekedest...
nyanya001
@karma1: Természetesen vannak jó étrend kiegészítők mondjuk én a gyógynövényeket,mézet, ( ami termelői, nem kínai )
részesítem előnybe, itt sajnos elterjedt a sok gagyi, hát hogy mennyire tudják bevizsgálni ?
jó kérdés, a gyógyszerekkel is az a baj, amennyit egyrészről használnak, másrészről
kétszer annyit ártanak.
A utolsó bekezdésed tökéletesen igaz, ez jellemző rájuk viszont elmondhatják, hogy csökkent a munkanélküliség mert újabb 500 embernek adtak munkát.
eugen4402
EZEK akarnak ellenőrizni!?!? Találtak még egy keskeny mezsgyét, melynek hasznát nem ők zsebelték be eddig? Akik saját embereikkel ellenőrzik immár az egész ország működését, és közben száz- és ezermilliárdok tűnnek el valahol a kilencedik dimenzióban nyom nélkül...? Na neee. :-(((
papa.49
Emlékeztek annak idején a ,,Béres csepp,, körüli herce-hurcára amikor amikor a gyógyszerészeti intézet főigazgatója, akadályozta a készítmény forgalomba kerülését, hát ez most megint egy előkerült brosúra amit a hazugovics használni akar!!!
verum
A honatyák körmére kellene végre nézni és jó nagyot rákoppintani!
papa.49
@verum: Szerintem a koppintáshoz ,,kis baltát,, kell használni))))))))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.