Pár hete a Bors alapján mi is megírtuk, hogy mintha üzemanyagot innának képviselők vagy legalábbis ingyen lenne, úgy fogy a költségtérített nafta.

Akkor az derült ki az Országgyűlés Hivatalától kikért adatokból, hogy október végéig már 125 millió 742 ezer forintot tankoltak el a politikusok, közülük is a fideszes Tilki Attila egymaga 1 748 972 forintot, aki ezzel a legtöbbet furikázó vidéki képviselők listáján a 2. helyet szerezte meg.

Ő itt 1,74 milliót tankolt el idén, de csak egyszer mukkant meg a parlamentben

A Bors akkor rákérdezett Tilkinél, hogy azért utazik-e ennyit, mert az Országgyűlés nem biztosít számára lakást a fővárosban. A politikus nem válaszolt, azt javasolta, szerezze meg a lap az információkat, ha akarja.

Meg is tették, és kiderült, hogy a parlament egy 55 négyzetméteres lakást bérel a fehérgyarmati képviselő számára a VIII. kerületben, havi 185,5 ezer forintért, tehát a toplistás üzemanyagtérítése mellett egy évre 2,2 millió forintnyi lakástámogatáshoz is jut.

Tilki Attila eközben az idén mindössze egyszer szólalt fel a parlamentben.

A legtöbb benzinpénzt felvevő vidéki képviselők listavezetője egyébként a szocialista Legény Zsolt, aki szintén rászorul egy XIII. kerületi, közpénzből fizetett 35 négyzetméteres albérletre, havi 164 ezer forintért. Ő viszont leglább nem csak melegedni jár a parlamentbe: idén eddig 74-szer szólalt fel.

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
Ez a tipikus " Ne szólj szám, nem fáj fejem" esetek egyike. Nem mond a szerencsétlen semmit, csak gombokat nyomogat, ahogy azt Fideszéknél megparancsolják. Cserébe lakásbérlet, benzinpénz a jutalma, ergo vígan dagonyázik a morális mocsokban és nagy ívben köp a népre!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
wagabund
namost ha valaki egyszer szólal fel, és ugyanannyi pénzt kap, mint aki 74-szer, akkor ki csinálja rosszul?
egyébként lehet 74 szer is felszólalni tök fölöslegesen, és lehet egyszer is, de azzal világot vált..
silber13
Ez a tipikus " Ne szólj szám, nem fáj fejem" esetek egyike. Nem mond a szerencsétlen semmit, csak gombokat nyomogat, ahogy azt Fideszéknél megparancsolják. Cserébe lakásbérlet, benzinpénz a jutalma, ergo vígan dagonyázik a morális mocsokban és nagy ívben köp a népre!
Aki Én
@wagabund: Na nem ez történt. Egyszerű törvényesített csalásnak nevezném.
dr. prédikátor
Képviselő: két barát találkozik!De örülök hogy látlak már több mint öt éve nem láttalak, hol voltál?Képzeld mondja a barát, egy orvosprofesszor kioperálta az agyamat egy óriási kisérlethez!És te addig mit csináltál? hol voltál?Elmentem parlamenti képviselőnek!!! felelt a másik!!!
Toby
"Tilki Attila eközben az idén mindössze egyszer szólalt fel a parlamentben."

Ja ! Megkérdezte, tudja-e valaki, hogy merre van a budi és meddig van nyitva a büfé !
Aki Én
Mikor szólaljon fel ha egész nap autózik?
quo vadis
@silber13: Ezeket a képviselőket MEGVÁLASZTOTTÁK, azaz csak azt teszik, amire a szavazóik megbízást adtak.Tekintettel arra, hogy a fehérgyarmati fidesz szavazók úgy gondolják, hogy ez (többek között a munka nélküli és a csalás - mert az, hogy lakást is bérelnek, és mellette meg ilyen összeget költ benzinre nem más) természetes, hiszen arra adtak felhatalmazást a választottjuknak, nem tudom miért kell őket bántani.
silber13
@quo vadis: Neheze4n hiszem, ogy a magasságos választók ennyi gazemberségre, tolvajlásra adtak felhatalmazást. És ismerve a választási történéseket, az így elnyert állítólagos felhatalmazás tisztasága jogszerűsége erősen kétségbe vonhato.
katalin70
Hol járt,a Marson?! Talán a választópolgaroknak a kezükbe kellene már venni az ilyen eseteket és főleg a "képviselőket".
Toby
@silber13: Na most, van olyan, aki még a gombnyomogatáshoz is segítséget kér ! Ez a tekegolyó fejű és agytartalmú parazita potyás idóta is gazdagítja a nyájat !
satan
napi 140km még hihető is. az enyém napi 33km.
agnes200
Látszik rajta az értelem, az elkötelezettség az országért. Ideális fidesz képviselő.
Desischado
Egy megélhetési here, semmi több. Ezek ordas lakástámogatásokat vesznek fel, bezzeg a kisembernek jó, ha 2500 ft-ot adnak ugyanerre a célra! Férgek ezek egytől egyig!
colibri
Egyáltalán, hogy kerülhet be egy ilyen arc a parlamantbe képviselőnek?? ...és hány hasonló van, rossz belegondolni.
zöldszem
365 nap/ 160 km...
Egy felszólalás?! Ha nem is volt fontos, mindenesetre, sokat érő volt!
Lehet a felszólalásában, pont, a több benzinkeret volt a téma. Meg is szavazták!
Én azért a + benzint megitatnám vele!
Na de, majd csak lesz ma is olyan, aki megmagyarázza ezt a túlfogyasztást.
Jozefina
Nyilván a családtagok autóját is valahogyan fel kell tankolni!!! Csaló, lopó, hazug banda!!!???
Szókrakész
"Tilki Attila eközben az idén mindössze egyszer szólalt fel a parlamentben."

Inkább örülnünk kéne ennek, mert így az átlagnál kevesebb hazugságot is mond.
nezelodo
Hát nem egy szószátyár az ürge, inkább menő-manó fajta. Gondolom a képviseltjeinek is megvan már a tejjel-mézzel folyó Kánaán, ahogy ennek a "szimpatikus embernek" is. Ennyi pénzért nyugodtan kilobbizhatja nekik még az örök boldogságot is.
Lepényleső
Az üzemanyagot mind megérdemlik,csak valakinek pattanna már ki egy szikra a fejéből,hogy
minek nekünk kolonc a nyakunkba.
zöldszem
@nezelodo: Inkább az "örök világosságot néki"
human
Annak idején Seres Mária közel 600 ezer aláírást gyűjtött össze, hogy népszavazást lehessen kezdeményezni arról, hogy a képviselőknek csak számlával igazolt költségeiket térítsék meg. Aztán ügyesen megtorpedózták a népszavazást a képviselők.
soljanka
Szegény, hát hogyan tudott volna felszólalni, mikor állandóan az autóban ült?!
világlátó
Először is Fehérgyarmat messze van. Másodszor otthon minden rendben van, dicsekedni meg minek, úgy is csak az elmúlt nyolc év súlyos bűneit, a mérhetetlen anyagi és erkölcsi kár szinte helyrehozhatatlan mértékét tudná felsorolni, amit lassan de biztosan az eltelt 5 év alatt helyrehozott térsége fideszes polgármesterei segítségével. Ő nem egy rezsiszlárd, nem egy ugribugri honatya, hanem egy higgadt, nyugodt képviselő, aki ebben a kommunikációs cunamiban nem kíván részt venni.
A hazautazás hetente egyszer, a családhoz, a fehérgyarmati körút, heti kétszer, esetleg egy más megyébe utazás tapasztalatcserére, a fidesz képviselőcsoport , vagy a frakció egy - egy munkacsoportja rendezvénye valahol az országban, felemészti ezt az üzemanyag mennyiséget. Ha ezek után is kétségek merülnének fel, vezettessenek velük menetlevelet.
A lakásbérlés azért az durva. Képviselők háza egyszeri beruházással, berendezéssel, felszereléssel, sokkal praktikusabb lenne. Van is bőven új épület, amit még nem tudtak eladni, sok olyan is van, amelyik ott áll szerkezetkészen, a beruházó köddé vált, tessék befejeztetni, és a képviselőurakat odaköltöztetni. Porta, biztonsági szolgálat, teremgarázs, egy közeli áruház háztól házig ellátó szolgáltatása, reggeliző büfé, ahol akár este is van egy gyors vacsora lehetőség, posta szolgáltatás a portán, hírlap olvasó szoba, tárgyalók és gyorsíró, leíró irodai szolgálat. Bármi előadódhat, együtt a képviselők nagy része. Ez a féktelen pazarlás, azért a gombnyomogatásért, amit a tisztelt házban művelnek, nem is érdemel többet. Mit képzelnek ezek a megválasztott szolgák.? Amint hallom errefelé is csak a konfliktusok sorozata terjed. A megyei identitás összecsapott a miniszteri identitással.
A megtorlás pedig a köz-t sújtja. Lefékezett korábbi ígéretek, elhalasztott utalások, félretett pályázatok oknyomozó médiahuszárok kiszivárogtatott pletykái.
Hát nem jobb ha nem konfrontálódunk, csak ülünk mint egy kuka málé? Dehogy nem !
Ülünk, autózunk, gombot nyomunk .
KERKA
Azért nem szólalt föl, mert nem egy szószátyár valaki. Minek annyit beszélni? csatlakozom az előttem szólóhoz, és megnyomom a gombot, mert ide van rajzolva, és ennyi:))
Először azt hittem, hogy ez a Hende, de aztán rájöttem, hogy ez is olyan tovaris nyakú:))
qxy
lehet hogy nincs neki semmi mondani valója ha én is ennyit tankolhatnék ingyé,??? akkor mellette meg van a hatszorosa nem??? Maradnék a seggemen. Nem kell csinálnom semmit agyalni sem, na meg az árt is , akkor meg.
Na meg az arcán is látszik hogy ez egy korrekt becsületes ember( 20 éve foglalkozom arc diagnosztikával ) és az arcon nem csak a betegség látszik ám, hanem minden többek közt ez is.))))
pistapapa
Telik pl.a Quaestor kisbefektetőktől ellopott megtakarításokból még erre is.Átok az egész korrupt bandára.
EcsiAntal
@silber13: Tóbiás legalább pofázik a jogtalanul felvett 50 millióért !!!
silber13
@EcsiAntal: Nyögdécseld már el, honnan is lett az az 50 milla? Ha ez igaz, te valamit nagyon tudhatsz!:-))
Lepényleső
Nagyon sokba van ez nekünk,de ha megszólalt volna,lehet,hogy nem nevetünk.
janos dunai
a parlament sehol nem valt be.se az egy se a tobbpartrendszer.mind ugyanannak a mestersegesen kivalasztott vilaguralni nemzetkozi szovetsegnek kőmuveshadnak a helyi kiszolgaloja megspekeslve sajat zsebre dolgozassal is.ezert csak a kozvetlen nepszavis elovalasztasokkal biztositott egyenlo esellyel indult es kivalasztott ugynevezett első ember vigyen mindent falut varost helyhatosagi valasztasok egyeb hokuszpok nelkul es ő sajat kivalasztott megbizott munkatarsaival kormanyoz addig felmondasi idő nelkuli szerzodessel aki a folyamatosan nepszavazo lakossag kontrollas masodpercalapu rendszerben.helyben szinte tobbet ellopnak mint a kozpontban.hogy jarasi rendszerrel vagy sajat emberrel kozvetlenul iranyitja e a falvakat varosokat az az ő dolga.egy biztos a z onkormanyzati kepviseloi sunyi kis tolvajhorda megszunik es a nep az emlitett masodpercalapu elektronikus rendszerben kozvetlenul ellenoriz felkent tolvajok hazaarulo bitangok nelkul
janos dunai
a parlament sehol nem valt be.se az egy se a tobbpartrendszer.mind ugyanannak a mestersegesen kivalasztott vilaguralni nemzetkozi szovetsegnek kőmuveshadnak a helyi kiszolgaloja megspekeslve sajat zsebre dolgozassal is.ezert csak a kozvetlen nepszavis elovalasztasokkal biztositott egyenlo esellyel indult es kivalasztott ugynevezett első ember vigyen mindent falut varost helyhatosagi valasztasok egyeb hokuszpok nelkul es ő sajat kivalasztott megbizott munkatarsaival kormanyoz addig felmondasi idő nelkuli szerzodessel aki a folyamatosan nepszavazo lakossag kontrollas masodpercalapu rendszerben.helyben szinte tobbet ellopnak mint a kozpontban.hogy jarasi rendszerrel vagy sajat emberrel kozvetlenul iranyitja e a falvakat varosokat az az ő dolga.egy biztos a z onkormanyzati kepviseloi sunyi kis tolvajhorda megszunik es a nep az emlitett masodpercalapu elektronikus rendszerben kozvetlenul ellenoriz felkent tolvajok hazaarulo bitangok nelkul
wagabund
tegnap az azonnali kérdések órájában láttam Farkas Flóriánt. A szélső padsorban üldögélt, igen rémült tekintettel...
asszem ezt a faszit keresték...íme itt melegszik... ha kifelé ólálkodik , őt is megkérdezhetik az újságírók..
a lényeg, hogy megvan a szentem, él és virul mindannyiunk legnagyobb örömére.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.