Rendkívül kedvezőtlenül érintené Magyarországot, ha a kormány a korábbi tervekkel ellentétben mégsem csökkentené a bankadó mértékét – mondta az ATV Startban a GKI Gazdaságkutató elnöke.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Egy trükkel úgy csökkentik, hogy nem csökken. Vagyis a lakosságra hárított terhek maradnak.
Jozefina
Orbán meg fog egyezni a bankokkal abban, hogy szabad kezet ad nekik a Magyar Nép kizsákmányolásában. Tovább fognak emelkedni a banki költségek!! Mindenki inkább a párna alatt tartaná a pénzét!!! Ott legalább biztonságba lenne.
eszegfu
Szinte nem érem fel ésszel, mennyi "praktikát" képesek bevetni!? Nem tudom, hogy az ERBD-vel kötött szerződésben mi lehet: %-ot kell a bankadónál csökkenteni, vagy a tömegét. A hirek szerint az a terv, hogy csökkentik a %-ot, de az "alapot", vagyis a bankoknak egy jobban teljesitett éves bevételét kell alapul venniük, igy a befolyt pénz u.annyi lesz... igy számol a kormány. Vagyis pl. eddig a 2009. évi bevételük alapján, 2016-tól mondjuk a 2008. évi (közvetlenül a válság kirobbanása előtti idő) bevétel alapján.
Tiszta "Mátyás király meséi"...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.