Összeveszett a kormány és az ellenzék a Parlamentben, az uniós pénzek elkötésén. Lázár János miniszter szerint: ők helyrehozták, amit a szocialisták elrontottak; és lehívták a brüsszeli forrásokat. Az MSZP viszont úgy látja: Lázár János más tollával ékeskedik. Szerintük ráadásul arra használták fel az uniós forrásokat, hogy kitömjék az úgymond "fideszes haverok" zsebét. Az LMP-nél pedig azt mondják: lopás mindig volt, csak időközben a zseb változott. További részletek a videóban.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Macskaszem
Nem csak a zseb változott, hanem a mérték is. A szocik amatőr zsebtolvajok voltak a profi fideszmaffiához képest.
Macskaszem
Nem csak a zseb változott, hanem a mérték is. A szocik amatőr zsebtolvajok voltak a profi fideszmaffiához képest.
papa.49
@Macskaszem: Ezek már régen nem talicskával, hanem konténer szállító hajóval lopják az ország vagyonát!!!
sokanvagyunk
@papa.49: Nem titok, hirdetik is, jobban teljesítenek...
eugen4402
Meglátjátok, ahogy az Alkotmány helyett ellettek egy NER-t, lesz még illiberális Tízparancsolat is. Néhány tiltást illik már pontosítani, betoldani a mózesi szövegbe, hogy: "...ha nem egy vérből való vagy velünk". Próbáld ki: ne ölj, ha nem egy... Vagy ne lopj, ha nem egy...
papa.49
@sokanvagyunk: Igazuk is van ,,ebben jobban teljesítenek,, hogy rohadjon rájuk a műanyag bilincs (500 ezer év) !!!)))))))))))))))))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.