"Ez egy véleménydiktatúra, amit a Telekom megengedett magának" – puffogott egy sort Lázár János szerdai sajtótájékoztatóján azok után, hogy a Telekom felbontotta szponzori szerződését Dalcsináló Ákos úrral.

Az énekes nemrég az Echo TV-ben filozofált arról, hogy szerinte a nőknek nem dolguk annyit keresni, mint a férfiaknak, és a női egyenjogúság nem egyezik a normalitással. Ezen sokan felháborodtak, és ma a Telekom is közölte: nem tartják összeegyeztethetőnek az előadóművész interjújában elhangzottak szellemiségét a vállalat hitvallásával és értékrendjével, ezért nem támogatják tovább.

Lázár János, aki köztudomásúlag messziről kerüli a nyomásgyakorlás, érdekérvényesítés, hatalmi politizálás mindenfajta eszközét, ezen annyira kiakadt, hogy úgy értékelt:

megdöbbentő, amit a Telekom megengedett magának. Ez egy vélemény- és ízlésdiktatúra, ami elképzelhetetlen egy demokratikus jogállamban.

Ráadásul "pont egy német cégnek tudnia kellene, mit jelent a diktatúra, mit jelenet a vélemény- és ízlésdiktatúra" – ecsetelte a lassan talán nácizásban is átcsapó szaporulat-gate legújabb tudnivalóit, és a végére még megfejelte egy, az éppen ma eladott Origo ügyére emlékezve meglehetősen cinikus kérdéssel: "ha a kormánynak véletlenül nem tetszik a Telekom véleménye, akkor mi most felmondhatnánk a szerződésünket a Telekommal?"

Kövér László a nőkkel kapcsolatos szavaival összefüggésben egyébként Lázár azt mondta: óriási túlzásnak tartja azt a "médiacirkuszt", ami minden házelnöki megnyilatkozásnál keletkezik a balliberális véleményformálók részéről. Kövér Lászlónak joga van véleményt nyilvánítani, "nekem meg nincs jogom arra, hogy ezt kommentáljam" – tette hozzá, méltánytalannak nevezve, hogy "a házelnök minden szavát megpróbálják kifordítani".

51 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
és a trafikmutyi nem volt diktatórikus lépés a szabad vállalkozásokkal szemben- te sunyi mocsok !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
vitriol
@mariaberta: a legnagyobb megdöbbenést az okozza, hogy ezek még mindig itt vannak!!!
Pestilence
A Zákos szólásszabadságáról beszélnek? És mi van azoknak a szólásszabadságával, akik Lézerjani és más fideszesek facebook oldalán kommenteltek? Hány feljelentésnél tartanak? Asszem több, mint ezernél.
Ennyit a kettős mércéről.

Egyébként egy kis ízlésdiktatúra ráférne erre a milliárdos-parasztgyerek-kormányra. (Elnézést, a paraszt itt nem a földeket művelő emberekre vonatkozik. Ja... pillanat... ahhoz ma már műkörmös végzettség vagy L. Simon feleségi státusz kell. Visszavonva.)
BUUM
Lázár János hazudik, lop,csal, sikkaszt, és egy egész ország pénze kell ahhoz, hogy nőhöz jusson, mert annyira gáz a csávó.
Lázár János mondja: ...
Én meg azt kérdezem: Ki a faszt érdekel, hogy mit mond egy bugris tahó paraszt softnáci?

Tudod, hülye Lázár, azért, mert mindent meg tudsz magyarázni, és mindent át tudsz kötni rózsaszín masnival, attól a szar, még szar marad.

Gyalázatosan viselkedtek.
Gyalázatosan éltek.
Gyalázatosan (képmutatóan) beszéltek.
Gyalázatos végetek lesz!

Mindenki annyit ér, amennyije van? - ez a te legfőbb értéked, értékítéleted, Lázár?
Mészáros Lőrinc.
Kilóg a kapanyél a szájából.
Szerinted ő annyit és ,amennyije van?
Akkor most hazudj valamit.
Újra.
És újra.
És újra.7
És újra,.
És újra.
És újra.

Tudod mit, Lázár?
Menj a picsába, te geci!
kukac50
A Fidesz tagjai most élik a második gyerekkorukat!
Orbán a kisvasút kritizálása kapcsán azt mondta hisztisen,ha szóvá tesszük azért is tovább építi. Lázárból amihez a kormánynak semmi köze persze bele ugat, a Telekommal akar szerződést bontani, Ákos szerződésbontása megint előhívta a dacos gyerek korszakot belőlük.
Ákos szavait úgy is lehet értelmezni,hogy azonos munkáért ne kapjanak a nők annyi fizetést mint a férfiak.Egyenjogúság azt jelenti azonos munkáért azonos bért kell fizetni mindegy ki végzi el,nő vagy férfi.
nusika
Nagyon sok embert "kirúgtak", mert vagy nem volt elég pénz, hogy fizessenek, vagy más volt a "véleménye" !! Ezeket az embereket ki védi meg?? Családok mennek tönkre...
Lackó50
Ha mondjuk Ákos nyíltan náci, vagy rasszista szöveget engedett volna el, akkor is a vélemény szabadságra hivatkoznának? Akkor is probléma lenne a Telekommal? Csak úgy kérdezem. Az már túlmutat a vélemény- és ízlésdiktatúrán? Vagy ezt is ők határozzák meg, hogy mi az erkölcsös és mi sérti az embereket? Kósa szerint a Telekom visszaidézte a kommunista kultúrpolitikát. Ha nem értek egyet a FIDESSZEL, akkor én már kommunista vagyok? Nem veszik észre, hogy pont ők azok, akik a Rákosi rendszert is meghazudtoló módszerekkel akarna kormányozni? (III/III helyett modernebb eszközökkel - telefon lehallgatások, Net figyelés, ... stb. - dolgoznak.) Most csak más az ÁVO neve.

Ne tudom miért vagyok tele kérdésekkel.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.