"Ez egy véleménydiktatúra, amit a Telekom megengedett magának" – puffogott egy sort Lázár János szerdai sajtótájékoztatóján azok után, hogy a Telekom felbontotta szponzori szerződését Dalcsináló Ákos úrral.

Az énekes nemrég az Echo TV-ben filozofált arról, hogy szerinte a nőknek nem dolguk annyit keresni, mint a férfiaknak, és a női egyenjogúság nem egyezik a normalitással. Ezen sokan felháborodtak, és ma a Telekom is közölte: nem tartják összeegyeztethetőnek az előadóművész interjújában elhangzottak szellemiségét a vállalat hitvallásával és értékrendjével, ezért nem támogatják tovább.

Lázár János, aki köztudomásúlag messziről kerüli a nyomásgyakorlás, érdekérvényesítés, hatalmi politizálás mindenfajta eszközét, ezen annyira kiakadt, hogy úgy értékelt:

megdöbbentő, amit a Telekom megengedett magának. Ez egy vélemény- és ízlésdiktatúra, ami elképzelhetetlen egy demokratikus jogállamban.

Ráadásul "pont egy német cégnek tudnia kellene, mit jelent a diktatúra, mit jelenet a vélemény- és ízlésdiktatúra" – ecsetelte a lassan talán nácizásban is átcsapó szaporulat-gate legújabb tudnivalóit, és a végére még megfejelte egy, az éppen ma eladott Origo ügyére emlékezve meglehetősen cinikus kérdéssel: "ha a kormánynak véletlenül nem tetszik a Telekom véleménye, akkor mi most felmondhatnánk a szerződésünket a Telekommal?"

Kövér László a nőkkel kapcsolatos szavaival összefüggésben egyébként Lázár azt mondta: óriási túlzásnak tartja azt a "médiacirkuszt", ami minden házelnöki megnyilatkozásnál keletkezik a balliberális véleményformálók részéről. Kövér Lászlónak joga van véleményt nyilvánítani, "nekem meg nincs jogom arra, hogy ezt kommentáljam" – tette hozzá, méltánytalannak nevezve, hogy "a házelnök minden szavát megpróbálják kifordítani".

51 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
és a trafikmutyi nem volt diktatórikus lépés a szabad vállalkozásokkal szemben- te sunyi mocsok !
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
soljanka
Tehár Ákosnak szabad véleményt mondania. A Telekomnak nem.
Akkor ez nem véleménydiktatúra?
Toby
és a trafikmutyi nem volt diktatórikus lépés a szabad vállalkozásokkal szemben- te sunyi mocsok !
cs.n.
Lázár elvtárs megint szomorú a Telekom miatt :(
silber13
Jankó! Ehhez az ügyhöz neked semmi közöd, ez egy szerződés jogos felbontása az egyik fél részéről a másik alpári viselkedése miatt.
papa.49
Lézeres szarJankó MI KÖZÖD HÖZZÁ, egyébként meg várható volt hogy a Telekom lép valamit, ugyanis még ma Magyarországon is úgy van avval szerződök akivel akarok, és ha nem tetszik valami FEL LEHET BONTANI A SZERZŐDÉST!!!ÉRTED TÁSKAHORDOZÓ???
Eriksson
Kapóra jöhetett a Telekomnak Ákos süket szövege. Biztos nem volt más ok a háttérben?
Mobil123
Én nem vagyok szomorú a Telekom döntése miatt! Sőt inkább az lepett volna meg, ha ilyen szöveg után tovább támogatták volna .
coni
Sáling Gergó és Lázár közötti vélemény külömbség után a Telekom Sálingot menesztette az Origótól..
KERKA
Lázárnak ennyi ideje van, hogy a Félnótás Ákos sületlenségeivel foglalkozzon?
GeoCravker
Lázár marhaságot beszél. Egy piaci cég azzal köt szerződést akivel akar. S azzal, aki a marketinges szerint képes a cég arculatát megjeleníteni.
Világosan leírták, hogy az utóbbira Ákos et. alkalmatlanná vált.
eugen4402
János úr, kérem, hallgasson rám. Mondtam már, hogy ez aknamező. Sétáljon másfelé, az Isten áldja meg...
nevemnick
Johannes, én meg azon csodálkozom, hogy a nép még nem hajított ki - benneteket.
papa.49
@eugen4402: Hagyd már hátha ő szereti a ,,kihívásokat,, hadd sétáljon a virtuális aknamezőn, egészségére)))))))))
eugen4402
@papa.49: Nahát, ezt nem vártam Tőled!!! Ezt érdemli ez a szép ember ennyi év után? Tudod, engem az az áldott jó szívem visz a sírba, azért figyelmeztettem, hogy ebbe a témába ne ártsa bele magát, mert ebből csak rosszul lehet kijönni. Te meg elnéznéd, hogy virtuálisan rátapos arra a ...:-)))))
papa.49
@eugen4402: Hogy szép-e azt én nem tudom megítélni, azt a lányok jobban tudják de hogy sötét mint a pince a hegygyomrában az biztos)))))))
joopapa
Ejj ákoska hogy te mekkora nagy sz.r darab vagy! Ezek a fidesznyikek a nőket a 21-ik században csak két lábon járó "gyerek gyárnak" nézik?
eugen4402
@papa.49: Mióta elnémult a tévém, csak azt látom, hogy egy megnyerő külsejű vidám úriember tátog rám a képernyőről, közben a rádióban valami nemzetiségi micsoda szól, no , ebből vontam le a fenti következtetést. :-)
papa.49
@eugen4402: ,,Tévedni emberi dolog,, mondta a sündisznó miközben lemászott a síkárkeféről))))))))
eugen4402
@papa.49: Ja, meg a szentjánosbogárnak is volt egy afférja a cigarettacsikkel. :-)))
Rózsika Hatházi
Érthető, hogy ezen csüggünk napok óta, meg azon, hogy a csutit ki akarták csinálni a migráns,liberális, faxom tudja milyen hadsereg nyuggerkorú, fiatal aktivistái. Elgondolkozott valaki azon, hogy ezenközben milyen mutyit vittek át a parlamentben, hány milliárdot nyúltak le a saját zsebükbe " Magyarország jobban teljesít" jelszóval? :)))))
lópicigáspár
Alkotmány eltörlése, visszamenőleges törvénykezés... pffffff!
verum
Itt már fenn és lenn olyan alpári, olyan piti és olyan átlátszó témák vannak, amihez már nem is érdemes hozzászólni.
Hogy ki mire büszke, az pont olyan mint a s@gglyuk - mindenkinek van, de nem szokták mutogatni.
Én megelégszem azzal, hogy az ezzel az anyasággal kapcsolatos téma magánügyem és nem érdekel a más.
Vannak ennél fontosabb dolgok is. Mint pl. mi van a NAV háza táján? Milyen hatékony a Tek a valóságban? Mire költik az ország pénzét, ami adókból befolyik és amit az Eu-tól kapunk? Mi lesz az egészségüggyel, az oktatással, a munkalehetőséggel, a kifizetetlen bérekkel?
Ha az anyukákkal foglalkoznak, akkor esetleg még kijön belőlem, hogy kinek az anyukájáról mit gondolok -- úgyhogy itt én abbafejezem.
jancsipapa
Most új szponzort kell kijelölni , azt meg kell " futtatni " , a Telekomnak meg keményen oda kell csapni ... ( mennyi teendő ... )
Főlökött
Lézerkénk, nem kell azon csodálkozni, ha vannak olyanok, akik gyomra nem veszi be, az általad - általatok kreáltakat - maszlagot, ami viszont nem csoda!
Már rá kellett volna jönnöd arra, hogy nem Te mondod meg a tutit, akármennyire is abban a hitben lakozol - állításod szerint - élvonalbeli politikusként - aki mellét kisebesítette - a szabadságharc útnyitásától a hév, illetve párt-társaid is, ezen téveszme ködjében honolnak, már hosszú ideje.

Vannak oly érzékeny nyomrúak, akiknek nehezen emészthető, az általatok előadott prezentáció ! Illetve a piacgazdaságban vannak olyanok, akik számára ténykedésetek, értékrendjüktől kívülálló ténykedés lenne. Ezen, pont Néked kellene felháborodni, akinek az a mérvadó, hogy kinek mennyi pénze van ? Annyit is ér ?
Tudom, nehezen emészthető számodra, de ez van, ezt kell szeretni! Mint egósérültkénti ténykedésed, a megtorlás lesz - tudjuk, de szerinted mennyire érdekli ezt a Telekomot ? Majd a nemzetközi bíróság ítélete alapján, a mi pénzünkdől rendezitek a bírságot is, mint mindíg, eddig is ezt tettétek.
Én már unom és Te ? Tudom, Te nem, mert addig is dől a lé számodra, de az a mi pénzünk és nem a tiéd, akámennyire azt hiszed, hogy a tiéd, nem az !
lampa laz
Amúgy meg egy miniszternek mi a faxért kell megvédeni ezt a gyökeret, csak azért mert a zorbán udvari zenésze?
Demokráciát meg ne emlegess orbánisztánban, mert azt úgy eltüntettétek, mint gazsi a húszezrest.
justhpeter
"megdöbbentő, amit a Telekom megengedett magának. Ez egy vélemény- és ízlésdiktatúra, ami elképzelhetetlen egy demokratikus jogállamban."

Ezzel a miniszter "úr" biztosan kiírta magát a kultúremberek köréből. Amúgy sem magas szintről tett eddig tanúbizonyságot, de azzal, hogy csatlakozott Kövér elvtársa otromba köréhez már nincs visszaút a társadalom értelmes felébe.
köhögő bolha
Nem kell megdöbbenni,Ákoskának ennyije van,ennyit is ér.
DR Eric CARTMEN
A függöny mögött bújkáló püffedt pávatáncos kiadta a parancsot a fideszcsűrhének, hogy mindenkinek meg kell védeni ákos talpnyalót ?? Szánalmas !
hetöndöe
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
justhpeter
@Rózsika Hatházi: A mai első díj kiutalva.
Desischado
Már sokadjára mutatkozik be lézer, hogy milyen hitvány egy lény. Azzal nincs baj, hogy oda a szólásszabadság, és a demokrácia, janó?!
Cicamama55
Nincs jó véleményem a Telekomról, de most teljesen igazat adok nekik. Mint szponzornak, jogában áll dönteni arról, hogy kit támogat. Lázár János most szerintem is rosszul szólt, hisz pont a kormányunk szereli fel minden területre a "szemellenzőket", s dönt a saját szája íze szerint arról, hogy mit tart jónak, a társadalom számára elfogadónak. A nőknek pedig tudjuk, hogy csak a gyermekek szülését szánják feladatul...
eugen4402
Hogy is van ez? Ákos tömte eddig pénzzel a Telekomot, és most nem ad többet...? Ő dolga. Nem döbbentem meg. Ákos énekeljen, Telekom szolgáltasson.
magyarbakancs
Lázár úr!
Érti egyáltalán mért van Ákos mondataira a fel zúdulás?
Mert ha nem érti akkor ne beszéljen marhaságot.
Ha meg érti akkor ezt a beszédet ítélje el.
simmering73
Mi is nagyon szomorúak voltunk amikor Lázár Annyitisér János az adófizeték pénzén külföldön lepedőakrobatikázott.
kutyahűség
Lázárkám, nem az a megdöbbentő, amit a Telekom megenegdett magának, hanem az, amit ez a Kossuth-díjas, művésznek látszó tárgy.
human
Lázár még mindig nem fogta fel, hogy szponzori szerződésről van szó. Ha én valakit támogatok és méltatlannak bizonyul arra akkor miért is kellene tovább támogatnom? Azért mert a házmester azt mondja?
Elég rossz szakmai bizonyítványa ez most a grazi pszichiátriának. A beteg állapota sokat romlott.
kutyahűség
@human: minden oké, egyetértek, csak az utolsó fél mondattal nem. A graziak sem istenek. Van, amikor egy beteg már olyan rossz pszichés állapotban van, hogy semmiféle kezeléssel nem tartható egyben a személyisége. Ezt orvoshaver mondta, olyan, aki ért is hozzá.
Knapp75
Kíváncsi vagyok rá, mikor jut eszükbe ezeknek a zombiknak, hogy ezzel a megközelítéssel az is "véleménydiktatúra", ha nem vagy hajlandó barátkozni vagy üzletelni számodra visszataszító fidesznyikekkel...

Egyszer majd erre való hivatkozással felmondják a tb-met? :)
hetöndöe
Itt járt az orosházi radírpók?Csak magát minősíti.
mariaberta
Lázár Úr! Mi oly sok dolog miatt megdöbbenünk És akkor mi van?
vitriol
@mariaberta: a legnagyobb megdöbbenést az okozza, hogy ezek még mindig itt vannak!!!
Pestilence
A Zákos szólásszabadságáról beszélnek? És mi van azoknak a szólásszabadságával, akik Lézerjani és más fideszesek facebook oldalán kommenteltek? Hány feljelentésnél tartanak? Asszem több, mint ezernél.
Ennyit a kettős mércéről.

Egyébként egy kis ízlésdiktatúra ráférne erre a milliárdos-parasztgyerek-kormányra. (Elnézést, a paraszt itt nem a földeket művelő emberekre vonatkozik. Ja... pillanat... ahhoz ma már műkörmös végzettség vagy L. Simon feleségi státusz kell. Visszavonva.)
BUUM
Lázár János hazudik, lop,csal, sikkaszt, és egy egész ország pénze kell ahhoz, hogy nőhöz jusson, mert annyira gáz a csávó.
Lázár János mondja: ...
Én meg azt kérdezem: Ki a faszt érdekel, hogy mit mond egy bugris tahó paraszt softnáci?

Tudod, hülye Lázár, azért, mert mindent meg tudsz magyarázni, és mindent át tudsz kötni rózsaszín masnival, attól a szar, még szar marad.

Gyalázatosan viselkedtek.
Gyalázatosan éltek.
Gyalázatosan (képmutatóan) beszéltek.
Gyalázatos végetek lesz!

Mindenki annyit ér, amennyije van? - ez a te legfőbb értéked, értékítéleted, Lázár?
Mészáros Lőrinc.
Kilóg a kapanyél a szájából.
Szerinted ő annyit és ,amennyije van?
Akkor most hazudj valamit.
Újra.
És újra.
És újra.7
És újra,.
És újra.
És újra.

Tudod mit, Lázár?
Menj a picsába, te geci!
kukac50
A Fidesz tagjai most élik a második gyerekkorukat!
Orbán a kisvasút kritizálása kapcsán azt mondta hisztisen,ha szóvá tesszük azért is tovább építi. Lázárból amihez a kormánynak semmi köze persze bele ugat, a Telekommal akar szerződést bontani, Ákos szerződésbontása megint előhívta a dacos gyerek korszakot belőlük.
Ákos szavait úgy is lehet értelmezni,hogy azonos munkáért ne kapjanak a nők annyi fizetést mint a férfiak.Egyenjogúság azt jelenti azonos munkáért azonos bért kell fizetni mindegy ki végzi el,nő vagy férfi.
nusika
Nagyon sok embert "kirúgtak", mert vagy nem volt elég pénz, hogy fizessenek, vagy más volt a "véleménye" !! Ezeket az embereket ki védi meg?? Családok mennek tönkre...
Lackó50
Ha mondjuk Ákos nyíltan náci, vagy rasszista szöveget engedett volna el, akkor is a vélemény szabadságra hivatkoznának? Akkor is probléma lenne a Telekommal? Csak úgy kérdezem. Az már túlmutat a vélemény- és ízlésdiktatúrán? Vagy ezt is ők határozzák meg, hogy mi az erkölcsös és mi sérti az embereket? Kósa szerint a Telekom visszaidézte a kommunista kultúrpolitikát. Ha nem értek egyet a FIDESSZEL, akkor én már kommunista vagyok? Nem veszik észre, hogy pont ők azok, akik a Rákosi rendszert is meghazudtoló módszerekkel akarna kormányozni? (III/III helyett modernebb eszközökkel - telefon lehallgatások, Net figyelés, ... stb. - dolgoznak.) Most csak más az ÁVO neve.

Ne tudom miért vagyok tele kérdésekkel.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.