Elmélyíti az aggodalmakat, ahogy a kormány beavatkozik a magánszektorba - mondta a Bloomberg gazdasági portálnak egy londoni elemző, mert a magyar kormány felmondta mobilinternet szerződéseit a Magyar Telekommal Kovács Ákos zenész védelmében.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
Sok mindenre volt ez az egész hűhó...a fidesz tisztázta az erőviszonyokat...Nem nyaljátok tovább a fidesz seggét? Akkor el lehet menni. Elterelésnek is tökéletes...ezen pörög mindenki...kíváncsi lennék ha ilyen mértékű fosvihart engednek menni a kirakatban akkor mi mehet a háttérben. Nagyon szégyenteljes ez az egész ami most zajlik...de meg s érdemeljük...nem kéne ezt tűrnünk.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
verőce21
Kovács Zoltán kormányszóvivő a Reutersnek elmondta: a szerződésfelmondások nem érintik a korábban megkötött stratégiai együttműködést.
verőce21
(csak nemzeti tőzsde jeligére, az első gerilla-trédet letudták...) :)
Knapp75
@verőce21: Ákos esetére igaz ez, de a kormányzat, azaz az állam lépése csak "füst"?!

Egyébként meg te írsz arról, hogy spekulációra és bennfentes kereskedelemre használják ezt fel, azaz bűncselekmény elkövetésére (a bennfentes kereskedelem ugyanis bűncselekmény) és még van pofád a füstről írni! :)

Én is tudom, hogy ezek a patkányok részben így gazdagodtak meg, főleg a forintárfolyamra játszva, de ez szerintem - veled ellentétben - nem normális.
verőce21
@Knapp75: (18:33) Ne sírjál, itt a bejelentés az Origo eladásáról - 2015. december 17. 15:39

Megállapodást írt alá a Magyar Telekom a New Wave Media Kft.-vel az Origo Zrt.-ben meglevő 100%-os tulajdoni részesedésének eladásáról körülbelül 13,2 millió euró (hozzávetőleg 4,2 milliárd forint) értékben. A tranzakció zárására várhatóan 2016 első negyedévében kerül sor.
(Megjátszhatod, csak neked)
Desischado
Kiváncsi vagyok, mit gondolnak majd rólunk. Jót nem, az biztos. A befektetőknek elrettentő példa lehet ez az egész. Ha nem a fidesz nyalonca vagy, akor mehetsz a levesbe! Ki az a hülye, aki dejönne ilyen bizonytalan gazdasági és jogvédési körülmények között stagnáló országba?
JAJMÁR
@Desischado: 01:40 Morális értéket tartó üzletember messzire kerüli őket, de hidd el, vannak "tehetséges" gátlástalan nyalintók! Majd ők! Meggazdagodási lehetőség nekik, nyomor a népnek. Ez a jövő!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.