Orbán Viktor addig bontogathat szerződést egy fideszes magyar állampolgár vállalhatatlan kijelentése miatt, ameddig Magyarország polgárai a vele kötött szerződést fel nem fogják mondani – fogalmaz az MSZP közleménye.

Forrás: 168ora.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
A Fidesz emelte a tétet. Olyan diplomáciai lavinát indíthat el, amely a német-magyar gazdasági kapcsolatokat, együttműködéseket és a német érdekeltségű multi cégeket más viszonyba hozza velünk. Németország pedig - főként, ha esélyegyenlőségről, emberi jogokról van szó - nem igazán szokott tágítani, és ne legyenek illúzióink: egy ilyen lépésre elvi okokból is, Németország keményen vissza fog vágni.

Az internet felrobbant, mindenütt a szerződésbontásról olvasunk, de ez már nem a tegnapi nap kategóriája, ahol mémekkel nevetgélünk és sírunk egyben, hanem ez az a pont, amikor elkezdünk félni. Amikor felismerjük, mit is jelent az, ha a Fidesszel szembemegyünk, és mindannyian tudjuk: ez üzenet számunkra is. Beilleszkedni, simulni vagy semmivé lenni. Ezek a lehetőségek...
Toby
Egy szarházi bűnözővel, megrögzött hazudozóval, soha nem szabad szerződést kötni, tehát orbánccal sem !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.