Közhelyektől nem mentes interjút készített a Magyar Hírlap a Miniszterelnöki Kabinetiroda vezetőjével, Rogán Antallal. A miniszter szerint például a Fidesz az egyetlen politikai párt, amely független minden gazdasági és politikai érdekcsoporttól, de az is kiderült, hogy az új minisztérium egyelőre 70 százalékos teljesítménnyel dolgozik. Természetesen nem maradt el az ellenzék kritikája sem, a teljes interjú mintegy harmadát nekik szentelte a miniszter.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

mariaberta
Hát ez nagy bejelentés volt, megnyugodtam, mert azt hittem valami más ország lakója leszek.
Azon töröm a fejem, hogy lehet ennyi hülyét kibírni??
Rogán mennyi pénzért mondta el, hogy a Fidesz az egyetlen politikai párt, amely független minden gazdasági és politikai érdekcsoporttól.
Igazán? Hogy lehet ekkorát hazudni Tónika?
Toby
Minden eszközzel erősíteni kell a kondát, kerül, amibe kerül, ezért tol a Vajdaságba a felcsúti mocskos görny 50 milliárdot is, hogy szavazatokat szerezzen, az nem érdekes, hogy a magyar adófizetők pénzén vásárolja a szavazatait !

Miért nincs ebben a tárgyban "nemzethy" konzultésön ? A rák kedje ki a patkányt !
Eriksson
" a Fidesz az egyetlen politikai párt, amely független minden gazdasági és politikai érdekcsoporttól"
Tudjuk! :DDDD

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.