50 milliárd forint támogatást kap a Vajdasági Magyar Szövetség a kormánytól, amit gazdaságfejlesztési programokra fordíthatnak – hangzott el az RTL Klub híradójában az Együtt információra hivatkozva.

Összehasonlításul: ez akkora összeg, aminek a harmadából már meg lehetne oldani a Budapest környéki települések közlekedését (amellyel jelenleg Tarlós István és Orbán Vitkor zsarolják egymást). Az Együtt szerint egyértelműen politikai célokból támogatja az Orbán-kormány Pásztor István pártját, hiszen tavasszal tartományi választások lesznek Szerbiában.

47 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Elmebetegek, nem inkább az EGÉSZSÉGÜGYRE KÉNE FORDÍTANI, osztogatjátok az ország pénzét minden határon túli szervezetnek, de itthon nem jut az EÜ. re az oktatásra, a gyermek élelmezésre, az igazán szegényekre!!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
1magyar
Nem értem az ország vezetőit, ki hatalmazza fel őket arra, hogy a magyar adózók pénzét osztogassák olyanoknak akik nem ide adóznak?
profon
Mármint harmincat. Mert tudjuk, hova kerül a többi !
papa.49
Elmebetegek, nem inkább az EGÉSZSÉGÜGYRE KÉNE FORDÍTANI, osztogatjátok az ország pénzét minden határon túli szervezetnek, de itthon nem jut az EÜ. re az oktatásra, a gyermek élelmezésre, az igazán szegényekre!!!
lampa laz
@Horizont: nagyon szomorú, hogy ennyire aktuális a jelen életünkben is ez a vers...de a még szomrúbb, hogy hagytuk, hogy így legyen.
nevemnick
Ne értsetek félre, mert szeretem a külhonban élő embereket, de ez nem más mint felkészülés 2018-ra, a mi bőrünkre. Erdélybe focipálya világítás, Vajdaságba párt támogatás, és még mi lesz? Ennyit ér 9 millió ember Magyarországon, mert az agyhalottak biztos tapsikolnak.
Gyuri Géderről
@1magyar: A szőrös agyú kétharmad! Mert erre hivatkoznak
zöldszem
Az agglomerációs közlekedés 20,7 milliárd forintos hiányt mutat!
Nem baj, kapnak az újmagyarok, 50 milliárdot!
kepkezelo.com/images/43ao7ukknh94u5cnczck.jpg
lampa laz
@profon: egy cseh lapban éppen most háborodott fel azon, hogy a baloldal importálja bevándorlók képében a szavazóit.
Ez a görény elfelejti, hogy ennek ő a feltalálója.
Toby
Az 50 milliárd simán szavazatvásárlási pénz ! A vajdasági magyar vezetúknek nyilván leesik a "rezsi" költség, ergo: nekik is marad elég !
Ez a felcsúti rühes kutya a magyar adófizetőkkel fizetteti meg a külföldi szavazatvásárlásait !
zöldszem
@Toby: "magyar adófizetőkkel fizetteti meg a külföldi szavazatvásárlásait"
Ja, ez nem baxa a csőrit Szargyártónak? Ez nem az ország belügyeibe való beavatkozás???
Ez a cikk, nem jelenik meg a Fidesz szimpatizánsok gépén?
Elutaztak? Wellness beutalót kaptak Karácsonyra?
csapnivalo
Vajdaság jó hely és sok jó ember lakja. Rengeteg Magyar is. De ez a döntés egy éves GDP tekintetében 80%-osan eladósodott országtól (ez és a többi ilyen), amikor nyomja külföldre a pénzt, ahelyett, hogy itthon biztosítana a diaszpórában élő magyaroknak ingyenes tanulási lehetőséget, vagy bármit, ami a hazai gazdaságot emeli, szóval ez logikusan nagy baromság. Egyetlen épeszű magyarázata lehet, de valószínűleg az nem kerül bele a hírekbe és kb. 3-4 ember tud róla. Egészségügy itthon tönkrement, csak még nincs bejelentve. Aki otthon marad 3 évig a született gyermekével 3 évig, annak a harmadik év nem számít bele a nyugdíjába, stb., stb. Hát ez vicc...
profon
@Horizont: Hogy Orbán ufó az biztosan nem. Hogy Orbán meleg az biztosan nem. Hogy Orbán zsidó az biztosan nem. Hogy Orbán a parlamentben odaköszönt Gyurcsánynak !!! ??? Na az már igen !!!
Toby
@zöldszem: A hósszú lósz@r alig várja, hogy a főnök szellentsen és beszippanthassa, elkötelezett az utolsó sóhajig, mert még sajtószófosó korában, a főgenyó majdnem megszabadult tőle, ezért már a genyő szellentéséből is tudja, hogy mit vár el tőle !
lampa laz
@Horizont: talán, ha a köz-tv és rádió is a valóságnak megfelelően tájékoztatná ezt a sok barmot, mert lelkiismereti okokból nem hagyják magukat befolyásolni a hiteles hírek kapcsán.
Nem véletlen kell nekik ez a rengeteg média.
zöldszem
@Horizont: Ők mindent elhisznek, befogadnak, a lényeg, hogy Orbán mondja. Ha Orbán rámutat valamire és közli, hogy az fehér, elhiszik. Ha 2 perc múlva rámutat ugyanarra és közli, hogy fekete, azt is elhiszik.
Az ember nehezen tudja eldönteni, hogy röhögjön-e, vagy sírjon. Nekem pár méteren múlik a dolog. Sopronnál van az a pár méter. Az államhatártól keletre és nyugatra egyaránt folynak a könnyeim. Csak keletre a sírásától, nyugatra a röhögéstől. Mert kívülről nézve az egész marha vicces. Itthonról nem annyira...
human
A külhoni szavazókat valóban könnyebb meggyőzni, hogy itthon a fidesz jobban teljesít. Nekünk meg elég tudni, hogy a korrupcióban jobbak a fideszesek.
profon
@zöldszem: Idéznék egy nagy gondolkodótól.
Nem érdemes sírni, az igazi könny ritka, Mosollyal szenvedni, ez az élet titka. :)
zöldszem
@profon: Szétnéztél az adatlapomon? -:)) kedvencem!!!
zöldszem
@human: "főnök szellentsen és beszippanthassa"
drogtesztet nekik!! Orbán kokaint szellent?
"Elvesztette a drogpert Deutsch Tamás"
lampa laz
@zöldszem: a legjobb az lett volna, ha bent szorul a szülőcsatornába...
profon
@zöldszem: Mit szedsz ? Abból én is kérek ! :)
zöldszem
@profon: ma, 22:11
"aszem" ezt most nem értem, fárad lennék, lehet?!
hetöndöe
Nekem meg majdnem 2 millámat raktátok zsebre anyabaszó gecik.Adakozzatok csak nyugodtan ide meg oda.Remélem valamelyik szavazótok fogja megszorítani a kötelet a nyakatokon.
profon
@zöldszem: Kérlek engedd meg, hogy bemásoljam előző írásodat !
"főnök szellentsen és beszippanthassa"
drogtesztet nekik!! Orbán kokaint szellent?
"Elvesztette a drogpert Deutsch Tamás"
:))
zöldszem
@profon: Aha, én azt hittem az idézetre írtad-:))
másik: a szippantás miatt asszociáltam Deutschra...
Lehet, hogy így sem értelmes. Lehet, hogy le kellene pihennem?
"Mit szedsz ? Abból én is kérek ! :)"
Süss 4 rúd bejglit, főzz 30 töltelékből töltött káposztát, egy 5 lapos sütit, majd tölt meg, gyúrj be egy adag pogit (majd holnap süsd ki)...biztos, hogy kérsz?-:)))))
profon
@zöldszem: Csak kacsints, ha a pokolba kívánsz ! :))
profon
@zöldszem: Hú anyám ! Te aztán keményen nyomod ! :)
zöldszem
@profon: ja, kimaradt a kaszinótojás. Na azt hiszem megyek elfárad az agyam is!
"Jócakát"!
profon
@zöldszem: Csak az a szem ! Csak azt tudnám feledni !
Lepényleső
Egy nyomorban élő népnek a vezetői adakoznak azért,hogy a tőle elszakított,és most
más országot gazdagító országrész polgárai jobban teljesítsenek az anyaország ellen? Ennyibe kerül a délvidéki Magyarság voksa 2018-ra,vagy ez még nem a végösszeg? Ehhez
még adjuk hozzá Erdélyt,Kárpátalját,Szlovákiát,Horvátországot,Szlovéniát és Ausztriát?
Ez 350 milliárd. Gyakorlatilag azért adózunk,hogy azok mondják meg miképp éljünk,akik
nem is itt élnek. Sokan a nyugdíjukat is innen kapják,holott egy forintot nem fizettek az
alapba. Elég nekik egy bejelentett magyarországi lakcím,s jogosultak az ellátásra. Ez
havonta akár több tíz milliárd is lehet,amit mint sarcot fizetünk. Jó gyomor mindent
bevesz! Ezek szerint ezeknek nincs gond az emésztésükkel egyik oldalon sem.
dr. prédikátor
Viktor szopkin ! a mi pénzünket szórod a világba számolatlanul!!! Ugyan áruld el már nekünk hogy a külhoniak mennyi adót , áfát fizettek hogy ily bőkezűen adakozol nekik!!!
Hofipisti
Lesz új bútor, székház, autó, s mi szem-szájnak ingere. Ez azt jelenti, hogy a mintegy 150 ezres délvidéki magyarság fejenként kap 333 ezer forintot. Hajrá Magyarország! Hajrá délvidéki magyarság! Készüljetek a 2018-as választásokra!
Persze ha hozzáveszem, hogy a VMSZ-en kívül a Vajdaságban még 5, azaz öt magyar párt működik, valamint számtalan civil szervezet is, akkor mégiscsak azt kell hinnem, hogy az 50 mrd. a köpés fájdalomdíja. Szerintem Pásztornak ez k.-ra megéri!
karma1
@nevemnick: Te csak ne szeretgesd a kulfoldon elo magyarokat, dolgozzanak meg mindannyian a betevojukert...! (Tudod, hogy ezt NEM letolaskeppen irtam, hanem azert, mert ennek a mocsok bandanak az a qrva 93 ezer km2 a hazaja elsosorban, az ott elo embereket kellene istapolnia, nem tokeletesen idegeneket! Ha ott megszolalsz magyarul, ugy neznek Rad, mint a sz@ros rongyra,... Es ne akarjanak a magyarok hatan se bejutni az Unioba, ha lehetne... A menekultek kozott jo sok koszovoi is volt,...)
karma1
@zöldszem: 21.52-re: JAJ, behaltam tole! ...:o))) Te aztan tucc !...:o))))
Fradigege
Mennyi sertéstelep jöhetne létre 50 milliárból? Íme, a bizonyíték, hogy Pásztor Pityu a Délvidéki stróman. Ecce stróman!
www.hung-art.hu/frames.html?/magyar/m/munkacsy/muvek/trilogia/eccehomo.html
Ecce Pásztor Pityu!
www.youtube.com/watch?v=VSf5pQQBwDs
1magyar
@Horizont: Merkelnek is elküldhetnéd! Őt sem az arabok választották meg vezetőjüknek.
Sanyi2015
Azért, mert az RTL Hiradó az Együtt-re hivatkozva mond valamit, azt még nem kell vakon elhinni...
human
@Hofipisti: A délfidéki magyarság nem sokat fog abból a pénzből látni. Már szerintem ott állnak sorba Orbán vállalkozói a munkákért.
Butautáló
Ni itt most megint nem látok egy barmot sem! Rugacs, izó, pellerpicsa, frífarkas! Most hol az anyátokban lapítotok világmegváltó, fideszseggnyaló vadmarhák!? Itt nyomjátok a hülye dumátokat!
human
Azért 50 milliárd rohadt nagy összeg. Vajon mi járhat Orbán fejében? Erősíteni akarja a vele szimpatizáns erdélyi politikusokat, hogy megvalósítható legyen az autonómia? Vagy ott is előkészíteni kíván egy oligarcha hálózatot? Vagy készül a 2018-as bukásra, hogy legyen egy hozzá hű környezet ahova menekülhet majd? Valamire készül, mert ez már nem csak sima állami támogatás a magyar kultúra megőrzésére.
vadnarancs
@Butautáló: Eligazítás van, korán tudta meg a hírt az ellenzék... :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.