Karácsonyi csoda történt: Lázár János interjút adott a nem éppen a kormánybarátságáról híres Népszavának, mi pedig a legizgalmasabb részekből szemezgettünk.

A beszélgetésből többek közt kiderült:

- Lázár nem tart tőle, hogy még inkább bokszzsák lesz az interjúadás miatt, mert a "Fideszben felnőtt emberek politizálnak"
- "városi legenda", hogy a fideszes minisztereknek nem lehet önálló véleményük
- családi okok miatt távozott sietősen a Fidesz-kongresszusról
- a Tarlós Istvánnal való állandó harcáról azt mondta:

Vidéki vagyok és büszke erre, ezért fáj, ha valaki lenézi azokat, akik nem a fővárosban élnek. Tarlós István ellenséget lát bennem, holott Budapest jó szövetségest nyerhet velem.

- ügyel arra, hogy a kritikái a személyes viszonyt ne érintsék, igaz ez párton belül és kívül egyaránt
- szórakoztatja, ha vizsgáztatják, és semmiféle kudarcélményt nem jelentene neki, ha „csak” Hódmezővásárhely és Makó polgárait képviselné a politikában. A jövőt illetően még magában is vannak lezáratlan kérdések
- a személyes támadásokat szokja az ember, de nem gépek ülnek a kormányülésen, a miniszterek is emberek
- Magyarország nem akarja tovább mélyíteni az integrációt az EU-val
- ha nem kap már annyi EU-s forrást Magyarország az EU-tól, akkor sem tartja valószínűnek, hogy megkérdőjeleződik a tagság, mert
-  szereti a kihívásokat és a nagy feladatokat, ezért nem a kudarcot, hanem a lehetőségeket látja abban, hogy a a bürokrácia leépítését kapta feladatul
- Lázár nem klubtag Ibizán, sem a futballstadionok VIP-páholyaiban. Nem járt ezeken a helyeken soha, és nem is tervezi

Végül pedig a Miniszterelnökséget vezető miniszter beszólt Orbánéknak eléggé, a felvetésre ugyanis, hogy Polt Péter legfőbb ügyész szerint nincs baj a kormányfővel közös szotyizással, azt felelte:

Csak azt tudom mondani, hogy amíg ők futballt néznek, én dolgozom. Így mindenki jól jár.

A teljes interjú itt olvasható.

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Toby
" Magyarország nem akarja tovább mélyíteni az integrációt az EU-val" !

Ércsük ! Ebben a tárgyban is volt nemzethy konzultésőn - te pöcs ?
perfekt
Hogy nem szakadt még rád az Ég!Fényesebb vagy már mint Salamon töke!
hetöndöe
@simmering73: Há persze.Otthon munka,idegenbe élvezet.:-)
RonaGyuri
Hogy mit művelnek a potentátok Ibizán és/vagy a VIP páholyokban azt nem tudom, arról viszont hallottam egyet s mást, hogy a vadászat címén folytatott tivornyákon milyen népszokások dívnak!
RonaGyuri
Ami pedig a címben kiemelt állítást illeti; közismert tény, hogy Polt Petyuska is nagyon szereti a vadászatokat. Az egy másik kérdés, hogy hétpecsétes titok, sőt tallárosék szerint törvénytelen érdeklődni róla, hogy ki fizeti ebbéli szórakozásait! =))
RonaGyuri
@Horizont: Kösz a kiegészítést, nagyon jól látod. Természetesen a "népszokások" egy jottányit sem különböztek. Csak annyi más, hogy Móricz idejében urak muriztak, még a létezőben az új uralkodóosztály, manapság meg az általuk kiválasztott megbízható paraszt-káderek!
Amennyire irodalmi és ismerősök (szakemberek, akik szolgának voltak jelen) elmeséléséből a vadászst igazából a legtöbbnek csak ürügy. A lényeg a tivornyákban van!
eugen4402
János úr, nem kellene kissé óvatosabban fogalmaznia? Szabadjon emlékeztetnem a kígyó által megmart ember történetére, aki az ominózus eset óta a gyíkokkal szemben is némi távolságtartást tanúsít...
nemjoezigy
"József Sárdi · Orlay Szombathely
Lázár Úr! A pecsenyéjét sütögeti,vagy tényleg változtatni akar?Ha ledönti főnökét a trónról, már tett valami hasznosat életében."
Erről a felvetésről csak annyit, hogy egy váltás mindenképpen jó lenne!
Mert:
1. ha rosszabb lenne a lázár az orbánnál, akkor előbb söpörné el a nép és így -talán- kevesebb kárt okoznának a többségnek, az országunknak.
2. ha jobb lenne (amit nagyon kétlek az eddigi -kétszínű- "munkássága" ismeretében) akkor megint csak nyernénk.

Sajnos ez az orbánc nagyon elvarázsolta a híveit.
Fradigege
Betelt a pohár. Lézer Jancsi egy Hódmezővásárhelyi zsidó gyerek. Askenázi. Magas, csontos, barna szem, stb. 2014-ben a BKV 324 milliárdból működik. 6570 milliárdot csenget Budapest a bevételeiből a 16 ezer milliárdos éves-országos költségvetésbe. Az ex-szadeszes Tarlós nem ellenséget lát, hanem problémát. Nem kellene a szrt keverni. Jó héber szokás szerint. Egyáltalán nem nézi a Tarlós ellenségnek. Ha jól tudom, a legnagyobb hitelállománnyal hagyta ott Hódmezővásárhelyet, ez a megélhetési bunkó-paraszt. Hagyják Budapesten azt a 6570 milliárdot és nincsen gond. Mindenhol ráfizetés a tömegközlekedés. Van egy másik lehetőség, hogy a gyerekek, nyugdíjasok, sérültek nem kapják meg a kedvezményt. Mindenki teljesárut fizet. Lézer Jancsi provokatőr és köcsög.
Fradigege
Villamost, HÉV-et, trolit, buszparkot üzemeltetni kell. Ez költséggel jár. Áram, gázolaj, munkabér, szervíz, felsővezeték, karbantartás, takarítás, fűnyírás, pályakarbantartás, üzemeltetés, út javítás, fűtés, gépzsír... Egy szros jelzőgomb, amit meg kell nyomni leszállási szándékot jelezve 1100.- forint! WTF! 6570 milliárdból ez nem lenne probléma. Lenyűgözött, hogy büszke vidéki. Ő nem vidéki, egyszerű zsidó és paraszt gyerek. Rapcsák táskahordozó csicska volt. Ne fárasszuk egymást!
pistapapa
Igen! Keményen dolgoztál,amikor közpénzen hordtad D.Zsuzsikát Európa luxushoteljeibe lepedőt gyűrni.
Yoda69
Nem tudom mit erolkodsz jano. Egy kutya vagy a gecivel. Mindketten a politikai szennygodorbrn vegzitek ha ujra lesz demokraciank
Hari
Akkor járna jól mindenki, ha ő is futballt nézne !
papa.49
Ennek a pacáknak fura elképzelései vannak a ,,munkáról,,)))))))))))
Lepényleső
...és gondolom,hogy azonos mértékű hozzáértéssel.
RonaGyuri
Valójában mit is mondott ez a derék pógár az EU-ról (leszedtem róla a sallangot):
„mi nem akarjuk az integrációt tovább mélyíteni. Szempontunkból az EU elsősorban gazdasági érdek … (ők meg) értékeket akarnak ránk kényszeríteni”
„az EU alapszerződésében elvek vannak”!
kkalman
@Szeparepa2: ma, 20:18 Ha a lopást melónak nevezik... Felénk a lopás az lopás, a meló az meló!
human
És az miért is jó, ha a kártevő szorgalmasan dolgozik?
wet
"amíg Orbán és Polt futballt néznek, én" addig kurvázok az adófizetők pénzén - mert megérdemlem.

Mást is meg fogsz érdemelni, te senkiházi gané bűnöző!
papa.49
Annyitisérjános ha sötétség a szorgalommal párosul akkor az igen kártékony tud lenni...
Toby
Lézer egyre gyakrabban tesz csípős megjegyzéseket orbáncra - a gecire !
Keress magadnak más munkahelyet lézer, bár idiótákat sehol sem szívesen alkalmaznak.
human
@Toby: Eddig ki is kritizálta Orbánt? Simicska. Már új oligarchákkal helyettesítették. Lázár meg még mindig a kormányban van? Nekem ez a belső ellenzék történet sántít.
Szókrakész
"Tarlós István ellenséget lát bennem, holott Budapest jó szövetségest nyerhet velem."

A budapestiek inkább azt a verziót kerülnék, ahol már barátok, szövetségesek vagytok.

Mert akinek ilyen barátja van, annak ellenség se kell.
DR Eric CARTMEN
Ez egy szent ! Adjon már valaki egy csomag papírzsepit.
bakegya
Nagy nemzeti lóvé lenyulásán munkálkodtok ti mindnyájan évtizedek óta a magyarok nevében-SIKERESEN a teknős vezérelvvel kommunizálva ki a magyar állam felzárkózási pénzeit ! Miniszteriális bátorsággal TÖRVÉNYES TÖRVÉNYTELENSÉGGEL a pereputty ,haverok,strómanok segítségével SAJÁT VAGYONGYARAPODÁSOTOKRA SZABADSÁGHARCOLJÁTOK LE ERŐSZAKOS STÍLUSBAN MAGYARORSZÁGOT-DE MÁRA MÁR A FÉL VILÁGOT IS!-KORRUPT IDEGENGYŰLÖLŐ MAFFIA A FIDESS-köze nincs se a nemzethez ,se a tiszta munkához,se a keresztény szellemiséghez!
MILYEN HÁZELNÖK AZ AKI IDIÓTÁZHAT A MAGYAR PARLAMENT ELNÖKI SZÉKÉBEN,MILYEN MINISZTERELNÖK AZ AKI USZÍTszóban,de még nemzeti levélszemetet is termel ahányszor a felelősséghárítást szagol a felforgató magatartása ellentételezésére.A háborút-és terrort telepíti ránk a brigádod Lázár...és ebben mint mindenben felelős miniszter vagy te is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.