Mintegy 1,2 milliárd forintból újították fel a fővárosi Heim Pál Gyermekkórház hat telephelyének kilenc épületét - közölte Nagy Anikó, az intézmény főigazgató főorvosa hétfőn Budapesten. A sajtótájékoztatón Rétvári Bence, az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára elmondta: a kormánynak is köszönhetően az egészségügyi ágazat többletforrásokkal gazdálkodhat. Nagy Anikó kiemelte, az elmúlt 35 év egyik legnagyobb gyermek-egészségügyi fejlesztése fejeződött be, hiszen minden épületükben korszerűsítették például a szigetelést, kicserélték a nyílászárókat, sőt van, ahol napelemeket és hőszivattyút is beszereltek. Hozzátette, hogy az uniós forrás teljes kerete meghaladja a kétmilliárd forintot, így - mintegy 1,2 milliárd forintból - egészségügyi eszközöket is vásárolnak a kórházba.

Forrás: epulettar.hu
Feltöltő: épülettár.hu
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

verum
Nincs mire büszkének lenni. Mindez olyan karbantartás, amit rendszeresen kellene elvégezni és nem egyszeri alkalomként két stadionépítés között.
darwin
Uniós forrásból . Több mint 2 milliárdot adott a "megvetett és nemszeretem " Unió.A magyar állam mennyit adott bele?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.