A KDNP ifjúsági tagozata felvetette a 30 év felettiek körében bevezetendő szingliadót, valamint bizonyos állami és köztisztviselői pozíciók betöltéséhez kötelezővé tennék a nők számára a 3 gyermek vállalását, de felmerültek további ötletek is az ifjú kereszténydemokraták körében a népességfogyás megállítására. A kritikus hangok meg is jelentek már a vitaest előtt, a mémek gyártása sem maradt el.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Peller Anikó
Az ugye nem zavar senkit, hogy az emberiség legsúlyosabb problémája a túlnépesedés?

A vírusmódjára szaporodó ember úgy tönkreteszi a Földet, hogy a gyerekeiknek nem lesz ideje felnőni sem. A nyersanyagokat szeméthegyekké változtatjuk, az állatvilág kipusztul az erdők elfogynak, a tengerszint drámai hirtelenséggel megnőhet mert a felmelegedés öngerjesztő folyamat.

Mi meg erőltetett menetben termeljük a gyerekeket, hátha néhányan itthon maradnak belőlük.
Mangu
@Peller Anikó: Na, na Anikó. Nem mindegy, hogy hol és mennyi. Egyébkén Németországban ismereteim szerint már volt ilyen adó, hogy jelenleg van, azt nem tudom, de majd a migráns ifjak benősülnek, aztán gyarapodnak a németek.
Peller Anikó
@Mangu: a cigányságunk is gyarapodik létszámban. Ráadásul ők nem tekernek a derekukra bombát és csak igenritkán vágják el a torkodat. A migráncs ifjak meg nem fognak benősülni hanem szegregálódnak. Egy két gyerek leeshet oldalról de abból nem lesz köszönet.

Egy nagy tévedés, hogy aggódni kell a létszám miatt, most sem azért van munkaerőhiány egyes szakmákban mert kevesen vagyunk, hanem azért mert élhetetlenné válik az ország és aki teheti elsöpör innen stadionországból.

Sokan vagyunk és ez a sok aki tudna nem akar dolgozni. És az is sok aki nem tudna, pl öregek, betegek. Sok a béna és sok a debil aki képtelen dolgozni.

Most akkor a létszám emelése szerinted hova fog vezetni? Aki teheti elmegy. Kitaníttatod aztán lepattan, éhbérért nem fog neked nyugdíjat termelni. Amíg megteheti.
Mangu
@Peller Anikó: Legközelebb akkor válaszolj, ha van saját véleményed és nem torz demagóg szöveget szajkózol. Csak egy kiemelés - Aki teheti elmegy. - mit értesz ez alatt (a teheti nem azonos az akarral)?
1magyar
@Peller Anikó: Nagyon jól látod a helyzetet! A baj, hogy a politikusok nem ismerik fel,ki magukat a vezetésben.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.