Majdnem 300 hektár földet nyertek el a mostani, zártabb rendszerű földárveréseken Tiborczék, vette észre a Hír TV. Az egyik parcella 166 hektáros, a másik pedig 133 hektáros – a két területért több mint 330 millió forintot fizetnek. Ez bőven 1,1 millió forint/hektáros átlagárat jelent, ami egybefüggő, nagy földterületért úgy tűnik, hogy elég jó vételnek számít. Persze mindez a föld minőségétől is függ.

Forrás: index.hu
Feltöltő: Aki Én
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
Nem kéne akkor szólni a qrbánnak hogy a családtagja szarrá nyerik magukat? nem azt mondta, hogy figyelmeztessük?
Szókrakész
"Majdnem 300 hektár földet nyertek el a mostani, zártabb rendszerű földárveréseken Tiborczék, vette észre a Hír TV. "

A király TV észre se vette?
Szókrakész
És pont a sajátlábon forgó kastély határában?
namihami
Mi ebben a gond?
Hát valahol csak vetni, aratni, kapálni kell annak a szegény Tiborcz-Orbán kooperációnak?
Valamiből csak meg kell éljenek, ráadásul a saját lábon állás erősebb cipőkopással, sűrűbb cipővásárlással jár. És hát Ti is ismeritek a mai cipőárakat, nem?
330 millió? Ilyen, a mai világban, potom összeghez még családi segítség se kellett.
eugen4402
Hála Istennek, lassan gazdára lelnek az elhanyagolt (egykori) földesúri birtokok, és a sok-sok fényűző kastély, amit az enyészet még nem pusztított el, és már horribilis pénzekért tataroztatta őket Állam Bácsi. Jelzem, sok lehetőség maradt még, mert több száz lerobbant vidéki kúria vár még (fiatal demokrata) új tulajdonosra. Magyar fiúk, ne menjetek a ködös Albionba emigránsnak, hanem vegyétek feleségül valamelyik Fidesz-potentát leányát, aztán lehet vadászni és testőrséget toborozni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.