Az Együtt továbbra is Habony Árpád miniszteri szintű nemzetbiztonsági átvilágítását követeli, hiszen nem egyszerű ivócimbora, hanem államtitkokhoz fér hozzá, és tízezreket érintő, milliárdos kérdésekben közvetít. 

Rogán Antal kabinetminiszter tegnap az ATV Szabad szemmel című műsorában úgy nyilatkozott: abszurdnak tartja, hogy Habony Árpádnál felvetődik a nemzetbiztonsági átvilágítás kérdése, hiszen akkor mindenkit át kellene világítani, aki leül sörözni a miniszterelnökkel – számol be a 444.

Az Együtt szerint igenis át kell világítani Habony Árpádot, aki nem egyszerű ivócimbora, hiszen Orbán Viktor főtanácsadójaként bizonyára naponta olyan információk birtokába jut, amelyekkel visszaélve jelentős nemzetbiztonsági kockázatot jelenthet. Ráadásul, ahogyan azt a budapesti közösségi közlekedési tárgyalások alkalmával is láthattuk, Habony Árpád olyan ügyekben közvetít, amelyek emberek tízezreinek napi életét és több tízmilliárd forintot érintenek. Ehhez még hozzá jön, hogy Habony Árpádnak egy forint hivatalos jövedelme sincsen, mégis olyan fényűző életmódot folytat, mintha havonta többmilliós bevételei lennének. Felmerül tehát a kérdés: miből futja rá?

Az Együtt felszólítja Lázár Jánost és Rogán Antalt, hogy egymásra mutogatás helyett vessék alá Habony Árpádot olyan nemzetbiztonsági átvilágításnak, amelyet a miniszterek esetében alkalmaznak!

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
dr. prédikátor
Én szívesen átvilágítom, egy lángszóróval!!!
namihami
Nyilván csak azóta söröznek, hogy mostanra már tudja, ki ez az ember.
Hiszen nemrég még "ilyen nevűt nem ismerek" volt a jelszó.
Ergo: a miniszterelnök viszonylag gyorsan és nagyon könnyen szerez kocsmacimborákat.
Hiszen az már fel sem vetődött bennem, hogy akkor hazudott volna. Hát Ő olyat sose csinált. Hiteles forrásból tudom-Ő mondta.
justhpeter
@Szeparepa2: Innen kell kiindulni. Láttam az interjút. Nem igaz, hogy minden második szava igaz. Igaz szavak nem voltak benne.
egyvandor
Na az azért elég érdekes lenne ha erre sor kerülne.
Habony legvalószínűbb szerepe az illegális tevékenységek kormánytól elszigetelt koordinálása, a bizonyítási eljárások ellehetetlenítése érdekében.
Ez pedig nagyon-nagyon sokat megér Gorbánnak és nertársainak. (úgyis mi fizetjük)
Enélkül nincs ner.
Enélkül nincs business.
Enélkül nem szotyizik a csányi a Gorbánnal,
Enélkül a hívők is elpártolnak.
egyvandor
@Toby: Azért egy két arcpirító kérdést csak neki szegeznék egy magához tért nézőközönség előtt.
egyvandor
@Lepényleső: Vannak akiket a NAV sohasem fog ellenőrizni. Ha megtenné, Másnap lehetne küldeni az új álláspályázatokat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.