A Fidesz szerint nem lehet pártpolitikai kérdéssé tenni a magyar emberek biztonságát: meg kell őket a védeni, ám az ellenzékre ebben sem lehet számítani.

Németh Szilárd, a kormánypárt alelnöke csütörtöki budapesti sajtótájékoztatóján közölte: a Fidesz-KDNP-frakció egyetért a kormánnyal abban, hogy a magyar emberek biztonsága a legfontosabb, "ebben nem kötünk senkivel semmilyen kompromisszumot", ebből nem lehet pártpolitikai kérdést csinálni.

Németh Szilárd is az ellenzék szidásával töltötte drága idejét

A kormánynak fenn kell tartania az eredeti javaslatát – hangoztatta, utalva a kabinet alkotmánymódosítási tervezetére, amely alapján önálló tényállás lenne az alaptörvényben a terrorveszélyhelyzet.

Az illegális bevándorlásból fakadó egyre nagyobb európai belbiztonsági kockázatokat és terrorfenyegetettséget mindenkinek komolyan kell vennie – mondta az országgyűlési képviselő, hangsúlyozva, hogy mind a magyar, mind az európai állampolgárokat meg kell védeni a terroristáktól.

Németh Szilárd kijelentette: a magyar kormánynak és parlamentnek is kötelessége megvédeni a magyar embereket, akik "ebben a kérdésben sem számíthatnak az ellenzékre". Szerinte a Jobbik és a baloldal egyaránt szembefordul az emberek érdekeivel. "A baloldaltól ezt már megszokhattuk (...), mindig az illegális bevándorlók oldalán álltak, és úgy látszik, most ezt kibővítik azzal, hogy akár a terroristák mellé is képesek ebben a kérdésben állni" – fogalmazott.

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
Rezsi Seggfej ! A FideSS-Kdnp terrortól ki véd meg bennünket ? Mert más terror nem fenyegeti az országot !
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
nyanya001
Rezsi Szilárd arról beszélj, miért lesz kettő alapdíj a gázszámlán!
Ha kérhetem te ostoba !
nyanya001
És ha - Orbán szerint - ez a legszabadabb ország, miért nem választhatom meg én
a gázszolgáltatót ? Vagy az áram szolgáltatót ??? He ??? Te bamba !
Clavigo
Engem vazzze,,ne védjél meg...Tűnjetek el végre a büdös [email protected] jó napot.
justhpeter
Rezsi Seggfej ! A FideSS-Kdnp terrortól ki véd meg bennünket ? Mert más terror nem fenyegeti az országot !
human
@nyanya001: Mert az emberek nem tudják mi a jó nekik. Majd ők megmondják.
joopapa
Na ogre te foglalkozz inkább a rezsi rizsával, ti engem ne védjetek meg! Ti már megvédtétek a manyup és más lóvékat annak se lett jó vége!
nyanya001
@human: Igen, egy diktatúrában.
Kim Dzsong un is ezt teszi ...
Hari
Amíg az ellenzéket szidja, addig sem tesz nagy kárt az országnak.
bencemacska
Én csak azt nem tudom, hogy ő honnan tudja, hogyan szavaznak a terroristák az üléseken? Őt is meghívják, vagy szavazati joga is van?!
eugen4402
Ma mondott egy rejtvényt is a Szilánk: a korrupciós hangfelvételtől talpig gúnykacajba burkolózva valami olyasmit közölt, hogy láttunk már pókot karón meghalni. Vagy valami hasonlót. Kíváncsi leszek, mához egy hétre elárulja-e a helyes megfejtést, és ki nyeri a könyvjutalmat...?
Dr. Felipe
Csak hát rezsibohóc, az nem a magyar emberek érdeke hogy a g..i egyedül döntse el hogy mikor van terrorveszély. Ha bal lábbal kel akkor már terrorveszély van elvtársak?
Ez legfeljebb csak a fideSS maffia érdeke.
dr. prédikátor
Rizsageci!!! inkább menj nyalni a vezírednek!!! amíg nyalsz legalább csendbe maradsz!!!
Yoda69
Rezsigeci ezek a jogositvanyok most is megvannak csak a parlamentnek kell jovahagynia nem pedig egy diktatornak. Ezert ellenzi az ellenzek. Erted?
Toby
Mennyé' aztán birkózd le az ökörségedet, te pöcs, ismét "báncsák a magyar embereket " ?
Az uniós korrupció-ellenes bizottságtól tartsatok, te pöcs ! Azt védjétek ki !
nevemnick
A két világégés alatt nem harcoltak, és nem védték meg annyiszor Magyarországot, mint az elmúlt a hat év alatt. Ez a kotonszökevény kormány rizsázik össze-vissza, de minden ellenünk, a magyar nép ellen irányul. Kérdem tisztelettel: meddig tűrjük?
Rózsika Hatházi
Na, te vadkanszerü! Húzz el a balfenéken, oszt onnan hablatyolj, hogy a magyar gyerekek, meg a családok érdekeit akarjátok megvédeni. Eddig, hol a vérvörös toszban voltatok? Mi a faxért kell hallgatnunk, hogy a Gyurcsány, meg a Bajnai, meg az elmútt nyócév? Ti már hatodik éve regnáltok, és nemhogy jobb lett volna, hanem egyre szarabb! Nekünk! Nektek nem. Ti, egyre híztok a mi, a nép zsírján! Nézzél már tükörbe! Mit látsz? Én egy nagy vízfejet látok, sőt, hogy műveltségem fitogtassam HÁKÁ, magyarul hidrocefáliában, tovább ragozván, ELKÁ, lipocefáliában leledző valamit látok. Zárójelben: a hidrocefália=vízfejűség, a lipocefália= zsírfejűség(ezt én találtam ki, ebben a minutumban, aki plagizálni merészeli, azt menten bevádolom)!
kakaósbögre
nos,azért vegyük figyelembe hogy ennek a sejthalmaznak is van papírja arról hogy hazudik.
Lepényleső
Aljas beszéd. Csak arról van szó,hogy ez által választás sem lesz 18-ban,se a belátható
jövőben. Ez így volt eddig is a történelemben.
Rumcájsz
@Rózsika Hatházi: Rózsika az elsőt sima K írnám, a másikat pedig le kell védetned!!! :)

De ha ráakasztod a szilire, akkor mindenki érteni fogja! :)

Jó kedvem lett tőled, köszönöm...
Rumcájsz
@Lepényleső: Kifejtenéd bővebben a meglátásod-megérzésed?
Rózsika Hatházi
@Rumcájsz: Nagyon szívesen. Ekkora faxságok akkor jönnek ki belőlem, ha nagyon berágok. Erre az ELKÁ-ra, már reggel óta puffogok, mert volt "szerencsém" hallani vele egy interjút. Lassan már odáig fajul az undoritiszem, hogy kénytelen leszek rezsicsökkentés címén, a tévém elé védőrácsot felszereltetni. Mert az összes kezem ügyébe kerülő dolgot legszívesebben hozzávágnám, amikor ezek betolakodnak a konyhai tévémbe, pláne a reggeli kávém közben. :))))
nezelodo
Szegény rezsiszilárd, felhúzták mint a vezér lopott vekkeres ötletében az utcán csörgetett ébresztőórákat. Ideges szegény, hogy a nyáj, ahogy hívják egymás közt a választóikat, nem díjazza az alkotmányba rögzítendő,és Orbán kezébe adandó kormányrúd ötletét. Szokjál hozzá barátom, és ne fújd fel magad jobban, elég kerek vagy már, akár a kisgömböc.
kukac50
Rezsi biztos úr, mikor lesz a fával fűtőknek rezsicsökkentés?
A szegényebb réteg fűt fával azok miért maradnak ki?
Minden fával fűtő háztartásnak évi 20 mázsa fa járna, az alapján,hogy a politikusok milyen összegű gázszámla kedvezményt kapnak. Adjanak fa jegyet vagy étkezési utalványt ilyen összegbe. 1 mázsa fa 3300 forint mifelénk. a 20 mázsa csak egy része annak amit egy télre meg kell vásárolni. 5 év alatt a duplájára nőtt az ár!
cs.n.
Valamelyik reggel bekapcsoltam a Kosútrádiót, épp a 180 perc kezdődött. Sorolta a témákat a szerkesztő: migráció, migráció, terrorizmus, migráció, beszél majd Németh Szilárd, Szijjáró Péter, Nógrádi György, stb. Gondoltam, menjetek anyátokba, aztán kikapcsoltam.
Desischado
Engem ne "védjenek" meg, isten őrizzen tőletek! Arról mikor lesz szó, hogy csökkentsék a fa árát, és az is nagyon érdekelne, hogy a gáz ára mikor lesz a piaci árra lecsökkentve? Valamint az ebből származó hasznot hova, melyik feneketlen zsebetekbe raktátok? Na erről beszélj, hájfejű!
Yoda69
Mindig hanynom kell amikor meglartom a fejet ennek a zsirgecinek.
nemjoezigy
@kukac50: írod: "Rezsi biztos úr, mikor lesz a fával fűtőknek rezsicsökkentés?
A szegényebb réteg fűt fával azok miért maradnak ki?"
Jól látod, a fideSS kormány minden, -úgymond támogatásból- kihagyja a szegényeket!
Sőt tovább megyek, ezek a rendelkezések, törvények sújtják a szegényeket, pláne, ha viszonyítjuk a gazdagoknak adott anyagi és egyéb lehetőségekhez.
Kutyuska
Egymást védjék meg inkább, minket meg hagyjanak élni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.