Kifogásolja őrizetbe vételének és letartóztatásának körülményeit Lagzi Lajcsi, ezért nemzetközi bírósághoz fordulna, valamint nyílt levelet ír az észrevételeiről a belügyminiszternek és a legfőbb ügyésznek, közölte a zenész az Atv.hu-val.

Már nemzetközi bírósággal fenyegetőzik Lakodalmas Lajos

A mulatós sztár a gyanú szerint éveken át illegálisan vételezte a áramot, a vizet és a gázt, míg a szolgáltatók felé csak a mérőórákon jelzett minimális fogyasztást fizette. A zenész úgy látja, hogy az eljárás alatt történtek jogsértések vele szemben, ezekért pedig elégtételt szeretne kapni.

Az ellene folyó nyomozást és a gyanúsítást kabátlopási ügynek nevezte. Állítása szerint családja húsz éve használ egy artézi kutat, ebből ingyen adta a vizet a boldogasszonypusztai lakosoknak, amíg a városi vizet bevezették a településre. Lajcsi reméli, hogy az áram- és a gázlopás kapcsán is kiderül majd, hogy nem lopott.

39 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Azert ne menjen ki sotet ejjel az utcara, letraval a kocsija tetejen, mert jon az ismeretlen 84 eves osztrak-magyar kettos allampolgi a Mercedesevel, oszt megnezheted magad...

Ha tenyleg oda akarsz menni - a nemzetkozi birosagra, - akkor menj szepen csondben, es tedd a dolgod...

Egyetlen farkas sem uvoltozik, mielott vadaszni indul...:o))
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
dr. prédikátor
Trombitás frédi! ne ugrálj vazzeg mert csúnyán ráb...szol!megszívatnak mint a rossz motort!!!Jobban tennéd ha kussba maradnál!!!
Bercifiu
Volt engedélye a kútra? Van rajta sapka? Kinek szóltál be?
karma1
Azert ne menjen ki sotet ejjel az utcara, letraval a kocsija tetejen, mert jon az ismeretlen 84 eves osztrak-magyar kettos allampolgi a Mercedesevel, oszt megnezheted magad...

Ha tenyleg oda akarsz menni - a nemzetkozi birosagra, - akkor menj szepen csondben, es tedd a dolgod...

Egyetlen farkas sem uvoltozik, mielott vadaszni indul...:o))
Szókrakész
Miért nem a sittről tette ezt?

Akkor még félt, hogy tényleg bent tartják?
Jellemtelen szemét.
Mangu
Feltételezem, nem ő kilincselt a riportért a ATV-nél. Jó pénzért meg miért ne legyen korpás a haja? Egyébként, amelyik kutya ugat, az nem harap, - lásd a fogva tartási rossz körülményekért megítélt milliókat. Melyik híszolgáltató tudott róla előre, hogy a lebénult rendőrgyilkos perelni fog?
Manhattan
Mióta kijött, csak nyilatkozik. Átmenni celebbe, mindennek az alja!
verőce21
Áramvízgázlopó Lakodalmas Lajcsi már fújhatja.
zöldszem
Valahol azt nyilatkozta: Bazári majmot csináltak belőlem!
Saját magadból csináltál majmot!Naponta nyilatkozol, mindenkinek!
Azért annyira nem hülye a jelenlegi hatalom, hogy egy ilyen majmot ok nélkül kóterba zárjon.
Nekem akkor árultad el magad, amikor azt mondtad: Ilyen bűn miatt, még senki nem került börtönbe!!! Itt a lényeg, "ilyen bűn"!!! Vagyis, beismerted (elszóltad magad) loptad az energiát!!!
karma1
Nekem sosem volt a szivem csucske a Lajcsi, de valahogy az egesz ugy annyira valoszerutlen, es annyi volt a hir-ellenhir, hogy en mar azon sem csodalkoznek, ha artatlan lenne...

Volt egy szakasza a nyomozasnak - nem is olyan regen - amikor a sajat ugyvedjet is kitiltottak a targyalasrol... Nekem innentol kezdve lett nagyon budos a dolog...

Meg a legutolso rablogyilkosnak is jar sajat, vagy allamilag kirendelt ugyved, tole pedig a sajatjat is eltiltottak...
Az egesznek olyan koncepcios per szaga van, hogy csak na, ilyet a legsotetebb Rakosi idokben muveltek az emberekkel...

nem partolom, csak az egeszet nagyon furcsanak tartom. Ha valamiben saros, akkor iteljek el, mert a celebsege, kozkedveltsege a buncselekmenyre nem kifogas, nem mentseg...

Viszont , ha tenyleg annyi vaj van a fejen, amennyit ra akarnak verni, akkor nem hiszem, hogy o maga szaladgalna barmilyen birosagra is, mert szerintem nem hiszem, hogy akarna meg belulrol latni barmilyen targyalotermet is...:o)))
Hellcat
Szép dolog is az amikor a bőnözők élnek a jogaikkal és nagy felháborodásukban feljelentgetnek.
zöldszem
@Hellcat: Minden tolvaj mögött egy profi jogász áll, aki kimossa a szarból!
Hari
@zöldszem: van egy bibi a történetben: ha ilyen bűnöző, akkor hogy lehet, hogy a magyar ügyészség apparátusa ilyen hosszú idő alatt sem tudott bizonyítékot produkálni, ami alapján pert akaszthattak volna a nyakába. Vagy ilyen szánalmasan gyengék, vagy annyira rafinált ez a bűnöző és ügyvédje, vagy uram bocsá vétlen. Amíg nincs megálló vád es jogerős ítélet, addig el kell fogadni az ártatlanság vélelmét, akár tetszik akár nem. Legalábbis egy valamire való jogállamban...
papa.49
Már írtam NEM A SZÍVEM CSÜCSKE A LAJCSI, DE AMIT VELE CSINÁLTAK,CSINÁLNAK, AZT BÁRMELYIKÜNKKEL IS MEGTEHETIK!!! Eltelt kb. 5 hónap egyetlen felvételt nem látni az állítólagos ,,átkötésekről, megkerülő vezetékekről,, akkor miért tartották bent ennyi ideig???Hol vannak a ,,döntő bizonyítékok,,??? Szerintem meg csupán annyi volt hogy nem akart valamelyik helyi potentátnak szívességet tenni, és jól megszívatták!!!
zöldszem
@Hari: Egy percig sem vitatom az amit Te mondasz. De, amikor nyilatkozott nekem az ragadt meg: "ilyen bűnért még senkit nem helyeztek előzetesbe!" Nem nézek TV, ellenben itt van mellette a laptop, és hallom, néha fel is figyelek arra amit mond. Akkor mikor ez a nyilatkozat volt még oda is néztem. Ha nem csal az emlékezetem, akkor amikor szabadult.
Én úgy érzem (avégett is amit mondott) maga a lopás megtörténhetett. Ellenben én már hallottam aki lopta az áramot, bírságot fizettettek az illetővel(300 ezret). Be nem kasznizták.
Hogy itt ebben az esetben miért helyezték áramlopás miatt börtönbe nem tudom.
pbalage
@karma1: az autó színe piros, de ezt sem lehet tudni.
csetere
@dr. prédikátor: Jogosan megy bárhová! Ő a saját erejéből lett valaki. Bár én nem ezt a zenét szeretem, de annak idején ott jártam a Sugár felé ahol zenéltek és árulták a kazettákat. Azokat kellene lecsukni, akik lerabolják az országot!
csetere
@zöldszem: Én Lajcsinak hiszek, és azokat szeretném lakat alatt látni, akik ellopták a földjeinket, akik bármit elvehetnek büntetlenül.
human
@zöldszem: Lehet, hogy annyi a különbség, hogy Lajcsi nem egy 80 négyzetméteres lakáshoz lopta az áramot, gázt, hanem egy komplett lakóparkhoz és birtokához. Ez azért nem mindegy.
zöldszem
@human: Nekem is ez a meglátásom! Mint mondtam, nem tiltakozott a áram,gáz lopás miatt.
Hanem azt mondta, ilyen bűn miatt...
Meg azt mondta, de lehet, hogy az üdvéd, bebizonyosodott, hogy nincs műkincs, nincs benzinkút, nincs hulla, de azt nem hallottam nincs bizonyíték, hogy nem lopta az áramot. De, mondhatta, mert nem kísérem figyelemmel a nyilatkozatait!
zöldszem
@csetere: A lopás büntetendő! Aki elköveti bűnhődjön.Azt, meg, hogy miért van kétségem a Lajcsi lopásában , már megírtam, nem akarom önmagam ismételni.
sentinel216
Ne lármázzál Lajos! Főleg ne hallgass mindenféle túl okos tanácsadóra! Fogadjál egy - két profi ügyvédet és vigyétek végig az ügyedet, a nyilvánosság mellőzésével! A kétértelmű fenyegetéseket sokan magukra vehetik és ha összefognak ellened, véged.
micfild
@zöldszem: hm-- lehet valami abban amit mondasz... egy épületgépész ismerős mondta ezzel kapcsolatban hogy bizonyos lakóparkokban az áram- gáz- víz vételezés is úgy történik hogy megkerülik a mérőórákat... fütőtt kocsibeállók medencék és hasonlók.. és senkinek fel nem tünik hogy egy úszómedencés kacsalábon forgó rezsije minimálisan kevés... szóval lajcsi jól mondta.. ilyen bűnért még tényleg senki sem került börtönbe. Aztán nézzük meg azt az oldalt.. hogy lajcsi tulaj volt nem ő üzemeltette nem ő épitette azt a lakóparkot.. tehát hol is vannak azok akik kitalálták- kivitelezték aztán elfogadtaták - megkorrumpálták az egész kivitelezést???
És tényleg ne hagyjuk figyelmen kivül azt sem, hogy még mindig ninc vádelemelés.. pedig tényleg nagyon nagyon akarnak valamit találni ellene.
Valamit vagy nagyon tud vagy valami olyanja van ami nagyon kell valakinek... az is lehet hogy a lakóparkra vetett szemet egy négyzetméternövelő...vagy--- (hm. ezt is hallottam)- nem tett meg valamit amit kértek tőle és még pofán is röhögte azt aki kissé elszállt ... és megjárta.
karma1
@zöldszem: Sokkal nagyobb itt a baj,. minthogy Lajcsi lopott-e aramot, vagy sem... Ha valaki IGAZAN ra akarta volna bizonyitani, hogy lopott, akkor maximum 3 honapig hagyjak, hogy abnormalisan alacsony szamlak jojjenek ki, aztan lecsap a NAV, vagy a rendorseg, vagy akarki...

De lehet, hogy Lajos nem is tudott rola, viszont valaki(k)nek sokkal komolyabb tudasuk volt ebben az ora-megkerulesi ugyben, akiknek meg most sem lett volna erdeke abbahagyni a lopast. Valaki megis lebuktatta (volna) oket, ezert talaltak meg Lajcsit, mint tulajdonost, epittetot.

Ha igazan a bun ellen dolgozna a magyar rendorseg, akkor nem hagyjak - allitolag - 100 millios csalasban dolgozni, 10 even keresztul... Mert valaki 10 even keresztul NEM ellenoriz egy ilyen lakoparkot - ezt meg en nem hiszem el... Letezik minden cegnel belso ellenorzes, hogyha egy ujpesti lakotelepen valaki lopna az aramot, mar 1-2 honapon belul lekapcsolnak nala hivatalosan is az aramot, es buntetoeljarasnak nezne elebe. Az aramszolgaltatonak nagyon is erdeke a rendszeres es a suru ellenorzes, hiszen az aramlopas bun, es rengeteg penzt veszit rajta a szolgaltato.
karma1
@Bercifiu: 11.17-re: Ugy tudom, hogy nem kell a kutra kulon engedely, ha a sajat birtokodon van, csak az ANTSZ-szel kell bevizsgaltatni az ivoviz tisztasagat, illetve ha nem tiszta ivoviz, akkor az ANTSZ adja meg a besorolast, hogy mire jo a viz. Es mi van, ha van engedelye ra? Nem azt csinal a sajat vizevel, amit akar?
pbalage
@zöldszem: @karma1: nekem van egy ismerősöm, akit személyesen a Pintér Sanya fenyegettett meg, amikor még nem volt belügyminiszter.
Egy soproni lakás földszintjén, miközben az ismerősöm haverja fent volt bizonyos verőemberekkel összekombinálva az emeleten, felerősített tévé mellett.
Nem az olajszőkítéses biznisz volt akkor a téma, hanem az araboktól beszerzett hamisított ruhák, ami a Pintér biznisze volt, emezek meg beleköptek a levesbe, mert megtalálták a beszállítót és saját szakállukra kezdték árulni a cuccot.
Ez nagyon nem tetszett a jelenlegi belügyminiszternek, mert egy hamis pólón 1000 forintot lehetett keresni a 90-es években.
És sok póló fogyott.
Utána következett az olajszőkítés üzlet.
zöldszem
@pbalage: Pintér valami óriási közös "buliban" van! Azt is mondhatnám a legnagyobb piszkos buliban. Orbán uralkodása alatt már szinte mindenkit lapátra tett, maga alá rendelt, de, Pintér önálló eletet élhet!
Még a Simicska bulitól is nagyobb!
Egy teljesen tiszta ügyben miért is kell a megállapodást titkosítani Krisztus urunk második eljöveteléig?
zöldszem
@karma1: @micfild: @csetere: ...
Oké! Keresse Lajcsi az igazát! Beszéljen az ügyvédjével, vagy ügyvédjeivel. Mindenki tegye a dolgát. De!!! Mindezt ne a "színpadon"!! Számomra visszataszító, hogy minden nap, egy újabb állítólagos sérelmét tárja a nyilvánosság felé! Hol egyik, hol másik médiának. Ezek a "furcsa" dolgokat, eddig miért nem hangoztatta?? Még azt sem tudja a hazai bíróság hogyan ítélkezik, de ő már nemzetközi vizeken evez. Szóval, "szép csendben, ahogy a csillag megy az égen"
Unalmas minden nap ezt a ronda képét látni, és a sirámait hallgatni. Ha ártatlan, nem ő az első akit ártatlanul meghurcolnak! (Balla Irma fia)
Tényleg kereshetne magának egy új stylist, ha már ő maga, vagy az asszony nem látja, hogy bűn szarul néz ki minden képen és interjúkor.
karma1
@zöldszem: Igaz, en is azt mondom, hogy ne kurtolje ki a terveit, hanem CSINALJA!

Azert volt ido, amikor a sajat ugyvedjet is eltiltottak mellole, nem mehetett meg a birosagra sem Lajcsi kepviseleteben sem... Es meg igy sem tudtak produkalni ellene konkret bizonyitekokat. (Visszamenolegesen eleg nehez is).

Az pedig, hogy amikor a boribol kijott, mit mondott az ujsagiroknak, az annyira emocionalis, hogy akkor akarmit is mondhatott volna, hiszen annyira nehez szitu volt.

Valoszinu a kihallgatasa soran elmondhatta tobbszor is, hogy mi volt az o szerepe az ugyben, ha bunos, akkor kapja meg a buntijet, ha viszont nem az, es ezt be is tudja bizonyitani - na nem a polpolt fele birosagon, mert az elkaszalna mar az elso probalkozasat is -, mondjuk egy kulfoldi birosagon, akkor tegye azt, de suru kussban.

Harival ertek egyet - amig jogerosen el nem itelik, addig csak gyanusitott, nem tettes,.
Es en sem csipem ot, semmilyen szinten sem...
micfild
@zöldszem: egyrészt... lehet hogy nem véletlenül fordul a nyilvánossághoz...másrészt... nem kell mindent elhinni.. mert a média szereti úgy tálalni a híreket, hogy megvedd az újságot, hogy odakattints a hírre.. újra és újra...aztán lehet a fele sem igaz...
zöldszem
@micfild: "Ha nem olvasol újságot, tájékozatlan vagy. Ha olvasol, akkor viszont félreinformált."
/Mark Twain/
wagabund
ajaj...úgy tudom, a vízzáró réteg átfúrása, hogy artézi vízhez jusson valaki, ahhoz engedély kell...aszem csak a talajvíz-kútból vételezett víz nem adóköteles, de az artézi víz.vétel az igen...ráadásul bejelentésköteles.(értelemszerűen)

Ennek Galambos ügyvédje vajon utánanézett-e?

Asszem sikeresen fűrészeli a fát maga alatt...mert nem csak víz-villany-gázlopással, de ártézi víz engedély nélküli vételezéséért is felelősségre vonjá(ha vonják)...ráadásul húsz éve, tehát a rendszerváltozás utántól...

Asszem nem gondolta át ezt a nemzetközi jogorvaslati fenyegetőzést...

lehet, hogy kirúgta az ügyvédjét?
wagabund
@micfild:..."a média szereti úgy tálalni a híreket, hogy megvedd az újságot, hogy odakattints a hírre.. újra és újra...aztán lehet a fele sem igaz..."...

nálad a pont!
Hari
@zöldszem: csak ismételni tudom magam, ha Lajcsi ilyen (én nem hallottam) önbevalló nyilatkozatot tett, akkor az ügyészség bénaságát igazolja, hogy erre alapozva sem tudtak rábizonyítani. Azt is csak ismételni tudom, hogy ha nincs megalapozott vád, a bíróság kvázi automatikusan elrendeli a szabadlábra bocsátást, mert ok nélkül nem tartható lakat alatt. Mármint egy magára valamit is adó de demokráciában.
kukac50
Olyan törvényt akart hozni Orbán ha valakinek megtetszik a házad elvehessék Tőled,lehet,hogy most ezt alkalmazzák! Ha úgy érzi Lajcsi,hogy igaza van menjen nemzetközi bíróságra.
Magyarországon nem működik az igazságszolgáltatás.
wagabund
@Hari: ha időben szólnak a bírónak...csak el ne keveredjen az ítélet...
nevemnick
Lakodalmas Lajos ... ezen jót röhögtem.
Hari
@wagabund: manapság ezen a vidéken minden megeshet, és annak az ellenkezője is. A szeliranyt kell figyelni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.