„Más országban az ilyen mondatok bűncselekménynek számítanak” – egyebek mellett ezt írta facebookos bejegyzésében Kövér László salgótarjáni nyilatkozatáról Dömsödi Gábor volt televíziós műsorvezető, aki most a Nógrád megyei Pásztó polgármestere. Szerinte a házelnök „legközelebb számoljon legalább 1990-ig, mielőtt kinyitja a száját”.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

colibri
Sok hasonló Kövért (is) kritizáló beszólás kellene!
karma1
Domsodit mindig egy korrekt teves szemelyisegnek tartottam, ezek szerint csak erosodott a jelleme, es masok is elismerik, ha kepes volt Paszton fuggetlenkent polgarmester lenni.

Orulok, hogy kinyitotta a szajat, kover meg jo nagy bajban lehetett, mert nem hazai palyan volt, nem zavarhatta ki, nem itelhette penzbuntetesre Domsodit...

Ugyanez volt a politika Tapolcan, Veszpremben, mindenkinek mindent beigert, de ha a varos nem a fideszes kepviselot valasztotta meg, akkor az igeretbol semmit sem tartott be. Igy tette tonkre Esztergomot, Tetenyi Evat, dehat a fidesz sosem volt olyan szegeny, hogy igerni ne tudott volna...

Most mar igergetnek, rezsit csokkentenek, kotelezove teszik megemliteni, hogy a CSOK nem jott volna letre a fidesz nelkul, vagdalkoznak, vadaskodnak, - ebbol is latszik, hogy a kormanyzasukban semmi konzekvencia, semmi eltervezett elem nincs, mindent arra epitettek fol, hogy "lopjunk annyit, amennyit birunk, mindegy, milyen aron, milyen modon"

De remelem, most nagyon megszivjak. Eddig meg senki nem merte ezt az egyebkent mindenki szamara vilagos tenyt egy fideszes fejehez vagni, hogy ti. zsarolassal, penzelvonassal buntetik, ha nem fideszes gyoz a keruletben.

A fideszesek kozt is vannak boven, akik nem ertenek egyet a vezetessel, viszont elkotelezett lokalpatriotak, mindent elkovetnek a valasztoikert., Erre nagyon jol ramutatott Domsodi, tehat kover itt hiaba lengette be a mezesmadzagot, hoppon maradt...
coni
A fővárosiak tudnának arról mesélni, hogy mekkora hiba volt "családtagot" Főpolgármesternek választani.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.