A fizetett cikkek tartalmát is egyeztette a minisztériummal a PestiSrácok.hu - tudta meg az Átlátszó. Január végén számolt be arról az RTL Híradó, hogy oknyomozó cikkek készítésére kérte fel a Földművelésügyi Minisztérium a kormányközeli portált, a sorozatban a szocialista kormányok "földrablásait" igyekeztek bemutatni, a szerkesztőség viszont cáfolta, hogy szándékosan ez lett volna a koncepció.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Érdekes, hogy amikor betámadják valami egyértelmű korrupcióval a kormányt, akkor nem cáfolnak tényekkel alátámasztva, hanem gyorsan közlik, hogy a szocik is ezt tették.
Ugye arról komplett listánk van, hogy mit utáltunk az előző kormányokban, miért nem ők kormányoznak ma. De mondjon valaki bármit, amiben ezek még nem nőttek föléjük. Igazából nem a szocikat utálja senki, hanem amit tettek, ahogy kormányoztak. Na most ha ezt más csinálja, más név és jelszó alatt, esetleg megtriplázva, akkor az jó? Akkor már nincsenek ellene érvek?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.