Az oktatási államtitkár nem érti, a Mendrey László vezette szakszervezet miért nem a kormánnyal tárgyal a szándékairól. Szerinte tüntetésen nehéz rendezni szakami kérdéseket, úgyhogy a PDSZ valószínűleg valami mást akar.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

GeoCravker
Az a bizonyos magas labda...
Palkovics nem Czunyiné. ...
S le is csapta...
preparátor
Most aztán látszik feketén fehéren! Nem a megegyezés nekik a lényeg, hanem a felfordulás, a lázadás és az ország megosztása! Ez nem a gyerekekről szól, hanem bukotték politikai ambícióiról, akik bármit tönkretesznek, csak megint a hatalom közelébe kerülhessenek! A megvezetett buta libák meg kockás ingeznek és gágognak illedelmesen az uszítók vezényszavára!
Nagy Mária
Évek óta a megegyezés a célunk, a gyerekek érdekében is. Soha senki nem hallgatta meg, hogy rossz a tanterv, hiába küldtek a tantestületek véleményt. (Szerintem soha senki el sem olvasta ezeket.) Anyagi okokból belementünk az OFI-s kísérleti tankönyvek használatába. Ezek hibáit is folyamatosan jeleztük, semmi változtatás nem született. A 6- 7-s matematika tankönyv felépítése teljesen logikátlan, használhatatlan. Most ott tartunk, hogy tilos a gyerekeknek a könyvből tanulni, de ez nekem kerül rengeteg előkészületbe. A gyerekek miatt megteszem, mert tanítani és nem butítani szeretnék.
Megegyezés alatt, a KLIK által összehívott fórumon feketén-fehéren kiderült, hogy lényegi változtatást, mely a gyerekek érdekét szolgálná nem lehet várni. A KLIK igazgató mondása " a SZÉK határozza meg a tudatot".
Én minden politikától függetlenül kérdezem "preparátor", mit lehet még tenni?
Nagy Mária
Ja, és a pedagógus társadalomra nem a felfordulás, lázadás a jellemző. Palkovics úr nem egyeztetni akar, hanem az eddigi rossz rendszert lenyomni a torkunkon, némi látszat módosítással. Mi 5 éve szeretnénk egyeztetni, süket fülekre találva, tudja ezt valaki, volt erről valahol cikk, hír?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.