Katonai terepjárók és páncélozott harcjárművek cirkálnak a kerítés mentén. Jelentősen - mintegy több száz fővel - megnövelte az utóbbi napokban a Magyar Honvédség a magyar-szerb határnál szolgálatot teljesítő katonák létszámát - tudta meg az MTI. Forrás: MTI/Kelemen Zoltán Gergely Apáti Zoltán, az Alföldi Ideiglenes Alkalmi Kötelék parancsnokának tájékoztatása szerint a növekvő migrációs nyomás és fokozódó embercsempész tevékenység miatt volt szükség a járőrszolgálat megerősítésére, földön és levegőben egyaránt. Forrás: MTI/Kelemen Zoltán Gergely Az ezredes elmondta, az MI-8-as katonai helikopterek Röszke, Mórahalom, Ásotthalom és Kelebia térségében végeznek - nappali és éjszakai - felderítő repüléseket, míg a határra küldött plusz Mercedes terepjárók, Rába tehergépkocsik és BTR-80, illetve BTR-80a típusú páncélozott harcjárművek főleg a veszélyeztetett térségekben, az ideiglenes biztonsági határzár közelében cirkálnak majd.

Forrás: vasarhely24.com
Feltöltő: lópicigáspár
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sziszifusz
Szerintem ez a látványos katonai akció készíti elő a terror veszély miatti rendkívüli állapot bevezetését. Lehetővé teszi a március 15-re tervezett tömeges demonstrációk letiltását.
lópicigáspár
És mi értelme, ha nem lőhetnek! Parasztvakítás! Kiszámolta valaki mennyibe kerül ez az adófizetőknek!?
wpym
Ez nagyon szép, de amíg nem szólnak az 50-es kaliberűek, amíg nem robbannak száz számra a gránátok, addig ennek nem sok értelme van.
Cicamama55
Milyen igaz erre a helyzetre is, hogy amelyik kutya ugat, az nem harap...
Sziszifusz
Szerintem ez a látványos katonai akció készíti elő a terror veszély miatti rendkívüli állapot bevezetését. Lehetővé teszi a március 15-re tervezett tömeges demonstrációk letiltását.
Cicamama55
De Matolcsi nem gumilövedékeket vásárolt...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.