A közmédia szerint teljesen rendben van az, hogy úgy vágták meg Pukli István nyilatkozatát a híradóban, hogy azzal teljesen más értelmet nyert az, amit valójában mondott – írja a 444.hu.

Egy tízperces nyilatkozattal indult az egész, ami egyszer egészben lement a közmédiában, de utána már a híradóban megvágva és egy másik nyilatkozattal kiegészítve ment le:

„Ez egész egyszerűen nem igaz, nem indítottam el semmiféle lavinát, azzal indult el a lavina, hogy egy információt belebegtettek, és egy börtöntölteléket szakértőként meghallgattak, aki 6 évig ült börtönben, ráadásul aki a holokauszt áldozatairól mondott eléggé illetlen szavakat annak idején, és az ő szavára adnak, innentől kezdve nem hiszem, hogy bármilyen módon is én indítottam volna el ezt a lavinát.”” -utalva arra, hogy a TV2-ben Zuschlag Jánossal próbálták összemosni, és ő csak ezután beszélt a Klubrádióban arról, hogy nagyapja ávós volt, testvére pedig drogügyek miatt van börtönben, hogy ezeket a családi ügyeket ne a kormánypárti sajtó hozza elő.

A hírműsorban azonban csak annyit idéztek a válaszból, hogy nem ő indította a lavinát, utána pedig bevágták a rokonaira vonatkozó klubrádiós nyilatkozatát. A kettő együtt már azt mutatta, hogy Pukli hazudik, holott csak manipulatív módon megvágták a nyilatkozatát.

A Magyar Nemzet rákérdezett az MTVA-nál, hogy hírhamisítás volt-e az M1 anyaga. Az MTVA válaszában közölte, visszautasítják a hamisítás vádját; mindenben a vonatkozó médiaetikai elveknek megfelelően járt el a szerkesztőjük, a releváns részeket vágta be a hanganyagból. „Ez bevett a magyar és a nemzetközi médiavilágban egyaránt”.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

cs.n.
@JAJMÁR: Ilyenkor mindig azzal jönnek minden fórumon, hogy bezzeg Gyurcsány meg a Pártkelte az jobb volt, mi? Egy műsort próbálnak egy egész propagandagépezettel összehasonlítani, nonszensz.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
cs.n.
Tuggyuk, a magyar BBC. Nagyon savanyú, nagyon narancssárga, de legalább a miénk. Hurrá, és Éljen a Párt.
JAJMÁR
Nézi valaki a köztévés híradót? Gondolom az, aki hazugságokat akar hallani. Pl. a preparátor talán, oszt' itt próbálja terjeszteni.
cs.n.
@JAJMÁR: Ilyenkor mindig azzal jönnek minden fórumon, hogy bezzeg Gyurcsány meg a Pártkelte az jobb volt, mi? Egy műsort próbálnak egy egész propagandagépezettel összehasonlítani, nonszensz.
vonotok
Ezt a szar, hazug híradót ki az a barom aki még nézi???
JAJMÁR
@cs.n.: 11:02 Csak a lényegi különbséget nem "akarják" érteni, mert tönkremenne az életük értelme, a gyúrcsányfóbia :-D
karma1
Asszem, ez volt az egyik ok, amiert kinnmaradtam itt, ahol elek... Nem vartam meg, amig a hazugsag kotelezo lesz, es ez lesz a mindennapok alapveto igazsaga...

Ha en mondok valamit, akkor az ugy van jol, minden szava, betuje ott es akkor azt jelenti, amit mondani akartam azzal a szoveggel.

Minden mas ferdites, kiragadas, sorrend megvaltoztatas MANIPULACIO, ami azt jelenti, hogy ahogy a hireket manipulaljak, ugyanugy manipulaljak az embereket, mint marionettes a babokat...

Koszonom, a hazugsagot tartsak meg maguknak, en utalom az ilyen sejthalmazokat...
coni
Ez az a csatorna amelyik keveri Kairót és Köln-t (az időpontokkal együtt). Ez csak náluk "bevett szokás".
bakegya
A miheztartás nagyon hasznos LEHET...kis balázs-mondja -KEZDÜNK-aztán -meszes bogi,...bogi itt vagy???...és mondja mondja mint a meszes,levegőt se vesz...ugye,ugye megint jönnek és jönnek a migránsok...ugye,ugye sokan vannak...???-az időjárásjelentés is politikai értékkovácsolt formátumba öntött,HOL-OTT MINDENK TUDHASSA,NEM CIGÁNYGYEREKEK POTYOGNAK AZ ÉGBŐL,naponta 77-szer. A MENTÁLHIGÉNÉ MINDEN SZINTJÉT NÉLKÜLÖZI AZ M1,arra kíváncsi vagyok meddig bírja még ez a birka fiatakokból A MAGYAROK NEMZETI LÓFASZÁBÓL ÖSSZEGYÚRT TÁRSAVSÁG.DDD
Lepényleső
Én azt mondom; bevehetnének egyebet is,a szokásaik közé.
Fradigege
A lavinát a Hermann Ottó gimnázium indította, Miskolcról. Novemberben szóltak. Nem történt semmi. Borították a bilit. Pukli István emellé állt. Van baltám. Lámpavas megoldható.
Desischado
Kötelező nekik hazudni, ezért vannak kitalálva! Aki hülye, az be is veszi! Megy a hazugságcunami, Puklit pontosan azért akarják karakter gyilkolni, mert ki mert állni a pedagógus tüntetésen! Ez a cél, akik változást mernek akarni, azokat ki kell nyírni! A jó c...va édes...nyátok! Egyébként meg ki az a hülye a birkákon kívül, aki ezt a szennyadót nézi?! Én biztosan nem!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.