Magyarországon abszolút nincsen kultúrája a politikai kampányok alatti tévés vitának, bezzeg Amerikában. Az Egyesült Államokban kisebb biznisz épült fel az elnökjelöltek összecsapásaira, és a viták után minden közösségi oldal ettől hangos. De miért lett ekkora látványosság az Egyesült Államokban a tévés vita, és miért nincs ilyen Magyarországon?Bár az elmúlt években többször is próbálkoztak Magyarországon egy tévés vitával, ez rendre kudarcba fulladt. Még ha sikerülne is leültetni a vezető politikusokat egy asztalhoz, a szócsata valószínűleg unalomba fulladna, mivel hiányoznak az amerikai kampányban megszokott erős egyéniségek, ráadásul itthon pártonként csak egy ember a miniszterelnökjelölt. Bár kétségkívül szórakoztató pillanat lenne a magyar televíziózás történetében.

Forrás: privatbankar.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mézike
Ahhoz hogy két ember vitatkozzon egymással kell önálló gondolkodás, gondolatok, és érvek amikkel ezeket meg tudja védeni. Na most ha az egyik félből mindezek hiányoznak akkor mi a tökszárról vitatkozna a szentem?
verum
Itthon sajnos nem sok kultúra van.
Hogy Orbán nem ül le senkivel a kamerák előtt vitázni?
Na és? Megnéznék szívesen egy Gyurcsány-Vona, vagy Schiffer-Semjén párbeszédet is, esetleg Szanyi-Lázár csörtét.
Miért nincsenek ilyenek?
RonaGyuri
Nem állítom, hogy nagyon nagy kultúrája volt, de ami volt Orbánnak az sokk volt! =))
Toby
Orbánc - a genyó ! - a Gyurcsánnyal folytatott tv-s csörte óta egyáltalán nem vállal olyan szerepet, ahol, szemtől-szembe menne a harc, a nyilvánosság előtt !
Hazudni mégiscsak bitonságosabb egyedül, papírból felolvasni !
dr. prédikátor
Például azért nem ülnek le mert a fütyiszes geciknek nincs önálló gondolatuk, mondanivalójuk!!!Amióta viktor szopkin felmosórongy lett, pláne nem mernek leülni! A kultúrájukat meg a köteles lancelot meg a zselés prütyi képviseli!A viktor szopkin meg csak papírból tud beszélni,csak azt fujja amit a hablatyárpi leir!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.