A kedvező befektetői környezet, illetve a vonatkozó kormányzati intézkedések hatására az ingatlanpiac további fellendülésére számítanak a CIB Csoport szakértői. Növekvő kereslet jellemző a bankcsoport tapasztalatai szerint a lakóingatlanok építésére alkalmas telkek iránt, és sokan keresik a szállodákat és a befektetés céljára alkalmas egyéb ingatlanokat is. A CIB Csoport szakértői 2016-ban az ingatlanpiac további élénkülésére számítanak. Egyik oka ennek azon kormányzati intézkedések várható hatása, amelyek ugyan elsődlegesen az otthonteremtést, a lakáscélú ingatlanvásárlást igyekeznek segíteni, de közvetve hatnak a kereskedelmi célú ingatlanok piacára is.

Forrás: epulettar.hu
Feltöltő: épülettár.hu
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bakegya
TIBORC-MÉSZÁROS ÉKEKEN KÍVÜL ITT NEM SOK POTENTÁT VESZ rajtatok keresztül a történelmi örökségéből E HAZÁNAK semmit.Korrupt zsiványság ahogy az állam pénzét mossátok egyeseknek,de nem tisztára!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.