A Kúria döntése után indul a verseny, az MSZP-sek semmit nem bíztak véletlenre, már napokkal ezelőtt letáboroztak az épület előtt.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
1magyar
@eugen4402: Nem szabad elfelejteni, hogy ezeket is mi fizetjük - elég busásan.
eugen4402
@1magyar: Nem csak az igazi demokrácia kerül sokba, hanem az ilyen papírmaséból préselt utánzat se olcsó mulatság. Dehát valamit mégis ki kell raknunk a kirakatba...
zöldszem
Igazatok van! Nem a boltok vasárnapi "nyitvazárva" tartása a fontos. De!Teljesen mindegy lenne, hogy miről akarnának népszavazást kezdeményezni. Itt addig míg Orbán van hatalmon nem lesz népszavazás semmiről!!! Max arról amiről maga Orbán akar!!! Tudomásul kell venni a népnek az a dolga, hogy gürizzen, fizesse az adót a száját meg fogja be!!! Maga a boltbezárást sem értettem. Oké legyenek zárva, de ezt az érdekképviselet kezdeményezze, előzetes felmérés alapján! Így ebben a formában ez a vasárnapi boltzár arról szól, hogy a hatalom az erejét fitogtatja és azért is lenyomja a torkunkon, ha az nekünk nem tetszik is. És még gyáva is, mert, még szavazást sem mer tartani róla!
Tehetik az órát Nyakó hálószobájába is, ha még beadják is az indítványt, úgy sem lesz semmiről népszavazás!!!
1magyar
@zöldszem: Én nem megyek el, a kormány is miért nem engedi, ha a dupla bért fizetnék és nem szabadnapot adnak érte?
A népszavazás ez ügyben pénzpazarlás.
zöldszem
@1magyar: Valóban pénzpocsékolás, ha lesz egyáltalán. De, az hogy elfogadta semmit nem jelent, majd vissza dobja valami kifogással! Dupla bér, ebben az ügyben is az érdekképviselet lépjen. Én úgy érzem a kormánynak ehhez semmi köze!! És ahhoz sem, hogy egy vállalatnál hány műszak legyen, valamint a kereskedelmi egységek mikor és meddig legyenek nyitva. A dolgozókat védje a szakszervezet!!! Ezzel a vasárnapi zárással, akár elismerik, akár nem bocsájtottak el dolgozókat! Valamint elvették a lehetőséget az egyetemisták fősulisok egyszóval a diákok + pénz keresetét! Sok diák dolgozott vasárnaponként a szabadnapos állandó munkások helyett. Miért nem lehet beismerni ezt elkúrtuk??
wagabund
..."Népszavazás: Nyakó István már a helyszínen, újra megpróbálják beadni a kérdésüket"...

Nyakótól elvenni a telefonját, és kioktatni, hogy legyen a kezében az országgyűlési képviselői igazolványa, amit felmutathat futás közben...előtte pontosan megmutatni neki hol az ablak, ahol be kell nyújtani a papírt...sportcipőben ha lehet.
...anyukája maradjon otthon.

éberség elvtársak!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.