A Fidesz frakcióvezetője szerint konszenzus alakult ki a kormányoldal, valamint a Jobbik és az LMP között abban, hogy alkotmánymódosításra van szükség a terrorveszélyhelyzettel kapcsolatban, a kérdés rendezésében pedig már csak jogdogmatikai nézeteltérések maradtak.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bakegya
AZTA HABRONGYOS TELJHATALMAT AZ ORBÁNMAFFIÁNAK!!!-Hát ha minden értelmes még termelő- munkaképes magyarból migránst akarnak csinálni,nyugodtan tegyék meg,CIGÁNYKODJANAK.VISZEK MAGAMMAL MÉG NÉGY EMBERT A CSALÁDOM MINDEN TAGJÁN FELÜL IS-azonnal amint megszavazza az orbán jobbik fele,de az LMP AZ MÁS,az szélhámosság lenne.
bakegya
@bakegya: a fenti bejegyzést a A jobbik-lmp-fityiss összeborulásról szóló cikkhez szántam.
karma1
@bakegya: Nyugodj meg, oda is ment... Vajon mennyit adhatott nekik orban, mit igerhetett, hogy megvan a nagy osszeborulas? Es vona? Hol van? Ket hete suru kuss rola...

DK? Gyurcsany???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.