A Fradi után a sikeresnek épp nem mondható utánpótlás-egyesület, a Puskás Akadémia labdarúgócsapata is önálló műsort kap a a közmédia sportcsatornáján, a M4-en – írja a Comment:com

A sajtóközleményben ez áll:

Április 8-án, pénteken 15 órától az M4 Sport csatornán elindul a Puskás Akadémia magazinműsora. Havonta 26 perc, s benne minden, amit az Akadémiáról tudni érdemes. Exkluzív tartalmak, a Puskás Akadémia FC mellett kiemelten foglalkozunk az utánpótlással és akadémistáink mindennapjaival. Hírek, elemzések, háttér információk. Találkozzunk az M4Sporton is!

 A Puskás Akadémia csapata jelenleg a tabella 11., kieső helyén áll. A stadionnak otthont adó Felcsút pedig mintegy 1700 lakossal büszkélkedhet.

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
"A Puskás Akadémia csapata jelenleg a tabella 11., kieső helyén áll."

F***a ! Ezt akarják reklámozni debilék ?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Toby
"A Puskás Akadémia csapata jelenleg a tabella 11., kieső helyén áll."

F***a ! Ezt akarják reklámozni debilék ?
vonotok
Ki a szar fogja nézni??? Erre bezzeg van pénz. Hogy dögölnének már meg.
papa.49
Én már csak a F 1. nézem ezen a kanálison, bár sokszor előfordul hogy inkább a német RTL. nézem, mert szörnyen idegesít annak a spinének a visítozása aki a felvezetőben van ha jól tudom Mérei Andrea, hát ki nem állhatom...
justhpeter
Fogadok, hogy sokkal élvezetesebb lesz mint az El Classico. Már előtte egy órával a tévé elé ülök, hogy le nem maradjak.
verum
Én már alig várok egy olyan műsorsorozatot, ahol Orbán beszédeit lehet látni-hallani és ahol elmondhatja firssiben, hogy az elmúlt néhány napban éppen milyen reformok voltak sikeresek.
És még vetélkedőt is lehetne csinálni ezekből a műsorokból. A nyertesek kaphatnak Orbán-szobrocskát, vagy festményt.
És a terrorveszély megelőzése miatt ellenőrizzenek minden TV készüléket és aki nem nézi, ahhoz szálljon ki a NAV, vagy a TEK, de legjobb mindkettő és kapja meg a megérdemelt büntit.
verum
... és hogy mi lenne a megérdemelt bünti? Archiv felvételek alapján napi nyolc órában nézze végig az eddigi köztévé adásait, egy hétig. És nincs ám felfüggesztett, azonnali letöltendő!
papa.49
@verum: Mond nem vagy te kissé gonosz velünk, akik ki nem állhatják ezeket a ,,VERETES MŰSOROKAT,,???
human
Múltkor az egyik sportcsatornán pont azon poénkodtak, hogy "világhírű" felcsúti akadémia csapatában alig van saját játékos. Ez a tévéadás sem azért kell, mert bármi értelme van. Egyszerűen Orbán szeretné látni az akadémiáját a tévében. Ezzel azt az illúziót élheti át mintha ilyen rendkívüli dolgot hozott volna össze.
verum
@papa.49: - én nem tartozom azok közé, akik ki nem állhatják - ugyanis sosem nézem. ;-)
pbalage
amennyit tudni érdemes róla, azt tíz másodperc alatt elmondom:
a főgóré lopásügyi idiotizmusára recskázó beszari cégek által felépített neoprimitív buzeráncskomplexum.
nemkati
Az Akadémia, jelentése szerint, valami igen magas szintű értelmiségi iskolát jelent. Ezt a kifejezést alkalmazni focistákra, nekem nagyonis nevetségesnek tűnik.
Pálinkafőző Rézüst
A qrvanyátok! Ezt a kis szemét "sport" csatornát csak és egyedül a F1 miatt nézem, és csak akkor! Mert sajnos az UPC kivette az osztrák, és a német RTL csatonrát, ahol addig tudtam nézni, a szujó nevű semmiheznemértődemindenholottvagyok nevű szerencsétlen nélkül. Sajnos már ez is csak a múlt...
bakegya
EGY ÚJABB TERROR CSELEKEDETE A ZORBÁNNAK-bunkó,már csakkk nem minden média felületet befoglaltatott a parasztvakítóival nyomott narancsköddel.
namihami
@justhpeter: Sőt!
Dvd-re vesszük és archiváljuk, hogy a késői utókor is maradéktalanul élvezhesse majd.
És a fantasztikus kereslet miatt milliószámra áruljuk is.
papa.49
@Pálinkafőző Rézüst: a tegnapi 22:11. re. Én azért szereltem fel egy műholdas antennát, hogy bármikor tudjam nézni a német RTL. a F 1. et...
human
@Pálinkafőző Rézüst: Látom vágod az F1-et. Engem az érdekelne, hogy Palik Laci milyen posztot töltött ott be és volt-e ennek köze ahhoz, hogy hirtelen elhagyták az országot a feleségével?
Pálinkafőző Rézüst
@human: a Palik volt a Hungaroring főmenedzsere (vezérigazgatója), orbán nevezte ki, mellette pedig közvetítette (? inkább végig ordibálta, meg a "gyulával" poénkodott) a futamokat. De akkor még volt német RTL, ahol lehetett élvezni is a cirkuszt. Oszán aki kinevezte, az el is takarította...Ma sem tudni, miért.
Dr. Felipe
"Havonta 26 perc, s benne minden, amit az Akadémiáról tudni érdemes. "

Az a helyzet elvtársak, hogy már mindent tudunk róla, újat már nem tudnak mutatni elvtársak. Eddig 11 milliárdot tüntettek el benne elvtársak. Ez kurva sok év lesz elvtársak.
human
@Pálinkafőző Rézüst: Én a rallyt szerettem nézni. Egyszer láttam Palikot nyilatkozni mint pilóta. Nekem nagyon úgy tűnt, hogy csak azért vezethetett, mert "valaki" és nem azért, mert alkalmas rá. A helyett, hogy a futamról beszélt volna nyomott valami fellengzős halandzsát. Szerencsére a navigátor beszélt a lényegről is, mert ő értett hozzá. Sajnáltam, hogy a versenyben a magyarokat olyan képviselte aki csak a kapcsolatai miatt lehet pilóta.
human
@Dr. Felipe: Legfeljebb a kanári szigeteken. Ahogy Orbán mondta. Majd jönnek az ügyvédek, oszt jónapot.
kkalman
A Puskás Akadémiáról havonta 26 perc. Mit lehet akkor majd látni az M4-en? 26 perc sötétséget?
papa.49
@kkalman: A havi 26 perc is borzasztóan SOK!!!
kkalman
@papa.49: ma, 09:03 Bármelyik magyar focicsapatról havi 26 perc sok a TV-ben. Sőt! Sokkkk!
papa.49
@kkalman: Egyetértek!!!
A csutifélkegyelmű vajon miért nem jön rá erre???
Hellcat
Én szeretem a qrbán saját kis csapatát...nagyon sok pénzt hozott már nekem...egyszerűen ellenük kell fogadni :D De imádok ellenük fogadni istenem :P

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.