Kiss László úszókapitány lemondása után az úszóedzőket képviselő edzőbizottság tagjai különösen rosszul érezhetik magukat: a bukás előtti napon az úszószövetség még beterelte őket a Kisst megerősítő szövetségi nyilatkozat mögé. Aki azt akarja, hogy a versenyzői jelentős versenyeken ússzanak, kénytelen volt beállni a felsőbb akarat mögé – mondta egyikük a hvg.hu-nak.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mangu
Ami a MUSZ-ban folyik, az már nem röhej, hanem szégyen. Ennél már csak az a nagyobb szégyen, hogy a felügyeleti szerv kussol.
Cicamama55
Én úgy látom, ez a felső akarat mögé való besorakozás -a féregjáratok-okozzák minden területen az anomáliákat... A kormány ab hoc intézkedései, törvényei, az emberek kilátástalan, kiszámíthatatlan jövőképét eredményezik.
human
Emlékeztek még a paralimpiai egyesület elnökének botrányára? Ahol az elnök az egyesület pénzéből fizette ki deviza hitelét? Szerintem a MUSZ-ban is ez megy csak sokkal nagyobban.
Tényleg, nem tudja valaki, hogy a paralimpikonok volt elnökét lecsukták már?
papa.49
@human: Dehogy még eljárás se indult ellene, most ,,jegelik,, a dolgot majdcsak feledésbe merül)))))))))
human
@papa.49: Most olvastam, hogy 2015 szeptemberében már sikkasztás gyanújával kezdtek vizsgálódni Gömöri Zsolt ellen. De mivel tompika pont úgy vette szárnya alát Gömörit, mint Orbán Farkas Flórit gyanítom, hogy el lesz sikálva az ügy egy ejnye bejnyével.
mno.hu/politika/sikkasztas-a-gyanu-gomori-zsolt-ellen-1314312

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.