Az már biztosnak tűnik, hogy a minisztériumok felköltözésével együtt több mélygarázs is épül a Várban, bár erről még nem született kormányzati döntés. A budavári önkormányzat szerint azonban az ezernyi autóhely nem eredményez majd jelentős forgalomnövekedést.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Helyes, ez a minimum. Tűrhetetlen, hogy ezek bármit megtehetnek a táradalom kárára, a társadalom pénzéből. Műemlékeket barmolnak szét, száz éves fákat vágnak ki, mindent saját kedvükre alakítanak, várba költöznek, parkokat semmisítenek meg, mindezt a mi százmilliárdjainkból. Erre a legkevésbé sem kapta felhatalmazást, de még akkor sem ha a saját pénzüket költenék. Úgy alakítják magukra az országot a mi pénzünkből, hogy ahhoz nekünk semmi közünk? Micsoda egy balfasz népség vagyunk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.