Elkezdődött a röszkei terrorcselekménnyel vádolt szíriai férfi pere, akit a tavaly őszi röszkei zavargások után három nappal, Győrben fogott el a Terrorelhárítási Központ. Ahmed H. tagadta az állami szervek ellen irányuló erőszakos cselekményeket, a bíró megemelt hangon kérdezett, az ügyész ízekre szedte a vádlott vallomásait, az ügyvéd egyelőre nem látja azokat az adatokat, amelyek alapján védence terrorcselekményben bűnös lehet, szerinte a per a magyar jogrend próbája lehet.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
Az biztos, a mellékelt ábra szerint ,,nem ismeri a bírót,,...
Toby
Egy büdös lábú, renitens ugarmagyar, csak garázdasággal lenne vádolva...
wagabund
egy kicsit hiperaktív volt a szentem...az a kő hogy a francba került a kezébe? valaki beletette...
szegény bíró...most meglátjuk milyen alapos az ügyészség, mit tálal a bíró elé...lehet, hogy ez a faszi is röhögve fog kicsámpázni a bíróságról, mert a vád szart sem ért?
Peller Anikó
@ló: mitől lenne ártatlan a szentem? Csak egy esetben lehetne ártatlan, ha kifejezetten, akarata ellenére toloncolták volna ide Szíriából a tekesek, csak azért, hogy bíróság elé állíthassanak valakit.

De amikor ránk rontották a határkerítést, akkor nem tűntek ártatlannak és örüljenek ha bírósági perrel megússzák. Őfeléjük ezért simán lelőtték volna őket, jogosan. Ügyvédek nélkül.
kamazuka
A hazai törvénykezés, a jogalkotás csődje!
lópicigáspár
@Peller Anikó: Mikor legeltettünk együtt libát a Kárpátok szent bércein, hogy becézgess!?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.