Medveczkynek régóta van egy rajongója, Aurél. Egy vacsora alkalmával az ő "küldönce" ült a táncosnő mellé, majd a futár a megbízó nevében egy ajándékkal lepte meg a dívát. A férfi előhúzott két ékszeres dobozt, s Aurél nevében megkérte a kezem. Egy gyémántgyűrű és egy pazar kísérőgyűrű kíséretében - árulta a lapnak Medveczky, aki érthetően megdöbbent, de elfogadta az ajándékot. Medveczky és a dúsgazdag ingatlanügynök a 70-es években találkozott először, Aurél akkor táncosnőként figyelt fel a művésznőre. Akkor egyszer már megkérte a kezét, ám Medveczky visszautasította. Az elmúlt évtizedekben kapcsolatban maradtak egymással. Ennél meghökkentőbb történetet ma nem fogsz olvasni. A népszerű díva kezét futárral kérte meg 90 éves vőlegénye.

Forrás: hirstart.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Bocsi, de muszaj volt ezt bekuldenem. Olyan szep Danielle Steele-es romantikus sztori, es persze a muveszno valasza: persze, elfogadja ferjenek, csak eppen azt nem tudja, mennyi idejuk lehet meg hatra, mert Aurel 90 eves...

Nyuszika, Te sem vagy mar egy hamvas rozsaszintalpu,... Eddig ugyis orizgetted a szuzies csokjaidat a Nagy O-nek, most vedd elo es porold le oket...:o)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
@eszegfu: Hat nem is santikalhatna az oltar ele egy futasgatloval, az tuti!...:o))))
(Te miket tudsz???...:O))))))
eugen4402
@karma1: Egy kis nyugdíjkiegészítés..? Mindenki jól jár mint a mesében, mert a szerkesztőségnek is bejön a befektetés, a rengeteg klikkelésből.:-)
karma1
@eugen4402: Ja, van benne valami,...:o))))
eszegfu
@karma1: Elsőre "fogamzásgátlónak" olvastam...nyilván a téma miatt! Egyébként, amikor elperecelt és baj lett a lábával, akkor kapott a rehab miatt rokkikártyát. Most visszavonták, de "harcol" érte, mert van valami gerincbaja, amit már régen állapitottak meg nála. De szerintem ez meddő kisérlet... hiszen annak idején a gerince miatt nem kapott, akkor most sem...legalábbis remélem (azért ő nem annyira beteg, hogy egy parkolótól ne tudjon elsétálni az épületig -- hiszen saját házában a rengeteg virágát is ő locsolja, cuccolja a vizet... legalábbis ezt mondta)!
karma1
@eszegfu: Ja, arrol lattam videot is, csak ugy repked a viragok kozott, mint egy mehecske... De lehet, hogy ez a video meg a balesete elott keszult...

FUTASGATLO - mi igy beceztuk a MAV Rehab-on a jarokeretet,...Volt szerencsem egy evig vizszintesen fekudni, de a jarokeret kimaradt: 2 mankoval szaladgaltam, mint egy suldojanyka...:o))))
aremy
@karma1: a járókeret mint futásgátló, ez naggyon jó!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.