A Jobbik az emberek képébe hazudik és megtéveszti őket, az a Jobbik próbál igazságot osztani korrupciós ügyekben, aki maga is ilyenekbe keveredik – közölte a Fidesz-frakció Vona Gábor Jobbik-elnök szombati beszédére reagálva.

Vona Gábor a párt majálisán többek között a Fideszt, a miniszterelnököt és a jegybankelnököt is bírálta. Kifogásolta egyebek között, hogy a Fidesz politikusai nem nyilatkoztak arról, hogy nincs offshore érdekeltségük, nem vettek ki pénzt bedőlés előtt a Quaestorból, és nem hozták nyilvánosságra a velük egy háztartásban élők vagyonnyilatkozatait. Kritikával illette Orbán Viktor tanácsadóit is, úgy fogalmazott: "nem az a baj, hogy van egy miniszterelnökünk, aki nem tud mit kezdeni a korrupcióval, hanem az a baj, hogy van egy miniszterelnökünk, aki maga a korrupció".

A Fidesz-frakció az MTI-hez szombaton eljuttatott közleményében azt írta, hogy maguk a Jobbik politikusai sorra buktak le, hogy ők maguk hordják szét a közpénzt. Az általuk vezetett önkormányzatokban nincsen valódi eredmény, csak a pénzre hajtanak. Ózdi polgármesterük gátlástalanul a saját önkormányzatától vett fel pénzeket és sportautójával irritálta a nincstelen embereket. Tapolcai polgármesterük a végzettségéről hazudott – olvasható a közleményben.

Arról nem is beszélve, hogy a mai napig várjuk Vona Gábor válaszát, hogy milyen idegen hatalmaknak adta el a Jobbikot és mennyi pénzért – írta a Fidesz-frakció.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
Hazug bagoly mondja verébnek., hogy vau-vau !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
cs.n.
Fidesztől a szokásos, Jobbik meg miért áprilisban majálisozik? :)
human
@Borsodi: Tanulságos videók. Tud ígérgetni a fidesz.
Borsodi
Egyet értek azzal,hogy minden párt lopott,és bárki legyen megválasztva ,maguknak jobban adnak,ez is rendben van.De az egymásra mutogatás a mi itt megy az nem normális .A fidesz mindegyik pártot lekörözte,bárkire is mutogat.
Náluk egy emberre jut annyi mint más párt összes emberének.Ez a párt arról szól, amig lehet mindent megszerezzenek,maguknak rokonoknak barátoknak, a disznóságokat eltussolják ,letitkosítsanak. törvényekkel védjék magukat.Félre állítsák akik nem az ő oldalukon van.Ezt érezzük város szerte.Tudok olyan várost ha felvállalod,hogy jobbikos vagy,esetleg jobbikos gyülésen részt vettél még közmunkád se lesz ,mert ellenségnek tekintenek.Nem a pártok egymásra uszításán kellene gondolkozni,hanem elégedett boldog emberekkel teli országot építeni,de erre a fidesz nem partner,egyik kezével a másikkal duplán elvesz.
www.youtube.com/watch?v=_Fqyl7-K6c4
Jozefina
És miért nem jelentik már fel orbánt az EU bíróságon???
szaboria1
Még hogy a jobbik akkor a fidesz orrhosszal vezet ebben a témában.
human
@Borsodi: Orbánék tudják, hogy 2020 után cudar idők jönnek. Ezért bespájzolnak és kierjesztik a hatalmukat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.