Kárász Róbertnek 17 millió forintos tartozása van , de az állástalan tévés nem esik kétségbe. Pedig jótékony célú alapítványa pénzügyeiért kuratóriumi elnökként ő maga felel – írja a Bors.

17 milliós tartozása van Kárász Róbertnek

A Fogadj Örökbe Egy Macit Alapítványánál ingyen dolgozik.

2012-ben, amikor létrehoztam az alapítványt, a TV2 biztosította a megélhetésemet, nem voltam rászorulva, hogy innen fizetést kapjak, de eztán sem fogok magamnak fizetést adni. A cégem fejlesztését pedig éppen az alapítvány miatt hanyagoltam.

A havi fenntartás ötmillió forint, egy év lesz, mire rentábilissá válhatunk, ezt az időt kell kihúzni. A saját vagyonommal felelek az alapítvány vagyonáért, de pontosan tisztában vagyok azzal, hogy ki fogjuk tudni fizetni.

Andy Vajna is a támogatók közt van, ami azért érdekes tény, mert Kárász Róbertnek azután kellett távoznia a TV2-től, miután Vajna vette át a TV2 vezetését.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vukkocska
Ő volt az, aki totálisan benyalt a Fidesznek. S nem csak az ellenzéki pártok riportalanyaival volt végtelenül paraszt, hanem a saját kollégáival is. Tartozásai pedig sok embernek van Magyarországon, olyanoknak is, akiknek sokkal nagyobb nehézséget jelent a törlesztőrészlet befizetése.
eugen4402
@vukkocska: Akkor tényleg nem kell aggódnia, mert a negatív előjelű pénzeknek is elveszik a Kárász-jellege, és átalakulnak nullává.
Mézike
Csak? Akkor ő ügyes ember, hogy csak ennyit hozott össze.
soljanka
Jó, mondjuk legalább nem picsog.
Én onnan szoktam le a reggeli tévézésről, hogy ő meg a Demcsák odakerültek, úgyhogy nem a kedvencem, de azért még mindig becsülendőbb, mint az össze-vissza rívók.
human
Vannak akik nem vállalkozónak termettek. Talán Kárász is ilyen. Akinek nincs vállalkozó vénája (vagy miniszterelnök barátja) annak mindig csak zötyögni fog a szekér.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.