A vasárnapi dunaújvárosi időközi önkormányzati képviselő-választás jelentősége túlmutat a helyi viszonyokon – mondta a Demokratikus Koalíció elnöke szombaton, amikor kitelepüléssel egybekötött sajtótájékoztatót tartott a Fejér megyei városban.

Gyurcsány Ferenc közölte: a választás visszajelzés lesz a kormánypártoknak, igaz-e az, amit gondolnak, hogy országosan messze a legnagyobb a támogatottságuk. "Biztos vagyok benne, lényegesen rosszabb eredményt fognak elérni, mint amit várnak" – fogalmazott.

A volt miniszterelnök szerint a Jobbiknak megmutatja a voksolás, miként megy a néppártosodás és a "párt körüli felfordulás" mekkora károkat okoz.

A két legnagyobb baloldali pártnak pedig jelzi, sikerült-e az elmúlt két évet kihasználni és alternatívát felmutatni. Szerinte ketten együtt a legtöbb szavazatot fogják kapni. Ha az MSZP tartotta volna magát korábbi megállapodásukhoz és nem indít saját jelöltet, biztos lenne a győzelemben – mondta a DK elnöke.

Gyurcsány Ferenc szólt a Dunaferr helyzetéről is, mert "régóta nem volt akkora kihívás előtt a vasmű, mint mostanában". Megjegyezte, hogy a korábban felsorolt pártok közül egyetlenként a DK utasítja el, hogy Kína megkapja a piacgazdasági státuszt és ezzel elárassza Európát olcsó acélipari termékeivel.

Hangsúlyozta, hogy Brüsszelben tárgyalt Kína brüsszeli nagykövetével és ott világosan kiderült, csak jelentős állami támogatással lehet elérni azt a dömpingárat, amivel támadják az európai acélipart. Hozzátette, a státusz megadásával 400 ezer európai munkahely kerülhet veszélybe, de a 6000 és közvetetten további 9000 magyar dolgozó sorsa "sokkal jobban fáj".

A pártelnök kijelentette: az "MSZP-Fidesz-Jobbik koalíció" Kínához fűződő politikai barátsága nem sodorhatja veszélybe egy gyár és egy város jövőjét.

Kérdésre elmondta: a 2018-as szövetségi politikát nem fogja befolyásolni a dunaújvárosi közös jelöltállítás elmaradása. Azt mondta, nem örül annak, ami történt, de a magyar választási rendszer sajátosságai miatt muszáj lesz együttműködniük 2018-ban, mert "a sértettség nem segíti a Fidesz leváltását".

Huszti Zsolt a DK dunaújvárosi képviselőjelöltje kiemelte: a észszerű hangra mindig van fogékonyság a városban. Hozzátette, az elmúlt években sok országos botrány pattant ki a városból, ezeket a jövőben kezelni kell.

102 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
pbalage
@koszpeko: énszerintem mondjuk nagyjából büdös volt a gyurcsány is, de ekkora hullaszagot, mint ami most van, még készakarva se tudott volna produkálni.
És egyáltalán nem csodálom, hogy összefossa tőle a bokáját a Vitya vitéz télen nyáron.
(emlékszel a filmre?)
koszpeko
@pbalage: Szerintem minden pert megnyert amit indított.
A rágalom és hazugság hadjáratból semmi nem volt igaz amit Budaiék kitaláltak róla.
Még a 2/3-os fidesznyikeket foglalkoztató igazságügy sem talált semmit.
Tehát bizton állítom,hogy becsületes,gerinces ember.
Melyik filmre?
pbalage
@koszpeko: én még az öszödi beszédet is pozitívumként fogom fel, de persze a sok úgynevezett magyar nemzeti idiótának ez olyan évforduló a kukagyújtogatásra meg a legalizált lopásra.
a film a Gyula vitéz télen nyáron (persze csak nagyon lazán kapcsolódik)
www.youtube.com/watch?v=Eya7GN35ydI
(részlet)
koszpeko
@pbalage: Nem láttam a filmet.
Nem is hallottam róla soha.
2006-ban szerintem egy puccs kísérlet volt.
Azt várták,hogy a csürhe megdönti az akkori regnáló kormányt.
De nekik fontosabb volt a gyújtogatás,a balhé, a rendőrök dobálása és a székház kirablása mint a fityisz érdeke.
vadnarancs
@koszpeko: Valóban puccs-kísérlet volt, külső-belső egyaránt. Orsós annyira akarta a hatalmat, hogy nem riadt volna vissza attól sem, ha polgárháború tör ki az ügyesen manipulált, megvágott, értelmét elvesztő Őszödi beszéd kiszivárogtatása miatt.
koszpeko
@vadnarancs: Maximálisan egyetértünk.
vadnarancs
@koszpeko: A fidesz nem először alkalmazta a karaktergyilkosságot, már annak idején Bokrossal is mindent eljátszottak. Mivel Gyurcsány mindenben felülmúlta a csuti vezírt, felmosta vele a padlót a vita alkalmával, így nem volt más hátra, piszkos eszközökkel kellett eltávolítani, hogy Orsós és sleppje hatalomhoz juthasson. A szégyen, hogy ehhez az MSZP-ből is sokan segítették a bugrist, árulásokkal, kiszivárogtatott információkkal. Az MSZP ezzel saját sírját ásta meg, nulla párt lesz, hamarosan az SZDSZ sorsára jut. Apropó SZDSZ! Ők sem voltak különbek, mindkét párt maximálisan hozzájárult a jelenlegi állapotokhoz! Nagyobb haszon reményében mindent elveszítettek. Nem csak ők, MI IS!!!
Perwool
@vadnarancs: Ezt egy ismerősöm írta kommentbe, és én elhiszem még az ékezetet is az írásában.
Nyakamat tenném a tökére, hogy nem hazudik!!!
"Ühümm... Kár, hogy ott voltam.
A zöld-fehér zászlós felvonulók? Mert ugye olyan ünnep volt...
A Blahán a rendőrsorfalat úgy 2-3 órán át támadó söpredék?
A tévészékházat is a rendőrök verték szét..
A kurva anyját a sok mesemondó állatnak! Arra is emlékszem, hogy mi volt 30 éve, de bassza az anyját, higgyék azt, hogy mindenki hülye és nem emlékszik ennyi időre vissza! De 10 évre???
Egy apró szösszenet:!!!
Úgy 30 tévéstáb filmezett minimum akkoriban, ehhez képest szinte semmi nem jelenik meg belőle a médiában. Még az se, mikor a köztévé közvetítőkocsiját igyekszik a seggrészeg nemzeti tömeg felborítani. Tuti csak én láttam, senki más..
A kurva anyjukat!!! Csak nem hiszem el az ellenkezőjét annak, mint amit a saját szememmel láttam!!!"
vadnarancs
@Perwool: Nézd én nem voltam ott, normális embernek nem is volt ott keresnivalója. A csőcseléket uszították, persze a vétkesek otthon pezsgőzve örültek a híradásoknak. A Hír Tv kamerái már a balhé előtt ott voltak a helyszínen, előre szépen megkomponált balhé volt ez. Felelősök a mai napig nincsenek... Mint mondottad, ezer millió felvétel, fénykép, stb... Egy biztos, ha egy felbőszült birka az én autómat verte volna szét, borogatta volna, meg gyujtogatta volna, nem restelltem volna elővenni a távcsövest. Mivel ember nem tesz ilyet, csak állat lehetett, azt meg van engedélyem kilőni!
pbalage
@koszpeko: mindig arra kell figyelni, amikor az orbánviktor elhagyja a pályát. (soha nincs ott, ha valami fontosat maffiózik)
A pucskísérlet is reális elképzelés szerintem.
vadnarancs
@pbalage: Nem elképzelés... Orbán okt 23.-án akarta robbantani a bombát az Őszödi beszéd lejátszásával, azonban a Hír Tv nem egyeztetett a vezérrel, előbb napvilágra hozta... Így borult a terv, előbbre hozták a balhét!
Perwool
@vadnarancs: Akkor mint felderítő-elhárító katona volt a BM-nél. Ergo kivezényelték! Kötelezően kellett ott lennie...Erről a HírTV story-ról volt valamikor nekem is egy írásom, ha megtalálom ide teszem.
Perwool
@vadnarancs: Itt van:
Wikileaks: Orbán szervezte a zavargásokat. Hír Tv két nappal a zavargások előtt már szerződött a közvetítésre...
Egy elcsípett távirat 2006 októberi zavargások kapcsán.
"A táviratot Budapestről küldték Washingtonba, és bizony elég világosan kitűnik belőle, hogy a budapesti amerikai követség információja szerint a Fidesz kapcsolatot tart fent „az erőszakos tiltakozókkal”. Sőt, a táviratból arra is lehet következtetni, hogy a Fidesz által szervezett demonstráció helyszínének kiválasztásában is látott a követség valamiféle kapcsolatot a molotov koktélokat dobáló csőcselék és Orbán Viktor pártja között. Majd a követségi jelentés így folytatja: „Bármennyire is a legjobb oldalát láttuk a nagykövetekkel a nemrég tartott találkozón Orbán Viktornak, ez a kaland [mármint Orbán összeköttetései a szélsőséges demonstrálókkal] azt bizonyítja számunkra, hogy Orbán még mindig hajlandó a tűzzel játszani."
Evvel még nincs vége. Figyeljetek a dátumokra! 2006. szeptember 17-én vasárnap került nyilvánosságra az öszödi beszéd. Ez köztudott. A beszéd hatására (spontán) zavargás tört ki Budapesten.
Szeptember 15-én pénteken egy magyar hírtelevízió (Hír Tv) ajánlatot tett két brit hírcsatornának azzal, hogy a hétvégén "érdekes" dolgok fognak majd történni Pesten, és szívesen tudósítanának a brit tévék számára is. Hogy is van ez?
Kis magyarázat a Fidesz és a Hír Tv kapcsolatára: Feltehetően Fidesz befolyásoltsága és pénze alatt működik a csatorna és csak is Fidesz fényezésével foglalatoskodnak. Olykor meghívnak bal oldali politikusokat, melyeket a porba akarnak alázni a riportjukkal.
De a fentiekkel a Hír Tv kimerítette az államrend erőszakos megdöntésére tett kísérletben való közreműködés bűncselekményét?
(Legyen a népnek szava. Facebook)
vadnarancs
@Perwool: És még hány ilyet lehetne ide bemásolni... :(
koszpeko
Itt "békés, szegény, szerencsétlen demonstrálókról" egy kis összeállítás.
A videó címe, kezdetek kezdete.
Csodálkoznak azon,hogy a rendőrök fel voltak spanolva.

www.youtube.com/watch?v=W-2JiObDeRI
pbalage
@koszpeko: Mondjuk mindig sejtettem, hogy agyilag zokni az egész társaság, ezt meg még nem is láttam.
Meg is győzött a történet.
koszpeko
A youtuberól minden felvétel eltűnt.
Az is amikor csak az a pár rendőr volt a székház bejáratnál a azzal a bazi nagy csordával szemben.
RonaGyuri
Bocs, e a DK az ilyen üzengetésekből nem szokott jól kijönni! =))
bence
@koszpeko: ! Már az első pillanattól mondtam , hogy puccs volt ! orbán azért akart mindenáron hatalomra kerülni , hogy az uniós pénzeket lenyúlhassa saját zsebre ! A sok szemét meg ráadásul közre is működött vele ! Sajnos , ilyen emberek között élünk MI !
Csizmás Kond
@bence: Hát persze hogy puccs volt, sőt az öszödi beszédet is Orbán mondta csak Ferire kente...
bence
@Csizmás Kond: ! Lehet , hogy a Te állításod igaz ! Én orbánról mindent feltételezek ! Ha már ilyen jól tájékozott vagy , mivel magyarázod a 2006-ot ?! Mert a csürhén és orbánon kívül senkinek nem volt annyira elege mint amennyire van jelenleg ! Ha kérhetnélek , az uniós pénzek eltűnéséről is világosítsál fel , mert úgy látszik nem vagyok eléggé tájékozott !
koszpeko
@Csizmás Kond: Fidesznyik!
Ezt cáfold:
civilhetes.net/velemeny/wikileaks-orban-szervezte-a-zavargasokat

Wikileaks: Orbán szervezte a zavargásokat.

A Hír Tv két nappal a zavargások előtt már szerződött a közvetítésre

Egy elcsípett távirat 2006 októberi zavargások kapcsán.

"A táviratot Budapestről küldték Washingtonba, és bizony elég világosan kitűnik belőle, hogy a budapesti amerikai követség információja szerint a Fidesz kapcsolatot tart fent „az erőszakos tiltakozókkal”. Sőt, a táviratból arra is lehet következtetni, hogy a Fidesz által szervezett demonstráció helyszínének kiválasztásában is látott a követség valamiféle kapcsolatot a molotovkoktélokat dobáló csőcselék és Orbán Viktor pártja között. Majd a követségi jelentés így folytatja: „Bármennyire is a legjobb oldalát láttuk a nagykövetekkel a nemrég tartott találkozón Orbán Viktornak, ez a kaland [mármint Orbán összeköttetései a szélsőséges demonstrálókkal] azt bizonyítja számunkra, hogy Orbán még mindig hajlandó a tűzzel játszani." galamuscsoport.hu
Csizmás Kond
@bence: ...hogy tudnék felvilágosítani valamiről ha semmi közöm hozzá ?...amúgy semmi nem tűnik el csak átalakul...
Csizmás Kond
@koszpeko: marhaságokat minek kéne cáfolni...ez itt nem a bolondokháza kiskrapek.
koszpeko
@Csizmás Kond: Fidesznyik!
Miért van az,ha valaki érvekkel jön ellenetek s nem kaptok infót az adott témával kapcsolatban az összetartásnak nevezett agymosásotokon,akkor vagy nem válaszoltok,vagy valami hasonló válasz van tőletek mint a fenti?
Csizmás Kond
@koszpeko: ..hát ha neked ezek tények akkor tényleg a diliházból szöktél meg...
..gondolom a jelvényedet is ott kaptad...?
koszpeko
@bence: Cicuskának ezt a kérdést tettem fel,de még nem válaszolt.

"Miért van az,ha valaki érvekkel jön ellenetek s nem kaptok infót az adott témával kapcsolatban az összetartásnak nevezett agymosásotokon,akkor vagy nem válaszoltok,vagy valami hasonló válasz van tőletek mint a fenti? "

Nem is várok tőle értelmes választ.
Csizmás Kond
@koszpeko: ..a tények azok amiket Ferenc mondott...na miket is mondott ?
Szókrakész
@koszpeko: De azt is tedd hozzá, hogy közös megegyezéses alapon csinálta a két idióta.
A viktor és a feri.
Az egész pedig egy teszt volt, magának a rendőrségnek, a különböző külföldi(izraeli) és hazai alakulatoknak pedig egy gyakorlat.
A lázadás leverése.
Az előkészületek voltak ezek a maszop és főleg Gyurcsány által kreált államcsőd közeli "élmény", 56 újratöltve, világ- és hazai gazdasági válság, IMF és EU hitel(és annak ellopása utáni), megszorítások, ... esetére.

Ezt gyönyörűen koreografálták.

Mert ha akkora ellenségek lettek volna, akkor Viktor nem áll meg 2006 őszén, Viktor nem kapott volna államfői kegyelmet kordonbontásért, Gyurcsányt a 40 ezer oldal sukorói sikítás, hűtlen kezelés, ... után simán sittre vágták volna.

De kéz kezet mos.
Szókrakész
@koszpeko: Hol van a kibaxott 25 milliárd hitel.
2/3-t a feri vette fel.
Abból 600 milliárd forint ment a bankoknak.
A többi?!?!?!?!
Szókrakész
@koszpeko: Csak nézd meg a cikkhez csatolt képet a feridről!

Egy normális orvos már vitetné is.

Lehet, hogy miatta nyitnák újra a tébolydát?
koszpeko
@Csizmás Kond: Narancs cica!
Ezek vagytok ti.
Emútnyócév... :D
koszpeko
@Szókrakész: Miről beszélsz milyen 25 milliárdról?
Csizmás Kond
@koszpeko: nézd, ha csak nevezgetni akarsz akkor válassz más partnert.
koszpeko
@Csizmás Kond: Nem veszed észre,hogy itt mindenki rajtatok röhög,vagy felháborodik?
Ugyan úgy viselkedsz mint akikre szavaztál.
Ugyan úgy emúltnyolcévezel.
Ezért nevetséges,hogy nincs önálló gondolatod.
Csak azt hajtod ami a médiátokban megjelenik.
Nézzél már ki egy kicsit a narancsködből!!!
Csizmás Kond
@koszpeko: az ilyen ketrecszindrómák mindig attól függenek melyik oldalon vagy.
...de fogadok ezt sem érted...
Szókrakész
@koszpeko: Ja!
DK-s vagy!
Akkor minek magyarázok, vagy kérdezek.
Ti a napi Gyurcsány mantrákat eszitek.
A múltra max 2-3 napig visszamenőleg emlékeztek.
A többi már sötét középkor.
koszpeko
@Szókrakész: Eddig nem tűnt fel?
Szerintem elég egyértelmű.
Te milyen mantrát eszel?
A cukit,vagy a fajelméletet?
koszpeko
@Csizmás Kond: Mit?
A majom a ketrecbe?
Ugyan már.
Erre csak egy vicc csattanójával tudok válaszolni.
"Egy?
Az összes."
koszpeko
@Szókrakész:"Hol van a kibaxott 25 milliárd hitel.
2/3-t a feri vette fel.
Abból 600 milliárd forint ment a bankoknak."

Ez a te h.sz.-od

Valahogy nem értem.
Jozefina
Ha a dunaújvárosiak békét, nyugalmat, biztonságot akarnak, akkor tudják ők is, hogy a DK az egyetlen megoldás!!! A többi mind, hiteget, ígérget, hazudik!!! Hajrá Dunaújváros, Hajrá DK!!!
r2d2
@Jozefina: 2018-ig akkor sem változik semmi!
pbalage
@Csizmás Kond: amúgy neked mi bajod az öszödi beszéddel? Szerintem tök jó volt, papír nélkül elmondta, hogy az egész MSZP menjen a pics@'ba.
Teljesen korrekt volt, mindenkit leb@szott.
Meg is érdemelték azok, akiknek szólt.
Szóval szerintem semmi gond sincs azzal a beszéddel.
Csizmás Kond
@pbalage: szerintem sincs, csak ha magukról beszélt akkor értse bele magát is...
pbalage
@Csizmás Kond: "hámmondjuk" tényleg ő volt akkoriban a főnök, de az pont olyan duma volt, amit egy főnök szokott tenni amikor szarul mennek a dolgok.
Hmmm... semmi különös nem volt benne. Kimondta az igazságot, mert változtatni szeretett volna.
A sok süket MSZP-s meg nem akarta.
Itt volt a gond.
A beszéd viszont tök zseniális volt, papír nélkül.
Csizmás Kond
@pbalage: így van...de aki beismeri az vállalja a bűnhődést ne mentegetőzzön és magyarázkodjon.
pbalage
@Csizmás Kond: szerintem egész Magyarország megbűnhődött miatta (nézz csak körül, hogy mennyire király országot fosott ide ez az idióta), de én úgy látom, hogy a gyurcsány tanult a sztoriból.
Képzeld, még kormányprogramja is van, nem csak olyan "folytatjuk" (a lopást, meg a bunkóságot).
Attól persze nem szavazok rá, de figyelem az ürgét, mert több esze van mint az egész fideszkádéempének együttvéve.
r2d2
@Perwool: Bizony! Tegyél mindig idézőjeleket, mert megint kitiltanak a szép ző'd szemeid ellenére is! :-)
Csizmás Kond
@pbalage: ...lassan de bíztosan átvették szerre a nyugatról importált szart, úgy a politikában mint az élet minden területén...ennek isszuk és még sokáig inni fogjuk a levét.
pbalage
@Csizmás Kond: tehát például akkor az, hogy most járólapra meg közvilágításra költjük a pénzt a vitya vitéz meg a gázszerelő, aztán meg a matolcsi és a récsöl férje, stb...
az tök jó, mert sokat lendíti előre az ország szekerét?
Na ezt kurvára elbaszta a Gyurcsány, mert nem volt országpszicháter.
Ez tényleg az ő elbaszása.
Csizmás Kond
@pbalage: ...elsőre én is Ferit hibáztattam, de már nem...ő ilyen lebaszósnak született...más a hibás.
pbalage
@Csizmás Kond: énnekem is úgy volt, hogy rühelltem az mszp társaságot, de mondjuk én pl. felfogtam azt is, hogy a fidesz még görényebb.
Az a legszebb az egész sztoriban, hogy a magyarok imádják, ha kilopja egy cigány a szemüket.
Egyszer majd csak rájönnek, amikor majd nem lesz mit enniük, a főnök meg posztolgatja a fácséra a füstölt sonkáját, a Nárcisz kutyát meg az új várban lévő új erkélyt, kisvasutat meg pár stadiont...
Végülis csak egy országot maffiózott ezekért a cuccokért széjjel, de megvalósította.
Ügyes, de mondjuk én simán keresztülhasítanám a fejét, csak hogy tanuljon belőle a pakisztáni fajtája.
pbalage
@Csizmás Kond: há' most nem? Nemzeti Butakészítő Intézetet csinált egy országból.
Hol van ez ahhoz képest, hogy a Fletó meg előbbre szeretett volna vinni mindenkit saját magán kívül?
Ennyi különbségecske van a kettő között.

Én pl. a házmestert kirúgattam, mert a haverjával közösen csinálták meg az esőbeállókat úgy, hogy nem szóltak előtte senkinek, csak levették a lóvét. Na ez a fideszes hozzáállás.
Lopás lopás hátán.
(annyiban profibb, hogy előtte megváltoztatják a törvényeket, hogy ne lehessen lopásnak nevezni ezeket a dolgokat. Ez csak egy egyszerűsített példa volt, hogy hogyan is működik az állami maffia, de gondolom tudod fejből, mert attól még, hogy lopáspárti vagy, nem nézlek hülyének)
pbalage
@Csizmás Kond: csak azt nem fogom fel, hogy miért szereti valaki, ha kilopják a szemét, ellopják a jövőjét? Erről esetleg tájékoztathatnál, hátha meg tudom érteni egy idő után.
Nagyon széles képzelőerőm van, bátran írhatsz ezekről, nem rúgok beléd miatta.
Csizmás Kond
@pbalage: "
"mert attól még, hogy lopáspárti vagy, nem nézlek hülyének"
...ha én most az anyukádat emlegetném akkor te megsértődnél igaz ?
...nem tudom milyen párti vagy és nem is érdekel de az biztos, hogy a neveletlenségedet a baloldaliságoddal próbálod álcázni...az pedig nem csak rád szégyen.
Csizmás Kond
@pbalage: ..na és rúgás...az amit te annak képzelsz csak buta pöffeszkedés. nem rugsz te senkibe csak szellőzteted a szád és nagymenőnek képzeled magad.
..nem lehet két percig beszélgetni vele enélkül hogy ne kezdenéd a nagyképűséget...
Nálad a beszélgetés valaki köpködését jeléenti, Nincs sem beszédkultúrád sem értőképességed, A betokosodott egyoldalú lököttségednél egyebet nem hajtogatsz...
pbalage
@Csizmás Kond: én csak kérdeztem, de úgy látszik te inkább a jövődet lopod el, mert annyira szereted, ha ellopják a cuccaidat.
De majd később esetleg rájössz.
Vagy nem...
Csizmás Kond
@pbalage: ..nézd, már nagyfiú vagyok, nem kel sem taníts sem megmagyarázd mi az élet...
és főleg olyanról véleményt alkotni akivel beszélgetsz a legnagyobb szemtelenség.
...adott egy téma azzal foglalkozz, írd le a véleményed ossz ki minden témaszereplőt és annyi nem illik mindig a beszélgetőtársat hasonlítani a témához vagy fordítva.
Amúgy az én jövőm nem a habosrabeszéltszájú politikusoktól függ...
Amit mondanak meg kell hallgatni és úgy irányítani a sorsod hogy abból a legtöbbet tudj kihozni..ilyen egyszerű...de ha bele akarod élni magad akkor is csak a te bajod legyen és ne mást akarj magad után, szerint irányítani...
pbalage
@Csizmás Kond: hámmodjuk ezt nézd e, én valahogy most így képzellek el:
goo.gl/ne70g2
Csizmás Kond
@pbalage: ...elnézném ha lenne mit nézni...
pbalage
@Csizmás Kond: na aszongya erre rákattintottál, hallod te román vagy.
www.google.hu/maps/@46.3510731,25.800...
ismerős ez a hely?
pbalage
ne kattintgasson más, mert unom nézni.
Ki volt az a lüke, aki Kiskőrősről kattintott?
Csizmás Kond
@pbalage: ..ha valaki román azt hallani kell ???...szerintem neked az agyadra ment valami...
amúgy miből állapítod meg ki milyen nemzetiségű ?
vadnarancs
@pbalage: mondtam, hogy egy büdös román, ez osztja itt nekünk az észt... Mocskos román, semmi több!
Csizmás Kond
@pbalage: ..ja..mert ugye te látod azt...na ülj le...
...írd ide az enyémet vagy csak egy szarházi hazudozó vagy!
bence
@Csizmás Kond: ! Mégis megcáfoltad a puccsról való állításomat ! Ha semmi közöd nincs hozzá , miért kérdőjelezed meg ?! Szerintem nagyon is egyértelmű volt ! De tudom , Te másképp látod !
bence
@Csizmás Kond: ! De most komolyan ! Még mindig azt állítod , hogy nem fideszes vagy ?!
Nem várok őszinte választ , csak úgy magamnak tettem fel a kérdést !
bence
@Csizmás Kond: ! Hát nem tartod furcsának , hogy minden csak azóta alakul át ilyenné , mióta orbán hatalmon van ?!
Csizmás Kond
@bence: baszki...ha te állítasz nekem miért nem szabad ?
..ja hogy közözd van és azért állítasz ?...akinek nincs az nem állíthat ?...honnan örökölted ezt a dominanciádat ?
A látás meg egyedi...mindenki másképp lát mert két ember ugyanazon helyen egyszerre nem lehet.
Bringás
Fletó? Istenem, ez a ripacs még mindig tetszelegni akar? Szánalmas!
Csizmás Kond
@bence: nekem tetted fel a kérdés csak variálod mint sün a cirokkefekefélést...
nem vagyok párttag..de attól még lehet elképzelésem.és véleményem...sőt azt pártolhatok akit akarok...ha megengeded...:(
bence
@Csizmás Kond: ! Természetesen ! Pártold ahogy akarod ! Én nem fogom ! Remélem nem okoz számodra problémát ha a valótlan állításokról és a nem tetsző dolgokról ezután is véleményt fogok nyilvánítani ?!
Csizmás Kond
@bence: valótlan állítás...ez is relatív...
te csak azt írod amit te elképzelsz és csakis azt jelenti..és viceversa...nem szentírás
bence
@koszpeko: ! Ne is várj ! Mert ezután is csak olyant kapsz mint eddig ! Én sem kaptam választ arra , hogy miért azóta alakul át ilyenné minden , amióta orbán hatalmon van ?!
bence
@Csizmás Kond: ! Persze , hogy relatív ! Amikor két ember ennyire különbözőképpen látja ugyanazt a dolgot az nem lehet reális ! Még akkor sem , ha egyazon országban élünk ! Ezt pedig egyértelműen valamelyik párthoz való kötödést jelent ! Te oda , én ide tartozom ! A szentírást pedig majd mindenki megkapja ha eljön az ideje !
bence
@Szókrakész: ! Attól , hogy folyamatosan lehülyéztek mindenkit , Ti ugyanúgy nem tudjátok , hogy hová lettek az uniós milliárdok ,amihez a fideszen kívül másnak semmi köze !
Vagy ha igen , akkor csak hazabeszéltek ! Miért okoz számotokra akkora látási problémát , hogy észrevegyétek végre milyen hirtelen nőttek ki senkikből a milliárdosok ?!
Csizmás Kond
@bence: ...persze..de ez mit akar jelenteni ?
bence
@Csizmás Kond: ! Már melyik mondatom mit akar jelenteni ?
Csizmás Kond
@bence: ...aa utolsó...ami azt sugallja, hogy csak te mondasz valót...
Szókrakész
@bence: Én mindig is azt mondtam, hogy itt mindegyik lop.
A balosok próbálják csak a fideszt ekézni. Érthető okokból.
Összeomlana egy rózsaszín világkép.
DE!!!
A baloldal detto.
Ugyanúgy tolvaj banda volt, csak kicsit szerényebben.
Viszont ők meg a külföldieknek játszották át az országot egy kis júdás opénzért.
Tehát ugyanolyan kártékonyak, mint a mostaniak.
bence
@Csizmás Kond: ! Látom nem tudsz követni , Én a "nem szentírásodra" írtam , hogy azt majd mindenki megkapja , tudod , a Szentpétertől ! Mert Te mire gondoltál ?!
bence
@Szókrakész: ! Had vitatkozzak Veled ! Emlékezz ! Ki is volt aki hatalmas pofával óbégatta : ruszkik haza ! Most nézd meg ! Mit csinál a macskajancsi ?! Eladja az országot csak ezért , hogy az ő érdekeinek jobb legyen ! No akkor ki is vette fel a júdáspénzt ?! Félre ne értsd ! Nem védem a baloldalt , de ekkora szemét banda mit ezek , nem született még a világra !
Ezeknek még az atom is kevés lenne !
bence
@pbalage: ! Amire orbán képtelen !
bence
@Csizmás Kond: ! Ő legalább vállalta azt , amire a g...nek nevezett nem lesz képes soha !
bence
@Csizmás Kond: ! Nem hát ! Ez is mint az fidesz által ellopott uniós pénzek , időközben átalakult !
Csizmás Kond
@bence: A zuniós pénzt nem lehet lopni...ugyanis azt a zunió utalja...tehát aki lop az maga a zunió...
Bringás
Egy üzenet lesz: Vigyétek innen Fletót!
koszpeko
@bence: Volvósnak egy másik cikknél ezt írtam neked is s mindenkinek ezt javaslom.

Ne reagálj rá.
Csak ugord át.
Ne várj ezektől semmit.
Főleg észt vagy normális h.sz.-t.
Én ezeknek a szintjére már nem kívánok lealacsonyodni.
Minek,hogy felbosszantsam magam a hülyéken.
Tök fölösleges.
Kár,hogy nincs olyan szűrő amivel meglehet oldani,hogy az agymosott bagázsnak a h.sz.-i ne jelenjenek meg a gépemen.
Olyan szívesen alkalmaznám.
Még véletlenül se olvassam el.
bence
@Csizmás Kond: ! Na fussunk neki utoljára ! Az unió milliárdokat utalt Magyarországnak !
Szerinted ki osztotta szét ezeket a milliárdokat ? Na ki ?! Eltaláltad ! OVI !!! Tehát megtörtént az átalakulás ! Na nehogy már ekkora baromságot állíts , hogy saját magát lopja meg az unió ! Legalább magadból ne csinálj hülyét !
Csizmás Kond
@bence: ...csak lassan mert ha futsz nem tudod megfigyelni a részleteket...szóval utalás...azt miért csinálják , ki felügyeli, ki felel érte ?
Azt soha nem állítottam, hogy a könnyen szerzett pénzt nem pocsékolják, de ez a jelenség nem mai...emlékezz amikor milliókat kértek kaptak némi ösvények kitaposására...de azt illik elfelejteni mert az baloldali átverés volt...

...és ne izgasd túl magadat miattam, inkább a saját írásaidra figyelj oda...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.