A Romnet hosszú ideje kutatja a fideszes országgyűlési képviselő és miniszterelnöki biztos Farkas Flórián iskolai karrierjének homályos részeit.

A kutatás akkor kapott új lendületet, amikor néhány hónapja kiderült, hogy a roma politikus parlamenti önéletrajzában megadott információk csak részben feleltek meg a valóságnak. Ott azt írta, hogy 2005-ben az ELTE Állam- és Jogtudományi Karán szerzett politológusi diplomát, majd 2006-ig óraadó tanárként is dolgozott a karon. Valójában nem volt az egyetem oktatója.

A lap az év elején érettségi találkozót szervezett Farkas gimnáziumi osztálytársai számára, de senki sem jelentkezett az eseményre. A legfrissebb kutatások Farkas Flórián általános iskolai éveit vették górcső alá, és egészen meglepő eredményt hoztak.

A Romnet szerint a politikus 20 évesen fejezte be az általánost Dunaújvárosban, a Földes Ferenc Dolgozók Iskolájában. Az általános iskolai tanulmányait befejező okiratot 1977. június 9-én állította ki az intézmény, vagyis 20 éves volt, amikor általános iskolai tanulmányait befejezte. A Romnet szerint ez az intézmény egy börtön oktatási intézménye lehetett.

134 hozzászólásarrow_drop_down_circle

r2d2
... s közben a kölyke a 3. osztályban abból élt, hogy ha nem csicskáztok magyarok, hívom aput a 8-dikból!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
perfekt
Kis hibával a zongora is szól! Igen,sikeresen abszolválta 20 évesen az első.osztályt OVI "vértestvére".
human
Akkor ennek most mennyire van realitása?
"ELTE Állam- és Jogtudományi Karán szerzett politológusi diplomát"
Bringás
ELTE Állam- és Jogtudományi Karán akkor járt, amikor a moslékot hordta!
human
@Bringás: Látod, Orbán mégis megbízik benne és tanácsadónak alkalmazza milliós fizetéssel.
human
@Horizont: Tisztességes embert nem is tűrne már meg maga mellett, mert azokat nem tudja zsarolni.
Bringás
@human: Attól, hogy Orbán megbízik benne, nekem azért nem kell!
Macskaszem
Atya gatya, ez a tanulatlan díszkokeró a lopáson kívül semmihez nem ért.
human
@Bringás: Azt nem értem, hogy bízhatsz vakul Orbánban, mikor ilyen Farkas Flóriánokkal és Habony Árpádokkal veszi magát körül. Tisztességes ember nem barátkozik ilyenekkel.
Bringás
@human: Nem barátom, hanem miniszterelnököm! A politikában kell hozni áldozatot is!
perfekt
Jahh a fényképet nézve--orbán áll sámlin-vagy farkinca gödörben? Ovi volt katona?-esetleg önkéntes, mert a személyijébe az van beírva szemei színe barna és 1.47.cm mély.
Clavigo
Ja,,befejezte,,..a 6 elsőt meg a 2 másodikat...Ott a helye az Orbán-kondában.
human
@Bringás: Te miről beszélsz? Ki hozott itt áldozatot? Farkas vezetése alatt eltűnt 1,5 milliárd forint. Vígan el van Orbán védő szárnyai alatt. Habony két embert vert meg az utcán, elítélték. Most milliárdos cégekei vannak Orbánnak köszönhetően. Még egyszer, ki hozott itt áldozatot?
lampa laz
Basszus, és ilyen analfabéta bunkók osztják az észt a miniszterelnöknek, ami erősen látszik is rajta..., hát én qvára szégyellném ezeket a lényeket magam körül a helyében.
Bár mindenki olyanokkal veszi körül magát, amilyen ő maga is.
Bringás
@human: Orbán a jelenlegi cigány vezető mellett hozott áldozatot, hogy javítsa az életkörülményeket. Benne állítólag bíznak, így segítette!
bencemacska
@human: Nem kevés az a 1,5 milliárd? Szerintem, csak ennyi van feltárva!
nyanya001
Legalább nem lóg ki a fideszesek közül :D
bretagne
Madarat tolláról. Meddig pátyolgatják még ezt a csalót?
Clavigo
Mekkora barom lehet a Főnöke,,ha egy ilyen hulladék tanácsaira van rászorulva ???...Vegyééé árányát,,nem gágyi...
r2d2
... s közben a kölyke a 3. osztályban abból élt, hogy ha nem csicskáztok magyarok, hívom aput a 8-dikból!
Cicamama55
Jelenlegi közoktatás arra hajaz, hogy a hozzá hasonló tudós emberek kerüljenek ki Balog úr állami mosodáiból!
vitriol
@human: lehet, hogy tőle kap orbán tanácsot a pénzek lenyúlásához
Mézike
Semmi gond! fel kell emelni a tankötelezettséget 21 évre!
bencemacska
@sentinel216: De mér vicsorognak a "tezsvírek"?
Bringás
@Mézike: 53 évre ennyi az átlagéletkor deviánsoknál!
vadnarancs
Rá se ránts Flóri, legalább megvan és önerőből! Büszkék vagyunk rád! :) Nem mindegy mikor szerzi meg az ember? Lopni anélkül is tudsz!
colibri
@sentinel216: Gyönyörű ez a díszes társaság, van bennük közös vonás bőven!
sentinel216
@bencemacska: Azért vicsorognak, mert: Csinálhattok, akármit gádzsók, mi a főnökkel úgyis kibázseváljuk a milliárdokat a zsebetekből!
Mézike
@Bringás: Ja! :-)
Monnyuk akkor a nyugdíjat is ezért kapják 25 - től...:-)
szmeagol
Azé', valljuk be, h örülünk annak, h elvégezte a 8.-at is!
Orsós/Orbánnak meg lenne, ha Soros nem segít?
human
@Bringás: Írod: "Orbán a jelenlegi cigány vezető mellett hozott áldozatot, hogy javítsa az életkörülményeket. Benne állítólag bíznak, így segítette! "
1. Nem írtad le még mindig, milyen áldozatot hozott Orbán?
2. Kinek az életkörülményei javultak 1,5 milliárdból? Farkas Flóriáné valóban.
3. Hogy Farkas Flóriánban bíznának? Kik Orbánék? Hisz Orbán pont azért vette maga mellé milliós fizetéssel, hogy ne járjon el a szája.
nemzeti_nyugdíjas
@human: Amilyen az ember olyan a tanácsadója akire felnéz!
Clavigo
@Fradigege: :) :) :) D.D.D :) :) Na még pont az a Győzike nevű állat kellene főtanácsadónak kegyes Urunk mellé..:) :) :) Lehet,talán túlképzett lenne a Flóóóriánhoz képest...:)
human
@Clavigo: Győzike lehetne kulturális államtitkár, Farkas Flóri meg leváltaná Vargát a pénzügyi poszton. Orbán egy nagy családban érezhetné magát.
Hellcat
Olyan rosszindulatúak vagytok :D Másik cikknél már írtam...mi van ha 12 évesen fejezte be az ovit? :D Egyébként botrány...diplomás munkát végzek, közben még levelezőn tanulok és tuti a tizedét keresem nettóban mint ez a cigány féreg...
nezelodo
Hát nem kapkodott nagyon, hogy egyetemi oktató lehessen. Közben biztos a tolvajiskolába járt, onnan a barátság a főtolvajjal. Mekkora marhák voltunk mi a normálisnak gondolt akkori fiatalok, mert már a diplomára, érettségire, szakmunkásvizsgára hajtottunk, és nem a tolvajlás járt az eszünkben, meg a hatalom megszerzése sem.
jav
Libalegelőn nevelkedett Csutak-nyik,mini eszetlennek ,Flóri gyerek,szomszéd Gáz Mester ...meg ,ilyenek.

Ezekbe bízhat !

Ezek sose mondják ,amit simli-se

Ezeknek az Isten !

Meg egy-két agyalágyult kéz-csókos,Öregasszonynak.
human
@Hellcat: Mindenki "annyit is ér" országban élünk. Aki lop a fideszért azt Orbán megmenti.
JAJMÁR
Ez ám a karrier! Édes hazám és a kormánya, micsoda példák és példaképek az ifjúság előtt, le kellene védetni ezt a hihetetlen érvényesülési technikát. Hungaricumok az orgoványbélák! De mindenképpen fidesznyikumok!
lampa laz
@Hellcat: akkor 7 évesen született, 12 évesen végzett az oviba, 1 év alatt + elvégezte a 8 osztályt. Ebből a cigányból én mindent kinézek...
vonotok
Te jó ég! hát akkor g. Orbánnak mennyi idő keltett???
vitriol
nagy eredmény, hogy egyáltalán sikerült befejeznie.
kkalman
Kormányunk a köztörvényes bűnözők elit klubja. Megérdemelnének fülenként 200 évet a rácsos egyetemen. Hogy "valódi" diplomájuk is legyen.
Borsodi
Húsz év alatt elvégezte a nyolc osztályt,egy nap alatt le érettségizett,igazán méltó helye van a fideszben.Ez odafönt így természetes dolog nyitva van minden kiskapu a számukra.Szégyen,hogy ilyen emberek vannak a parlamentben,és nem tesznek ellenük semmit.
percsi
"20 évesen fejezte be az általánost"
És akkor mi van? Semmivel sem végzi rosszabbul a munkáját a többitől!
human
@percsi: 1,5 milliárdos biznisszel szerintem alul teljesített.
Desischado
Úgy kell nekünk, mikor azt hallom, hogy "két tolat is kaptam ajándékba, meg nem tudom miért, de a fideszre szavaztam," - hát akkor ne csodálkozzunk, hogy ilyen "lángeszű" tolvajok hada van a Parlamentben, mint a flóri. Aki szerintem szuper lehet, mert meg van a nyolc általánosa, húsz éves korában! Sírhatnékom van, és átkozódom, hogy a sok hülye és közömbös miatt, itt tartunk!
percsi
@human: A sok stresszes munka az oka! Szegény, kezdem sajnálni!
Aki többszörös börtönbüntetés után, nehezen megszerzett nyolc általánossal bejut a parlamentbe, az okos ember. Vagy mégsem?
Ő a bizonyítéka annak, hogy a parlamentbe jutáshoz sem erkölcsi bizonyítvány, sem iskolai végzettség nem szükséges.
nezelodo
@vonotok: Ő gyorsabban végezte, annyira felgyorsított, hogy állítólag három általános iskola padjait koptatta, annyira szerették, hogy mindegyik részesülni akart az áldásból, hogy oda járjon.
Csodálkozó
"20 évesen fejezte be az általánost Farkas Flórián"

Az is a BÖRTÖNBEN történt. Oda is való ez a bizalomgerjesztő megjelenésű ember.
Meg az egész Fityisz, orbánccal az élen.
Vizual
Hát...valahogy azt tartom amit egy dakota közmondás említ. "Zsák a foltját..."..(csak egyik nagyobban lop)
Főlökött
Járt a szentem a egyetemre, takarítani...:)

A 'leadott önéletrajz'-al kapcsolatban ha nem is közokirat, hanem magánokirat, érdekes mód annak valótlanságait nem vizsgálják, pedig a Büntető Törvénykönyv különös részében szerepel, mint büntetendő cselekmény.
Clavigo
@Főlökött: Takarítani...vagy csorelni járt oda.,vagy ahogy feljebb írta valaki,,simán csak a moslékért..
human
@Desischado: Az echo TV betelefonálós műsorban egy nyugdíjas néni elmondta, hogy szegediként nem szereti Botkát, mert ő nem gondol a nyugdíjasokra. Bezzeg az a fideszes polgármester aki minden évben ad valami ajándékot az nagyon jó. Tehát sajnos pár golyóstollal vagy cserepes növénnyel bizony lehet szavazatot venni. De ugyanez mehet a cigányoknál is. Flóriék osztogatták a milliókat a bulikra, bográcsosokra, hogy meg legyenek a roma szavazatok a fidesznek.
világlátó
Madarat tooláról, embert barátjáról ! Bár nem hiszem hogy a politika vezéregyéniségei igaz barátjuknak tekintenék ezt a derék magyar cigány embert. Valami cigányos fondorlattal felkapaszkodott a második vonalba, rajta keresztül a politikának eddig sikerült szóval tartani a hazai cigányságot.Most viszont sem idő, sem jó megoldás, sem alkalom, sem érdemes utód nincs a láthatáron, ezért az egész ügy takarékon tartva " nyomozási szakban van."
Helyi viszonyok között ugyanez a helyzet. Mindig azt tartottam, a cigány önkormányzat mellett, vele szoros együttműködésben legyen egy tanácsadó testület, akik minden nap, minden döntés előkészítésben legyenek együtt, segítsék egymást, ne történhessen megalapozatlan döntés, emberi és anyagi károkozás.Ez nem megalázó gyámkodás, hanem felelős ügyintézés.Aki ezt nem így látja és rasszizmust ordibál az nem lát és nem tud semmit a cigányságunkról. Van , volna helyük itt közöttünk, mellettünk, de a belénk kódolt néma, van ahol hangos rasszizmus munkál a gondolatainkban. Kár tagadni. Legyen már vége a kakaspörköltös hátsószándéknak, nem kell a zenés, táncos értekezés a segélyek elosztásáról., a sörsátras választási kampányoknak, a kisbuszokkal való szavazásra fuvaroknak, a választók lefizetésének, a tüzifa igérgetéseknek, Vegyük komolyan egymást és a velünk élő etnikumokat, nemzeti kisebbségeket. Hosszú évtizedek óta csak odalökjük a milliárdokat, aztán szidjuk őket ha elherdálják. Ki a felelős? Nem csak a Kolompár Orbán, vagy a Farkas Flórián. A mi politikai vezetésünk éppen olyan felelős .A Farkas Flóriánt most majd becsukják Kolompár Orbán mellé. Ezzel semmit nem oldottunk meg. Orbán Viktor védi, mert mást nem tehet. Balogh miniszter pedig a másolatból cselekszik. Fizessék vissza a másfél milliárdot ! - mondja. Hol van már az a másfél milliárd? Majd az adófizetők kipótolják. Ezt is, a többi elherdált , szétlopott milliárdot is. Gazdagok vagyunk, megengedhetjük ezt a kormányunknak.A cigányság helyzete pedig nem változik.
Bringás
@human: Az volt az áldozat, hogy vele mutatkozott. Flóri, mint cigány vezér indította a pályáját!
qxy
Hova az a nagy rohanás. uraim.
utána meg gondolom tíz évig egyetemre járt . Igaz csak a moslékért, de akkor is oda járt nem? Kérem. Ha járt akkor járt
Kisbundi
Megtanulta legalább az alap műveleteket? Irás, olvasás, számtan,ilyesmire gondolok, hogy , melyik iskolába volt tantárgy a simlizés, a hazudozás, a lopás nem tudhatom, de azt bizton állíthatom, hogy ezeknek Flórink nagy mestere.
Pöpec
orbán barátja flóri, bringás barátja orbán. Ergo bringás barátja flóri.
Mert egy vérből vagyunk te meg én - mondta a dakota Akela orbánnak.
De hol a lóvé, bringás? :-)
coni
Én a 8 osztályt is kétlem, de a pozíció mindig fordítottan arányos a képzettséggel. A Quaestor hajléktalan igazgatója is jól szuperált, mert semmit nem kérdezett, csak mindent aláírt.
colibri
Húúú, micsoda brilliáns teljesítmény! És még ez a barnabőrű állítja, hogy egyetemi végzettsége van és előadott is az egyetemen? Háromszoros hazugság (fidesses, cigány ás Farkasi).
Borsodi
Ez érdekes 1957 ben született Húsz évesen járta ki a nyolcadikat estin érettségizett.2002 től lett fideszes egyetemet végzett.Kicsit írigylem ezeket a papíron nagy karriert befutott embereket.De minden elismerésem egy nehéz nyolcadik után egy egyetemet elvégezni igazán semmiség volt.
Eriksson
Mindegy is, hogy hány éves korában, de legalább elvégezte a dolgozók általános iskoláját.
Onnantól lehet belőle bármi, akár professzor is. :-DDD
gulyasgyula
@Eriksson: Az a baj hogy a "dolgozók iskolájába járt ""de nem dolgozott soha ..
wagabund
..."20 évesen fejezte be az általánost Farkas Flórián"...

de befejezte...ezzel be is lépett az életbe.(oszt jónapot)

:-)
aremy
@colibri: hát teknőt vájni egyik sem tud ja és hegedülni sem.
Ó-buda
mennyi osztályt? mert a nyolcat nem nézem ki belöle!!
Szókrakész
"A Romnet szerint ez az intézmény egy börtön oktatási intézménye lehetett."

Az kellett legyen, mert ilyen iskola nem volt Dunaújvárosban.
Max Sándorházán, ...
Szókrakész
Akkor büszkék is lehetünk rá, hogy munka mellett még képezte is magát.
silber13
@perfekt: Való igaz, a zondora is szól húr nélkül, a Hammondo orgona is szól fogaskerekek nélkül. Csak jól oldalba kell vágni.Akkor szépen kong! Az is egy fajtája a megszólalásnak.
Január
Jobb későn, mint soha... csak azért nagyon elgondolkodtató, hogy ilyen képviselők mondhatják meg a tutit egy egész országra vonatkozóan.
perfekt
@silber13: szia köszi--erről még nem hallottam,a mondás arról szól inkább,hogy az elhangolódott hangszer is szól kis hibával, nem "vájt fülűek" kezei által persze.
kamazuka
Emlékszem a 6.osztályra,mondta boldogan,életem lexebb 4 éve volt!
kukac50
Ezért pártfogolja Orbán mert talált egy hűjét.
Csodálkozó
@Bringás: Kéne már hozni azt az áldozatot!
Egy jól sikerült merénylet után, ágyútalpon...
53 év bőven elég volt neki.
Csodálkozó
@colibri: Előadott az egyetemen. Hehe! Ugyan mit?
Legfeljebb a lopott holmit, ha rajtakapták.
nezelodo
Érdekes A doktorflóri iskolai végzettségére és tolvajlására nem szánt egy mondatot sem az európai lépték szerint is nagyszerű vezérünk a parlamentben felolvasva, mint Volner János iskolai végzettségére, meg a Kaya Ybrahim típusú vélt cégügyeire, és nem öntötte ki a gyűlölettel teli lelkét a sikkasztásai miatt.
egon1
" Húsz évesen fejezte be az általános iskolát-Farkas Flórián"---Hol-? A Kisegítőben ?
Bringás
@Csodálkozó: Csak nem egy liberális gyűlölet kijelentést olvashattunk! Íme a fasizmus liberális arca!
human
@Bringás: Köszi a pontosítást. Már azt hittem Flóri hozott áldozatot, hogy Orbánnal mutatkozik :D
bundi
@Bringás: ööööö...mit is jelent a liberalizmus?...és a másik milyen életkörülményeket javított...illetve kiét...valamint ha ilyen szépen be van betonozva...előélete és a mostani dolgai ellenére ...mit tudhat a vezérről ami ilyen védettséget adhat...@Bringás: @Bringás: @Bringás: ha így nekimész...nem lehet hogy saját sírod ásod...?
Bringás
@bundi: Csak a neve liberalizmus, a tartalma fasizmus!
bundi
@Bringás: ezt hogy értsem?...és biztos hogy a liberalizmusról írtál?...nem a konzervativizmusról?...@Bringás: @Bringás: @Bringás: ne feledd ha így nekimész a flórinak...lehet az állásoddal játszol...ja és levezetnéd hogy mi is bizonyítja azt, hogy csak a neve az?...
human
@Bringás: A liberalizmus az fasizmus? Te ezt komolyan is gondolod, vagy csak kötözködésből írsz ilyen jó nagy kerek hülyeséget?
eszegfu
@Bringás: Lehet, hogy ezt is szabadalmaztatnod kellene!! Jegyeztesd be a jogvédőknél @Bringás: nehogy valaki "lecsapja" ezt az igazán "frappáns" megállapitásodat is! Tudod @Bringás: ha valaminek a neve mondjuk "kifli", akkor a tartalma sohasem lesz "zsömle"!
bundi
@Bringás: hát ahogy elnézem...te nem tartozol a mai fiatalsághoz..."Ne neveljenek belőlünk droidokat!" te már erről lemaradtál...elvégre biorobotnak lenni jó...nincs felelősség, mindig mások miatt van minden, mert te nem hozol saját döntést...a liberalizmus=fasizmus...istenem
@Bringás: orwell ledöbbenve állna mivé is lett a világ...illetve a világnak egy kis eldugott szeglete...@Bringás: @Bringás: @Bringás: mondd ez jól esett neked?...
Csodálkozó
Hagyjátok, Biciglis egy elvakult agyhalott troll, aki itt fityiszbérencként pénzért érvénytelenkedik, buzgón csókolgatva a Nagy ViktoriÁnust.
Bringás
@bundi: A liberalizmus lényegét nagyon megfogtad!
Bringás
@eszegfu: A krumplileves olyan mint a krumplileves!
bundi
@Bringás: mi ez a jópofa hozzászólások kézikönyve?...@Bringás: @Bringás: @Bringás: többre vagy te ennél képes...remélem...frappáns válaszok nagymestere...elő a farbával...mutasd meg nekünk szegény liberálisoknak, hogy milyen a jó magyar konzervatív faszagyerek...@Bringás:
Bringás
@bundi: A jó konzervatív olyan mint én! A pokolba kívánja a liberalizmust!
eszegfu
@Bringás: Akkor viszont a liberalizmus az liberalizmus, nem pedig fasizmus!! Szerintem @Bringás: saját magadnak mondasz ellent! Vagy nem tudod még Magadat sem követni!
Összeomlottál, mint a homokvár a tengerpart hullámaitól...
bundi
@Bringás: meg a józan észt@Bringás: meg az emberszeretetet (tudod mintaha a kereszténység is erről szólna...de hát pokolba az olyan liberálisokkal mint jézus...mikor viktor a ti uratok)...@Bringás: meg a előrelátást, @Bringás: meg a tudás szeretetét, @Bringás: meg a szabadságot...nem @Bringás: ...igen...te jókonzervatívmagyarember vagy...svájcisapkában építettél már atombunkert magadnak a menekültek ellen?...vagy te is mészárolni akarsz, ha a viktor hív?...jó konzervatív módra?...
Bringás
@eszegfu: Nem fordult meg a fejedben még, hogy attól, hogy valamit elnevezünk valahogy, annak a tartalma nem mindig fedi az elnevezést?
Bringás
@bundi: Látszik, hogy van élet az agyhalál után!
Bringás
@human: A jelenleg művelt liberalizmus az nettó fasizmus!
bundi
@Bringás: elég sutácska válasz...tehát mégegyszer...
madlaci
Hofi után szabadon: Miért? egy osztály elvégzéséhez hány év kell?? Nekem három, de nem mindenkinek annyi...
Bringás
@bundi: Egy ilyen nagy formátumú cigány vezetőnek a húsz év épp megfelelő! :-)
bundi
@Bringás: neki igen...de az aki megvédi ót ennek ellenére is,...mert tudhat vagy tud valamit...annak mennyi járna...de látom ma előléptetted magad az egysoros válaszok nagymesterévé...@Bringás: @Bringás: @Bringás: nem ilyen voltál eddig...érvek...viták...
Bringás
@bundi: Miután 48 megválaszolatlan hozzászólással küzdök, nem marad időm ömlengeni!
bundi
@Bringás: @Bringás: @Bringás: ember...van billentyúzeted...nem?...használdd is...én is azt teszem...tehát ne csak egyszavasakat...és nem ömlengést várok mint papuskától, hanem normális választ...szerinted mit tudhat a flóri (vagy a matolcsi, habony, vajna...stb hosszú a sor) hogy a vezér így védi őket...
Bringás
@bundi: Nem tudom, miért védi Orbán Flórit! Én már régen bezárattam volna!
bundi
@Bringás: de nem teszi...pedig régen a csúnyaszocik be is záratták...akkor ki a jobb?...
Bringás
@bundi: Orbán Viktor! Mindent okkal tesz! :-)
bundi
@Bringás: ahan...ez a gond...nem gondolod?...
bundi
@Bringás: jó akkor ennyit erről...
human
@Bringás: Nem tudod miért védi Orbán Flórit? Ez most komoly???
szép új világ
@human: "ELTE Állam- és Jogtudományi Karán szerzett politológusi diplomát"
Mint egy Rejtő könyvben. A különbség mindössze annyi, hogy ott a delikvens a Nobel-díjat nyerte el.
Bringás
@human: Nem járunk össze! Honnan tudnám?
human
@Bringás: Nem baj. Nekem ez is elég info.
sgyuri2003
@Bringás: Nem azzal van a baj, hogy hitt Farkasban hanem abban , hogy amikor már kiderültek a disznóságai, hiszen a minisztérium visszaköveteli az ORÖ tól az összes egyébként a Farkas által eltapsolt pénzt , akkor a helyett hogy hagyná az igazságszolgáltatás szabad menetét, milliós fizetéssel tanácsadói szerződéssel kínálja meg az elkövetőt.
Pont arról szól a történet, hogy nem a rászorultak hanem a pénzéhes vezetők zsebébe vándoroltak a százmilliók.
Bringás
@sgyuri2003: Szerintem erről az ügyről nincs elég információnk!
eszegfu
@Bringás: 12:28 Nem tisztelettel kedves @Bringás!! Te irtad, hogy a liberalizmus = fasizmussal, mire én válaszoltam, hogy ha valami kifli, az akkor nem zsömle, majd Te drága háromkerekü@Bringás: a krumplistészta az mindig krumplistészta... erre most megint ellentmondasz Magadnak: hogy én nem hallottam még olyanról, hogy "valaminek az elnevezése nem fedi a tartalmat"?! Hát kérem, tisztelettel @Bringás: most krumplistészta, vagy mifene?!
Bringás
@eszegfu: Kádár mondta, hogy a krumplileves legyen olyan mint a krunplileves. Nos, ha liberalizmusnak nevezzük, akkor ez az eszme ne bélyegezzen meg egyeseket és cimkézzen és engedje szabadon elmondani a véleményeket. Épp ezt a funkcióját nem teljesíti, így a liberális név fasizmust takar!
eszegfu
@Bringás: Látom, hogy ez a 48 megválaszolatlan dolog teljesen "szétkergeti" az agyadat!!
Magad sem tudod milyen hülyeséget válaszoltál most!? Ha a "liberalizmus...mint eszme ne bélyegezzen meg egyeseket...engedje szabadon elmondani a véleményeket", akkor Te az ellenzéket miért bélyegezed meg "libsiknek"?! Szerintem irjál esszét, de lehet egy novella is, ahol kifejted ezt a "liberalizmusos fasizmust"... Tán még Matolcsy valamelyik alapitványa ki is adná, nem kellene magánba pénzt ölnöd bele!
Bringás
@eszegfu: Majd Matolcsy megírja! Egyébként ahol tilos valamilyen történelmi eseményt tagadni, ott nincs szólásszabadság!
bundi
@Bringás: mégegyszer mi is a liberalizmus?...kedves @Bringás: tudod te...nem vagy olyan aki nem ismeri a netet...@Bringás: @Bringás: @Bringás: mondd mi is a válasz amire te szitokszóként hivatkozol?...
"a szabadság-ot jelentő liberty szó után alapvetően a személyes szabadságon és törvény előtti egyenlőségen alapul, vagyis a szabad gondolatok széles spektrumát jelentő eszmerendszer, melyek közös vonása, hogy az egyén szabadságát jelölik meg mint legfontosabb politikai célt. Gyökerei a 17–18. századra, a felvilágosodás idejére nyúlnak vissza. Olyan korábbi alapvető elveket tagadott meg, mint az uralkodók isteni felhatalmazása, az öröklött kiváltságok, államvallás és protekcionizmus...A kulturális liberalizmus az egyéni jogokra koncentrál, a lelkiismeret és az életmód szabadságára, köztük olyanokra mint a szexuális szabadság, vallásszabadság, megismerés szabadsága, vagy azon alapelv, miszerint az állam ne hatoljon az egyén magánéletébe."
ez olyan csúnya dolog lehet?...
@Bringás: hen?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.