A rendőrség nyolc hónapnyi titkolózás után végre elárulta, hogy mennyi pénzt fordított arra, hogy megtalálja az Orbán Viktor miniszterelnök lányának az esküvőjén ellopott két mobiltelefon tolvaját - írja az Átlátszó

Elképesztő összegbe került az Orbán Ráhel esküvőjén ellopott mobilok utáni nyomozás

Miután a rendőrséget a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság  kötelezte az adatok kiadására, kiderült, hogy a nyomozás összesen

12,3 millió forintjába került az adófizetőknek.

Orbán Ráhel és Tiborcz István 2013-ban házasodott össze, és a lakodalomban eltűnt két mobiltelefon, melyek után rendőrség nagy erőkkel nyomozott, és DNS-vizsgálatokkal próbált a tolvaj nyomára bukkanni. A tettes végül nem lett meg, az eljárást időközben megszüntették.

87 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
@Bringás: 11:09 F@szért költenek ennyit a kezelésedre, ha qrvára nincs javulás?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
dr. prédikátor
A nyomozás költségét fizettessék meg a rühelkéékkel!!!
Szókrakész
Egy legújabb iPhone-t 100 akárhányezerért vehettek volna.

A más farkával csalán esete.
Csak egyszer hozná nyilvánosságra a tartalmát, adatokat, titkos "üziket, számlákat" a "becsületes megtaláló"!!!
Azonnal botlana a dakota ló, pedig több sajátlába is van.
Csodálkozó
Tessék SAJÁT zsebből kipengetni!
Különben is: a tolvajok köztük vannak!
karma1
@Csodálkozó: Ja, miutan szigoruan zartkoru es ellenorzott volt a buli... Lehet, hogy meglett a tettes, de eppen ezert volt muszaj elejteni a vadat...:)))
Szókrakész
@dr. prédikátor: De te is tudod, hogy a fitymasz klán rühell bármit is maga csengetni.
Bringás
Ha Orbán biztonságáról van szó, csekély összeg ez azért! Jól tették, hogy nyomoztak. Ez nemzetbiztonsági kockázat volt. Lehetett a telefonokon államtitok is!
human
@Szókrakész: A telefon értéke itt nem számít. Inkább a telefonon lévő kínos adatok miatt aggódhatott Orbán.
Szókrakész
És csak úgy mellékesen kérdem.
Él még minden személy, aki az esküvőn részt vett?
szaboria1
@Bringás: Tudod zártkörű volt tehet köztük volt a tettes. Van aki tényleg kleptomániás és szép csendben meg is lett az a fránya két telefon de mi már erről ne is tudjunk.
Bringás
@szaboria1: Nem tudom, meglettek-e a telefonok!
Isten áldása kísérje jó Orbán Viktorunkat!
Aki Én
@Bringás: 11:09 F@szért költenek ennyit a kezelésedre, ha qrvára nincs javulás?
Szókrakész
Ha a rühelke nem politikai szereplő, akkor milyen adatok miatt aggódtak annyira?
A telefontársaság, nemzetbiztonsági miért nem küldött a gépre egy vírust, ami felzabált volna mindent rajta?
Vagy miért nem küldtek rá egy olyan üzenetet, hogy "menekülj, 5 cm egérutat adunk".
Aki Én
Sok ész nem kell hozzá, hogy kitaláljuk, ha a nemzeti vajdáék esküvőjén nem a személyzet lopott, akkor kik voltak. Mert, hogy csak a személyzettől vettek DNS mintát. Még az is lehet, hogy belehányták a klozetba, már ha egyáltalán eltűnt bármi.
Szókrakész
@Aki Én: Lehet, hogy a kutya rágta szét?
Vagy hulla részegen a pénzbálák közé ejtették?
És csak a következő talicskázáskor került elő?
cs.n.
Ez kérem nemzetbiztonsági ügy, akár a százhuszonszorosába is kerülhetett volna, 983 ezer évre titkosítva. Örüljünk, hogy ennyiből kijött.
qrfly
Ha egy komplett gangbang lettvón a mobilon SE ÉR ANNYIT AZ EGÉSZ SZITU !!!
silber13
@Bringás: Ki beszél itt a csúti hájas szélhámosról? Tudod egyáltalán miről van szó, vagy kitört belőled a Catoizmus?:-))) Mondjuk, mónem csodálkoznék rajtad! És ezt olvasva ne rohangálj holmi lexikonok és narancsos " szakértők" segítségét kérni,
Csodálkozó
@Bringás: 11:09
Kísérje!
Szép hosszú, ünnepélyes menettel!
Neked nyitják újra az OPNI-t.
ila51
Na akkor remélem ide is szívesebben , és sűrűbben kijönnek a járőrök , hogy szétoszlassák a ráérő csőcseléket , aki itt dorbézolnak az ablakunk alatt a Non Stop Trafiknál. Füldugóval kell aludni , bár nem mindenki bírja. Már én sem sokáig.
Sziszifusz
@Bringás: 11:09
Te alapból vagy ilyen, vagy csak megjátszod .
Bringás
@Sziszifusz: Nem lehet kedvelni Orbán Viktort?
Bringás
@Csodálkozó: Arra célzol, hogy miniszterelnökünk mentálisan támogatásra szorul? Nem hiszem! Megint mi fogunk győzni! Újabb négy évet Orbán Viktor Miniszterelnök Úrnak a kormányzásba!
Bringás
@silber13: Nem csúti hája szélhálmos, hanem a magyar nép kincse, áldott életű Miniszterelnök Úr! Magyarország jótevője! Éljen soká!
Csodálkozó
@Bringás: Én nem célozgatok, te agyrokkant: orbáncot a magyar történelem legkártékonyabb sunyi tolvaj férgének tartom, téged meg ülepcsókos ostoba bérfirkásznak, aki pár nyavalyás fillérért vérhólyagosra lefetyeli a Nagy ViktoriÁnust.
Kotri a kutykuruttyinfóra, surmó!
Bringás
@Csodálkozó: Annyira bájos, mikor a magát "demokratikusnak" vallókból kibújik a fasiszta eszmeiség és trágárul sértegetve mások jogait akarják csorbítani!
Ezzel az eszmeiséggel a kurucon tárt karokkal fogadnának!
Orbán Viktor Miniszterelnök Úrról pedig azért írok szépeket, mert tetszik a politikája és hihetetlenül intelligens államférfinek tartom! A migráns válság közepette Ő mutatott utat Európának a merkeli idiotizmussal szemben!
Csizmás Kond
Buta és szélhámos baloldali hanta. Minden nyomozás ugyanannyiba kerül, az is amit a ráheltelefonra fordítanak vagy amit bármely más feljelentés után tesznek...csak ebben a nagy melegben sokaknak ez jelent lehűlést.
eszegfu
@Bringás: Elképzelem, hogy milyen jókat nevettél irás közben kedves @Bringás:...ezeket még magad sem hiszed el!? De lehet, hogy tévedek és Te is tagja vagy a "Lányok, asszonyok Orbán Viktorért" civil egyesületnek, akik a "főnök" születésnapjára misét rendeltek. Már ne is haragudj, de Téged amugy "istenigazából" le sem lehet hülyézni, hiszen saját magadat állitod be hülyének és ráadásul egy "ilyen" oldalon -- ahogy egy másik hsz-dben irtad... de még az is belefér, hogy simán mazohista vagy!
eszegfu
@Szókrakész: Veled értek egyet! Tényleg sokkal kevesebbet került volna, ráadásul frappánsabb megoldás lett volna, ha a szolgáltató ráküld a telefonra valami bacillust, vagy virust!
Sziszifusz
@Bringás: 12:26
De lehet. Ez az imádat már-már kórosnak tekinthető. Ha férfi vagy akkor még furcsább a szituáció. Egy férfi egy másikat így imádni csak egy esetben képes Nem vagy te... valami ?
Bringás
@eszegfu: Örömmel tölt el, hogy szerény személyem kommentelő munkásságát ilyen szinten figyelemmel kíséred!
Ez nem mazochizmus részemről, csak le kell írjam, a sok pocskondiázó után, hogy milyen nagy államférfi a Miniszterelnök Úr! Persze, vannak mér a rendszerben hibák, de a FIDESZ igyekszik ezeket javítani!
Ők nem az MSZP, hogy börtöntagozatuk legyen. Itt minden lépés legális és törvényekkel alátámasztott! Ez az igazi.élő demokrácia, csak ballibék mindenhol beléjük kötnek!
Bringás
@Sziszifusz: Konkrétan a szexusomra vagy kíváncsi? Beszédes!!! :-)
Csodálkozó
@Bringás: Hogy lehet-e kedvelni orbáncot?
Kedvelje őt ezer nyű, egy csapat kannibál vagy négy bordás krokodil (minden végtagját másfelé rángatva)!
nyanya001
Megfizettetném a saját lúdtalpaikon álló tetvekkel loptak éppen eleget,
hogy kifizethetnék !
Sziszifusz
@Bringás: 12:51
Nem vagyok kíváncsi a szexuális beállítottságodra. Úgy élsz ahogy akarsz. Én csupán lehetséges okaként vetettem fel, Orbán iránti rajongásodnak, a nemi identitásodat.
eszegfu
@Bringás: A nyertesek poziciójából Te ezt "munkásságnak" nevezheted... de már annyiszor kérdeztem és még mindig nem válaszoltál: amig vesztesek voltatok, akkor is ilyen nyiltan "hirdetted" O.V. és a Fidesz iránti szeretetedet... persze a "szomoruságodon" kivül?! Nyilván nem voltál ilyen vehemens védelmezőjük --- hiszen akkor már rég irtad volna -- csak lapultál a füben, tán megszólalni sem mertél, csak vártad a "kedvező széljárást"...
wagabund
a dns vizsgálat csak ijesztgetés volt,-mellesleg egy vagyonba került,- mert az akkor az igazi, ha megvannak a telefonok, és már csak a lopós ember hiányzik..

:-)
Aki Én
@Csizmás Kond: Bizony tényleg nagy a meleg, nem is bírod bundában.
Melyik hasonló esetben vettek DNS mintát, melyik hasonló esetben költöttek ennyit eltűnt mobilokra? De pótolhatod a lemaradást ha tényleg érdekel. Itt van a komplett eset, egy érintettől. Sőt, mikor kiderült, akkor is liberális hazugságnak tituláltátok, mert ti sem akartátok elhinni, hogy ilyen van. Most, hogy nyilvánvaló, már mindennapos, mi?

vanholnap.hu/botrany-dns-mintaadasra-koteleztek-az-orban-eskuvo-dolgozoit-felsobb-utasitasra-orbant-hazugsagvizsgalo-ele/

vanholnap.hu/feljelentes-az-orban-eskuvo-dns-vizsgalata-miatt/

vanholnap.hu/orban-eskuvo-ujratoltve-az-ugyeszseg-valaszolt-a-feljelentesemre-ket-vendegtol-is-loptak/
Bringás
@eszegfu: Én mindig is támogattam őket! A polgári körök egyik alapítója voltam!
Bringás
@Sziszifusz: Beszédes, mondom, nagyon beszédes! :-))))))))))))))))
Bringás
@Csodálkozó: Szerintem te is kedveled a Miniszterelnök Urat, csak akkora nyilvánosság előtt szégyenkezel bevallani! Én nem szégyellem! Támogatom Orbán Viktort, bár néha én is szoktam picit morogni! Többé, kevésbé elégedett vagyok a kormánnyal!
Sziszifusz
@Bringás: 13:47
Igen valóban, minden reakciód beszédes.
Aki Én
@Bringás: Nem hiszem Farkas, ahhoz túl egyedi vagy.
silber13
@Bringás: " Nem csúti hája szélhálmos, hanem a magyar nép kincse, áldott életű Miniszterelnök Úr! Magyarország jótevője! Éljen soká!"
Hihihi! És még nincs rajtad kényszerzubbony? Te egy gonosz, velejéig gonosz hazaárulásra, az országát egy marék kopejkáért eladni képes bunkó vagy!
Bringás
@Aki Én: Farkas? Arra a jó tollú, kiváló egyéniségre gondolsz, akit felmérgeltetek és addig válaszolgatott, míg ki nem tiltották?
Nagyra becsültem a kiváló szellemi kvalitásai miatt, bár a modora egy picit karcos volt!
Csizmás Kond
@Aki Én: Nem érdekel az Orbán lánya viszont azok az emberek, alkalmazottak aki azért vannak, hogy dns mintákat vegyenek, hogy nyomozzanak, hogy kiderítsenek ha nem csinálnak semmit akkor is megkapják a fizut...hát dolgozzanak az anyjuk mindenit...sőt minden kiderítetlen dolgot velük kellene megfizettetni.
Aki Én
@Bringás: 14:12 Ez komolyan mondom CUKI!!!
Aki Én
@Csizmás Kond: Úristen mennyire nem érted ezt sem. Döbbenetes...
eszegfu
@Bringás: 14:12 Besz@rás... már bocs.! Hát humorod, az VAN!!:)))
Csizmás Kond
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
Aki Én
@Csizmás Kond: Szeretek rávilágítani (ráfolyni) csekély képességeidre, ezen keresztül hitelességedre. Bocs, nem akarlak összekenni, látom én is, hogy az avatarom rém gusztustalan.
Csizmás Kond
@Aki Én: ...a szeretnél még nagyon nagy távolságra van a valóságtól...ezért ha kérhetnélek nem csöpögj...
silber13
@Bringás: Na igen, pont olyan stupid ürge volt a kedvenc" liberálfasiszta" szavajárásával,mint valamilyen triciklis Senkiházizása.
Bringás
@eszegfu: Az én hüvelykujjam rajta van a dolgok érverésén! :-)))))))))))
Toby
No lám, a "szép szőke herczeg" - vörös!
Csodálkozó
@Bringás: Ahelyett, hogy a gyógyszeredre vigyáztál volna, de már megint elgurult.
simmering73
@Bringás: Az ilyen agyhalottak miatt vette fontolóra drága jó kormányod, hogy újra nyitják a Lipótot.
agnes200
Lefogadom, ez csak a dologi kiadás, és a telefonokkal foglalkozó rendőrök órabérételfelejtették hozzáadni. :)
Desischado
@Csodálkozó: Kezdel nekem nagyon tetszeni! De jókat irkálsz! Szivemből szóltál.
Egyébként rohadtul érdekelne, mi lehetett azokon a telókon, hogy ekkora volt érte a felhajtás? Netán valami terhelő a maffia bandára?
karma1
@Aki Én: 15.08-ra Erti, hosszas toprenges utan, csak jobban adja a hulyet, mint amekkora valojaban. hagyd a francba, ugyis meguti a guta elobb utobb...:o))))) Engem is mocskol, bringassal osszeborulnak es egymast dicsergetik, ha engem ekezhetnek. Tudod, vannak olyan ferfitipusok, akik attol elveznek el, hogy egyik kezuk a klaviaturan, a masik meg a gatyazsebben, ahogy a Gazdaallattol lattak... Olvasd el csak a Daniel Peteres eredeti cikket, ott puszilgatja egymast a ket buzi, kesz telefonszex az egesz...:o)))) En meg jokat rohogok az erolkodesukon...:o))))))
fekete
Nalunk hozni szokas a lakodalomban,nem LOPNI. De ezek a togykasok mindenre kepesek.
karma1
@Aki Én: Jaj, segitsel mar, mer ugy maradok! Ha bringas a polgari koroket alkotta meg, akkor hogy lehet orban-hivo? En aszittem, hogy a polgari korok azok attol polgariak, hogy nem allnak be egyik part moge sem, hanem kizarolag a polgarok erdekeit kepviselik... Aszongyak, penzt se szoktak kapni a fide$$-tol a polgari korok (most a rettenetesen fuggetlen COF-re, COKA-ra gondoltam), csak nem azt kell latnom, hogy az 5. szamu bayerzsoti-futyisznyik PENZERT olyan vehemensen po'ga'ri???
Ah, hova sullyed ez a vilag!...:o))))))
eszegfu
@Bringás: tegnap 13:25 Kár volt megalakitani a polgári köröket...talán 1-2 évig "éltek"...megint Magadra maradtál! A cikkhez visszatérve enyhén szólva is "zagyvaság", hogy lányának az esküvöjén O.V. "...biztonságáról van szó, csekély összeg ezért..." O.V. biztonsága az esküvő előtt és alatt teljes volt: a felszolgálókat pl. előző év novemberétől "világitották át" (az esküvő meg köv. év aug-ban volt!), jelen volt a TEK, stb. és ennek költségét soha senki sem vitatta!! Lányának a telefonján nem lehetett "nemzetbiztonsági" információ, mivel nem ő a miniszterelnök... de ha véletlenül lett volna, akkor a lánya maga a nemzetbiztonsági kockázat. Összességében 1-2 rohadt telefon "eltünése" miatti 12,3 millió Ft az, ami teljesen felesleges költés...érted?!
Csodálkozó
@Bringás: 12:42
Nyugodtan omolj bele imádott Miniszterelnök Urad Szent Nagy Fenekébe, te orsó(s)féreg.
Csodálkozó
@Desischado: Kösz!
Nyilván valami ezerszeresen titkos mocsok bűnüket lepleznék ezek a gátlástalan gengszterek, egy iPhone ára nekik annyi se, mint nekünk egy kifli.
Bringás
@eszegfu: Nem felesleges költés. Lehet államtitok volt a telefonokon!
Bringás
@Csodálkozó: Szint alatti! Nem reagálok!
eszegfu
@Bringás: Ne hülyitsél már kedves @Bringás: !!! Magyarázd már el nekem: milyen jogon lehet egy gyerek telefonján államtitok?! Aki államtitkot jogosulatlanul megszerez, az államtitkot sért és ez akár büntethető cselekedet is lehet...ez járna akkor a gyereknek!
Bringás
@eszegfu: Hát Orbán lányának telefonján ott lehetett apuci száma. Az már maga államtitok!
eszegfu
@Bringás: Te tényleg "csőtörést" szenvedtél!!!
Főlökött
Olvastam a rendőrségi határozatot, megállapítást nyert : " A telefon elveszítette Ráhel jellegét " :)
silber13
@karma1: @eszegfu: Naná, hogy ez a velocipédes volt a polgári körök egyik alapítója, hiszen tőle származik a mondás" noli tangere circulos meos" amirót a hálás narancsos banda : " ne zavard a köreimet" -re ferdített.
eszegfu
@silber13: Sőt! Ő az a bizonyos "illetékes elvtárs", akihez minden hozzátartozik... lehet kérdezni és pontosan hasonlókat válaszol, mint a kabaré tréfában Koltai Róbert.
silber13
@Bringás: Államtitok egy alapjában gyerek telefonján? Ritka tökéletlen vagy. Nagyopbb a valószínűsége annak, hogy a csaj elhagyta a telóját és apuka persze mindenkit mozgósított, hogy megtalálják azt a ketyerét, amin lehetséges, hogy a család " jó hírét " romboló leánybúcsú képei voltak.
papa.49
A hazugovics kicsengetheti a SAJÁT BUGYELLÁRISBÓL A ZSOZSÓT)))))))))))))))))))))
NEM AZ ÁLLAMIBÓL, MERT ABBÓL KURVÁRA SZERET KÖLTENI A FASZSÁGAIRA))))))))))))))))))
bakegya
Ezt az egész lakodalmi bulit a FARKAS FLÓRI ÉS ORBÁN- ORSOS CSALÁDI VÁLLALKOZÁSÁRA TERHELNÉM RÁ KÖLTSÉGKÉNT.
silber13
@Bringás: Voltál már ma eligazításon, kis hazudós? Ma mit kell hazudni?:-)) Egy végtelenül buta , nulla vagy, aki az államtitok fogalmát, meghatározását sem ismeri! Egyáltalán, sikerült elvégezni az általános iskola negyedik osztályát:-)))
Bringás
@silber13: Nagy fiúnak érzed magad attól, ha sértegethetsz másokat?
silber13
@Bringás: Ez nem sértés, csak egy egyszerű érdeklődés.
Bringás
@silber13: Ezt meséld el volvósnak! Neki sértés, ha számon kérik rajta az uszítást!
magyarbakancs
Nem apuci állta a nyomozás költségét?
Tényleg egy tradíciókat követő és ,hagyományokat követő ország vagyunk.
Tradicionálisan és hagyomány őrzés jogcímen basszák el a közpénzeket és nyúlják le a politikusaink.
silber13
@Bringás: Nem Volvósnak írtam, hanem neked.
bakegya
@magyarbakancs: ezek az orbán csicskái és közük nincs a politikai munkálkodáshoz!
Közönséges bűnözők!Az adófizetők befizetéseiből finanszírozzák a here életük javát.
Tankolják a luxus járgányaik,leptop,telefonok-mi kell még a kincstári jóléthez.A hiteltartozásaik is meg lehet nézni hogyan aránylanak egy közalkalmazott hitelfelvételi bátor-vagy inkább bátortalanságához...a felelősség ugye valahol itt kezdődött volna,de hát pl a KÓSA,VAGY A PASA PARKOSÍTÓK-MEDDIG TAKARÓZTAK.
eZEK A GENETIKAILAG LE ÉS KIVIZSLATOTT MAGYAROK IGAZÁNFORDULHATTAK VOLNA MÁR STRASSBURGHOZ-égjenek az orbán pereputty mennybemeneteléig,mint a REISTAG!!!
papa.49
@bakegya: Egymáshoz egyetlen kérdésük van ,,ki mit lop,,???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.