Megkérdezte a hvg.hu a felcsúti polgármestert, hogy valóban övé-e a horvátországi Ugljan szigetén épített villa, amelyről múlt héten többen is cikkeztek. Olyan választ kaptak, hogy a fal adja a másikat.

Mint ismert: pénteken robbant a hír, hogy Ivan Rakitic, a Barcelona sztárja családjával érkezett nyaralni egy Zadartól nem messze lévő tengerparti csodavillába, amely a lap szerint az eszéki klub, vagyis az NK Osijek tulajdonosáé, azaz Mészáros Lőrincé.

A felcsúti polgármester vagyonnyilatkozatában szerepel egy Vir szigetén lévő ingatlan, a kérdéses villa azonban nem ott, hanem Ugljan szigetén található, tehát valószínűleg nem ez az, amiről nyilatkozott.

A hvg.hu megkereste Mészáros Lőrincet is a villa ügyében, írásban válaszolt:

Mészáros Lőrinc felcsúti polgármester vagyonnyilatkozata pontos és szabályos. Bizonyos televíziós híradásokban és honlapokon megnevezett horvátországi villa Mészáros Lőrincnek nem a személyes vagyona, hanem egy cég tulajdonában áll, amelyben polgármester úrnak tulajdonrésze van. Az említett cég, és az abban való tulajdonrésze pedig szerepel a polgármester úr vagyonbevallásában.

Arra a kérdésre, hogy a Zadarban állomásozó yachttal mi újság, nem válaszoltak.

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
@Toby: A csuti gazszerelo a fideSS era elott veszteseges volt, es szegeny mint a templom egere. Ez senkinek sem tunik fel hogy lett 6 ev alatt a 10 leggazdagabb magyar egyike? A NAV miert nem indit vagyonosodasi vizsgalatot? Ez persze kolti kerdes vot reszemrol. :)
De lesz meg Budan kutyavasar...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Toby
Ez a büdös paraszt sem az eszétől lett ,milliárdos, hanem egy másik büdös paraszt közpénzlenyulásaiból!
Lesz mit elvenni tőle!
vonotok
@Toby: " Könyörgöm, kössük fel "!!!
Yoda69
@Toby: A csuti gazszerelo a fideSS era elott veszteseges volt, es szegeny mint a templom egere. Ez senkinek sem tunik fel hogy lett 6 ev alatt a 10 leggazdagabb magyar egyike? A NAV miert nem indit vagyonosodasi vizsgalatot? Ez persze kolti kerdes vot reszemrol. :)
De lesz meg Budan kutyavasar...
dömdödöm
Egy horvátországi nyaraló és egy titokzatos yacht nem tétel nekik .De azért a nav nekem megjegyezte :Ön Nagy értékű gépkocsit vásárolt ezért tartozását egy összegben kell kiegyenlíteni . Peugeot 307 2002 . 1 M 100 ezer . Jelenlegi értéke 500 000 ft . :((((((((((
Bementem és csodálkoztak hogy ekűttem őket délebbre ! PL DÉL Horváthországba :-)
nezelodo
Ez a Lenci is három iskolában végezte el az általánost, mint a gazdi, egyikben sem tudták a fejébe verni sem a földrajzot sem a tisztességet.
Strong
...bárcsak gázszerelő lehetnék...vagy csak egy segédgázszerelő...vagy csak egy gázszerelő könyvet is olvasott segéd...csak én is szeretnék egy pici focicsapatot egy csöpp kis villával...persze ami céges ...:-)
Mobil123
Elmentek a k...a anyátokba az összes fusicégitekkel együtt . Hogy az összes büdösbogár megtudja magyarázni hogy ő miért fasza minta polgár és Mi miért vagyunk senkik akik eltartjuk ezt a sok f@sszopót.
dömdödöm
@Strong: Legfyen a faxom gázszerelő és épp pont felcsúton . Harácsoljanak csak ! A szerncse forgandó ,a manipuláció szintén .
Hála hogy nem arra és oda születtem inkább közel Puskás öcsi felfejlődésének helyszínéhez amit senkivel soha nem cserélnék el .
esdi
@Strong: Vagy ha már egyik sem vagy, legalább a Miniszter Elnök Úr szomszédja lehetnél.../vagy én/
papa.49
A mennyezet éppen maradt, vagy a szabadban nyilatkozott a főgázcsővezető lőrike???
feco fero
Kedves polgarmester ur
Nincs ujjitasod se talalmanyod sem szabadalmad !
Aruld el nekem h egyszerü kivitelezőkent hogyan lehet MILLIÁRDOKAT keresni?
Önálló termeket eszkozt értéket nem allitottal elő (pl. Coca Cola, gyógyszer, stb.)
Kik adtak neked ilyen ki magaslo nyereseget tartalmazo megrendeleseket?
Sziveskedjel be vinni engem is vagy minket is ebbe a korbe!
Kôszo!
bakegya
...CSAKKK AZT TUDNÁM AZ ORSOS VIKTORNAK MI A FAXNAK NEM ADTT MÉG KÖLCSÖNT ARRA HOGY A DEVIZA HITELÉT KIEGYENLÍTSE, ANNÓ A FORINTOSÍTÁS IDEJÉN!!!
Lőrinc barát hogy hogy még szabadon járhat-erre már rá se kérdez senki?
koszpeko
@feco fero: Egyszerű.
Pl. az ő cége nyerte meg országos szinten a csatornázást "legálisan lefolytatott tenderen" .
moareka
Ja, ezt is elfelejtette, mert már nem tudja, hogy mi az övé és mit lejmolt az élőistennek, ezért van ez a tudatzavar...
Kisbundi
Azért mer Mészáros össze-vissza beszél, még nem jelenti azt, hogy mindenki meghülyült ebbe az országba.
bakegya
@Kisbundi: azért nem lennék ebben olyan biztos!-lépten nyomon hallom...hát nem vagyok hülye,mindenki ezt csinálja,én mért ne...és így az érték nem érték,az élet nem élet,a fák nem állva halnak meg,a fiatalok,de már az idősek is elmennek akiben van még tartás igényszint!-Magyarul böcsület.A GERINCTELENEK ORSZÁGÁT ERÖLTETIK RÁNK A PUHATESTÜEK!!!-ÉS MÁR NYILTAN,MINT EZ AZ AL-ÉS FELCSUTKAI GÁZ SZERELŐ-ORBÁN-CSALÁDBARÁT FOCIAKADÉMIKUSSSSS MILLIÁRDOS IS!
vadnarancs
Golyóérett ez is, mint az összes többi stróman!
világlátó
Egyes jól értesült oknyomozó ujságírók szerint több tízezer magyar tulajdonol az Adrián kisebb - nagyobb önálló illetve társasházi nyaralót. A VIR szigeten történt engedély nélküli építések és bontások is több száz hazai kárvallottat számol. Ők senkihez sem fordulhatnak, mert a teljes ügymenet úgy volt szabálytalan, ahogy a nagykönyvben mint elrettentő példa írva van.Az ingatlan árak 1200 - 5000 .-Euro / nm. között vannak, pozíciótól függően. A házat látva, Ugljan szigeten, Zadar felé a parton kb.3000 .-Euro / nm. lehet az ár. A tulajdoni bejegyzések tekintetében Horvátország még nem jutott el a naprakészségig.Ezért meglepő hogy ilyen gyorsan bejegyezték a tulajdonost. Volt idő amikor ezt csak horvát - magyar gazdasági társaság által tulajdonba szerzett objektumoknál lehetett elérni.Florida olcsóbb és az inkognitó is biztonságosabb, ahogy Spanyolország is.
Hogy honnan volt erre 2,2 millió Eurója a tulajdonosnak, vizsgálja ki az erre hivatott szervezet. Félő, hogy a kutakodás a dominó döntögetést idézi elő, mert ugye ismerjük, ..." ma nekem, de holnap neked ! .." Sokan buknak majd ezen, akiket ha elszámoltatnak, kiderülhet, nagyon gazdag családok élnek itt, akik összehozták a hozzávalót, valamint személyi hiteleket vettek fel.
Mobil123
@dömdödöm: Ilyen drága autód van??? Tele vagy lével vazze . :-)
világlátó
Nekem öt diplomám van, és 90 ezer Ft. nyugdíjam. Hogy lehetek én ilyen élhetetlen és hülye, nem értem. Persze nem panaszkodom, mert tudtam, kisvállalkozásom minimál béren működött, amiről évről évre úgy reméltem jövőre többet hoz, így a nyugdíj járulékom is, aztán majd nyugdíjam is jobb lesz , de ez nem jött össze. Most dolgozom tovább, mint annyian mások is.
Nem teszek szemrehányást senkinek, csak magamat hibáztathatom.Amikor ezekről a mérhetetlenül gazdagokról olvasok,, mindig arra gondolok, hányembert kell jó pénzen tartaniok azért, hopgy rendben menjenek a dolgok Felcsúton is, de Alcsút dobozon is, de Budán is, de Pesten is, de a Balatonnál is, de az Adrián is, méghozzá két helyen, de Eszéken is a focicsapatnál is. Gyanítom ,Lőrinc urat az eszéki foci a legkevésbé sem érdekli, de kellett a villák megszerzéséhez valami jogalap.. A motoros vitorlásokról egyenlőre nincs hírünk, de hamarosan lesz. Még nincs vége a hatalmi és vagyonszerzési tébolynak. Lesz itt még Monte Carló, meg Ibiza és Florida. A szerzés öröme kielégíthetetlen.
egyvandor
Ha ez a mészaros suttyó tisztességen dolgozó gázszerelők brigádjában lenne alkalmazásban esténként az asszony sodrófával képezné tovább, hogy megélhessen valahogy a családja.
qxy
Nem így kellett volna a riportot csinálni.-
.- Na mesélj. kié a nyaraló? zutty egy füles.
.- Na még egyszer .- Kié? zutty egy füles.fél óra és mindent be vallana.
mariaberta
@Yoda69: mert nem kaptak engedély a kormánytól. /Azaz Orbántól/
dömdödöm
@Mobil123: Volt pénzem de elvették !
Kiraboltak ezek a xemétládák és nem csak engem sokan másokat is . :-(((((((((((((((((((((((
Mobil123
@dömdödöm: Tudod hogy csak poénkodtam :-(

Persze értettem amit írtál a múltkor..
dömdödöm
@Mobil123: Görög volt minden nyáron , most meg az volt a nyaralás hogy ettem 1
balatonszeletet . :-.(
Mobil123
@dömdödöm: Nekem még ennyi sem jut . Előnyben vagy .
dömdödöm
@Mobil123: Majd változni fog ,egyszer lent máskor fent . Ez ilyen sajnos .

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.